2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay bizim kuduruğun sürekli dişi çıkıyo ben anlamadım bu işi en az 16 diş var aklım gidiyo ısırıp etcek diye, geçen aşıya götürünce doktor ağzına baktı üşendi kadın saymaya resmen. Bu kadar çıkartan var mı ya başka, bu bi sorun mu, doktor da bişey demedi ama. Sanki yüz diş çıkarcakmış gibi hissediyorum

Hanımlar balık yagi verenler dvitaminide kullaniyormusunuz aklıma takıldı ben ikisinide veriyorum kışın d vitaminini kesme dedi doktorurum balık yağıda aldım sormadim ikisi bir kullanırım mi diye
Balıkta normalde d vitamini var ama balık yağında var mıdır bilmiyorum. Eğer aldığınız üründe yoksa devam edin ama varsa d vitaminin fazlası da tehlikeli diye hatırlıyorum. Ben artık d vitaminini de sürekli veemiyorum iki üç günde bir veriyorum

Biz 12tane cnm 20tane olunca tamamlıyor az kalmış normal bazı çocuklar erkenci arkadaşın 1yasinda dişi hiç yok üzülüp duruyor

Bizim de 16 diş canım. Son 4 tane kaldı 2. azılar. Sonra rahatlıcaz :) hayır neden sorun olsun. Sadece erken çürüme oluyor diye duymuştum ama sonuçta ilkokul çağında hepsi değişecek

Bizim de 16 diş canım. Son 4 tane kaldı 2. azılar. Sonra rahatlıcaz :) hayır neden sorun olsun. Sadece erken çürüme oluyor diye duymuştum ama sonuçta ilkokul çağında hepsi değişecek
Kızlardan beş altı diş diye okuyunca dedim bizimkine noluyo valla ben de fırçalamaya çalışıyorum, parmak fırçasıyla olmuyor ellerim parçalandı ısırmasından artık, normal fırçayla da artık ne kadar iyi oluyodur bilmem

Disari hic cikmadiysaniz eger gozlemle. Butun belirtiler koronaya da usutmeye de gribe de benziyor. Hastaneye gitseniz bile once korona mi diye bakarlar.
Açık havaya çıktık salı günü. Ama kimseyle temasımız olmadı. Eşimde işi gereği pazartesi günü korona testi oldu rutin olarak negatif di.

Burun akıntısı yok, öksürük yok. Sadece ateş var. Çözemedim ben

Çiş sonrasi hic yıkama silme değiştir ıslak mendilden daha iyidir.popoya hiç islak mendil kullanmadik .ben halen eli yüzü için islak bebek pamuğu kullanıyorum.kizimdan biliyorum islak mendiller mahvediyor.

Oğlum mezdekeye oynuyor
Bizimki de semmame oynuyor , ben halay müziğine oynayan çocuğu sevmezdim geldi beni buldu.
Hanımlar balık yagi verenler dvitaminide kullaniyormusunuz aklıma takıldı ben ikisinide veriyorum kışın d vitaminini kesme dedi doktorurum balık yağıda aldım sormadim ikisi bir kullanırım mi diye
Biz ikisini de kullaniyoruz.
Erken çıkan erken dökülür derler onun haricinde sorun falan olmaz.100 diş çıkartmak

Balık yağı vermiyorum ama d vitamini veriyorum hala 3 damla

Kızlar bebeklerimizi değişelim mi bizimkinin daha 6 tane var. Şaka bir tarafa da maşallah az kalmış diş dertlerinin bitmesine

Bizimki de fircalatmiyo ben de her yemekten sonra mutlaka su veriyorum en azından ağzı temizlensin diye

Selam kızlar, ben tekrar anne oldum Dün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Aaa maşallah Allah analı babalı büyütsün
İyi olmanıza sevindim

İlk doğumuna göre nasıldı bu seferki doğumun. Nolur daha kısa sürdü de

Selam kızlar, ben tekrar anne oldum Dün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Ayy içim böyle bi kıpır kıpır oldu niye bilmiyorum. Allah meleklerimizin yolunu bahtını açık etsin. Adına çok sevindim. İnşallah gazsız uykucu güzel huylu bi bebek olsun annesini yormasin. Allah sana sabır ve kolaylık versin. Doğum hikayeni de bekliyorum

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…