2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Herkese merhaba kizlar nasilsiniz bakalim şuaralar canim cok sıkkın tek gogus emziriyor nerdeyse basindan beri arada cok fark oldu ve haliyle gogusler sarkti emzirme sonrasi sporla falan duzelmezmi goguslerim hep boylemi kalacak esimr gostermeye utaniyorum en cokta ikisinin arasinda cok bariz fark var

Ayyy beni yazmışsın sanki. Ben tek göğüs emzirmedim ama normalde de biri küçük biri büyüktü ama ikisinin genel özelliği küçük olmasıydı. Şimdi bi de sönmüş balon gibi oldular

Bende 2 aydır ocean veriyorum, hergun kahvaltıdan 1 saat sonra 2.5 ml . şırınga ile veriyorum yoksa kaşığa bi vuruyor heryer şurup.
Ben şimdilik balık yağından dolayı diyebileceğim iştah artışı göremedim . aslında bizimki yiyor ama her yemek arkası kaka yapınca kilo alamıyorum.halen 10.400 gr.popoya tıpa taksam belki farkeder

Kızlar oğlumun ağzının içi komple kabarmış yani damarları. Yine dişler birden geliyo . bugün bi baktım sağ üst azı damagi yirtmis
İlk 6 diş de birden çıkmıştı; ateş , huzursuzluk beni bitirmişti o kadar çok korkuyodum ki . Bakalım bu zamanları nasıl atlaticaz.her şeye rağmen dişi çıktığını düşündükçe için bi kıpır kıpır oluyo hunili olmak bunu gerektirir

Benim kızım da hep birden çıkardı Allah kolaylık versin o ara çok zorluyor ama sonra birden rahatlanıyor. Son köpek dişimiz kaldı bizim de o da çıkarsa rahatlarım ümidiyle yaşıyorum

Benim kızım da hep birden çıkardı Allah kolaylık versin o ara çok zorluyor ama sonra birden rahatlanıyor. Son köpek dişimiz kaldı bizim de o da çıkarsa rahatlarım ümidiyle yaşıyorum
Açıkçası köpek dişi mi azı dişi mi çıktı çok emin de değilim ama köpek dişinin daha zamanı var diye azı dedim

Maşallah kızlar ne güzel birden çıkan dişler sonra birden rahatlama... Benim bebenin üstte 4 altta 2 var hepsini tek tek çıkardı. Canım oğlum hiçbir ayı boş geçmiyor

Maşallah kızlar ne güzel birden çıkan dişler sonra birden rahatlama... Benim bebenin üstte 4 altta 2 var hepsini tek tek çıkardı. Canım oğlum hiçbir ayı boş geçmiyor
ben de tek tek çıkarsa rahat olur diye düşünüyodum
Geçen gün balık yediriyodum zannettim ki kılçık iyi ayiklayamadim çocuğun boğazına battı meğer damak yırtılmış . Ağladı ağladı ağladı ne yapacağımı şaşırdım.

Geçmiş olsun onlar öyle ağlarken bir şey yapamamak zor ya

Benimki de dün uykusundan uyandı öyle ağlıyor ki su veriyorum yok yemek veriyorum yok gezdiriyorum yok emzirmeye çalıştım onu bile istemedi. Meğersem poposu yanmış pişik olmuş. Dün ilk defa ıslak mendil kullandım uyumadan önce temizledim bezledim çok kötü yanmış kabarmıştı

Geçmiş olsun melekler hep gülsün

Emmediği göğsü , pozisyonu bozmadan basını kaydırarak vermeyi deneseniz? Bende de kısa süre bu problem vardı. Sağ göğsümü emdikten sonra aynı pozisyon biraz kafasını ileri kaydırıp sol göğüsten devam ettiriyordum. Anlamıyordu. Ama tabi bu 8 aylıkkendi . Simdi her 2 göğsü de emiyor. Sizinki şuanda bu problemi yaşıyor. Farkı anlayadabilir. Ama gene denemekten zarar çıkmaz.

Oğlum ön alt yan kesicilerden birini de çıkarmış ayy ağzı diş kaynıyo komple damaklari da kabarık. Şimdilik anladığım 8 diş birden çünkü dokununca alttan dişin keskinliğini hissediyorum zaten ilk dişi gördüğümden beri oğlumu havaya atıp tutuyorum o beli boynu sırtı ağrıyan ben değilim sanki. Büyüdüğüne inanamıyorum ve sanırım özlemeye şimdiden başladım o küçücük halı ,karnımda kipirtilarini bile özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…