Bakayım canım çok sağ ol. Hiç denemedim naturalive.Naturalive’in ürünlerine de bak istersen rint. Diş macunu, şampuan, sıvı sabun..biçok ürünleri var. Büyükler için şampuanları biberiyeli, saçların rengini çok güzel yapıyor(benim saçlarım koyu renk, bana iyi geliyor)..açık renk saçı koyulaştırıyor ama..
Olsun cnm bizimkide yeni yeni boyamaya başladı sildirmiyorda öyle kalcakYeni farkettim sayilir.Dislerin arka tarafi.Sut disleri gidene kadat kalicak bizimle malesef
Dalin için Bizim çocuk doktoru çok masum bı şampuan değil dedi. Mustela kullanıyoruz.
Paketli şeyler hayatımızda . Yapacak bişey yok. Benim küçük oğlan çok alerjik. Paketli herşey alerji yapio. Hazır yoğurt bile. Ev yoğurdu yapmio ama. Yani küçük oğlan biraz daha korunmuş büyücek sanki alerjisi yüzünden. Köyde yaşamak güzel de temiz hava organik besinler. Ama ben ne toprağı elleyebilirim nede böcek görmeye tahammülum varBana kalsa paketli hicbiseyi kullanmam ben.. Ama şehirde bu imkansız geliyor bana.. Keşke köyde yasasam diye aklimdan geçiyor ama böyle seyler icin cesaret toplayacak yaşı da konumu da geçtik
Diş yoksa bi sorunu yoksa bütün gece deliksiz uyuyo ben uyku eğitimi vermiştim. Eğer uyanırsa emziriyorum byoksa. Emzirmiyorum zaten. Gündüz emiyo
Kızlar oğlum artık yürüyor bugün hiç durmadı normalde 10bucuk aylıkken başlamıştı 5.6adim atmaya düştü hastalandi korktu yürümek istemiyordu bugün abisini ablasinin peşinde yürüdü çok mutluyum darısı sizlere
O zaman artık yaşamak bile istemiyodum. Allah oğlumun da benim de canımızı alsın diye dua ediyodum. Şükürler olsun ki almadıUyku eğitimi işe yarıyormuş gerçekten çok zorlandınız m?
Yem daha masumKız kardeşim de kuş yemi yemişti
Sizin de mi geç çıktıAlt iki disi
Evet alt iki disi var sadece. Minnacik zaten yeni yeni cikiyo
Balık yağı erkenBalık yağı başlayan var mı, balık henüz yedirmeye başlamadım.
Benimle kahya ediyor kızımdaŞimdiden benimle kendi dilinde tartışıyo bilezaten eşime arada bir o kadar balık vermese miydik acaba diye esprisini yapıyorum
Sebamed ve farmasi kullanıyorum. Doğduğundan beri daha ekstra almadımKızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben Bubchen kullanıyorum ama göz mu yakıyor anlamadım kafa yıkamak işkence oluyor artık
Evet ilk disi 10 ay 11 gunlukken ciktiSizin de mi geç çıktı
Yuruteci kaldir cnm yürümesini gecirdirirYaaa bizimki de yürüteçe çok alıştı, yürüteçle koşuyor resmen normalde de adım atmaya yürümeye başladı ama emeklemiyor hiç. O yüzden kendini hep öne atıyor koşmak istiyor kafa üstü düşecek diye korkuyorum. Düşmeyi kalkmayı bilmiyor yerden bir şey almak istese iki elini uzatıp eğiliyor
Umay- selam doktor kontrolüne gittin mi acaba ?
ben hala karantina da olduğum için gidemedim .
Gittiysen emzirme için ne dedi paylaşabilirsin?
Cnm ben uc ay emzirdim 4ay doktorun kesti cunku bebek artik ben den beslenmeye başladığı için doğuma kadar emziren de var hatta ikisini bir emzirende bence 4aylik olmadan kes ikisi cok zor olur20 ekimde gideceğim ben de. sağlık ocağındaki hemşire eğer emzirdiğin bebeğe alerji yapmıyorsa emzirebilirsin kesmene gerek yok dedi. Oğlumda alerji belirtisi yok bende de bir gariplik yok o yüzden emzirmeye devam ediyorum.
Emzirmem yasaklansa nasıl yaparım onu da bilmiyorum çünkü oğlum memeye çok düşkün
Ben bugün gittim doktora kalp atışı falan duyduk çok şükür . 3 ay daha emzir sonra kes dedi20 ekimde gideceğim ben de. sağlık ocağındaki hemşire eğer emzirdiğin bebeğe alerji yapmıyorsa emzirebilirsin kesmene gerek yok dedi. Oğlumda alerji belirtisi yok bende de bir gariplik yok o yüzden emzirmeye devam ediyorum.
Emzirmem yasaklansa nasıl yaparım onu da bilmiyorum çünkü oğlum memeye çok düşkün
Allah kolaylık versin.Ben bugün gittim doktora kalp atışı falan duyduk çok şükür . 3 ay daha emzir sonra kes dedi
Benım kızımda hep memede uyur çok düşkündür basıl olcak hiç blmşyorum