2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
20 ekimde gideceğim ben de. sağlık ocağındaki hemşire eğer emzirdiğin bebeğe alerji yapmıyorsa emzirebilirsin kesmene gerek yok dedi. Oğlumda alerji belirtisi yok bende de bir gariplik yok o yüzden emzirmeye devam ediyorum.

Emzirmem yasaklansa nasıl yaparım onu da bilmiyorum çünkü oğlum memeye çok düşkün:110:
Doktor kontrolünde düşük ihtimali yoksa ve seni olumsuz etkilemiyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Büyüklerin emme miktarı süt üretimi azaldı zaten. Uzun süre ense de süt öyle aşırı değildir. Tandem emzirme araştır. Şimdilik kafama takma zamana bırak.
7 ayda hormonlardan dolayı sütun tadı değişiyormuş. O yüzden birçok bebek o aralarda bırakıyormus zaten.

Ben bugün gittim doktora kalp atışı falan duyduk çok şükür . 3 ay daha emzir sonra kes dedi 🥺
Benım kızımda hep memede uyur çok düşkündür basıl olcak hiç blmşyorum
Başka doktordan da görüş alın. Tandem emzirme araştırın.

• Beğen
Reactions: H E
Benimkide yürümüyor canim yalniz degilsin😂✌ bi ara bayagi elinden tutunca yürüyordu.. Bu hafta hepten bıraktı hiç elimden tutup yürümek istemiyor.. Benim canıma minnet.. Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorum.. Bu sefer daha cok kosturmam gerekcek peşinden😕🙈 eymende bi ara senin bebis gibiydi.. Yavas yavas azaldi.. Tuvalete girdiğimde çığlık kiyamet kopuyordu simdi aglamiyor bekliyor.. Ordam cikacagimi anladi iyice galiba😄 azalıyor yavas yavas anneye bagimlilik az kaldi.. Bende tv izliycegi kendi kendine oyun oynacagi zamanlari iple cekiyorum👀😄
Benimki de yürümüyor. Emekleme hızlandı tutunuyor kendı kalkıyor koltukta sıralıyor, oyun parkında ayakta durup yürüyor. Hele ilk gece yaptı aklım cıktı. Agladı kalktım. İçeri karanlık egıldım park yatakta yok. Aklım cıktı ekinle aradım yerinde yok. Hemen ışığı actım. Köşeye geçip ayaga kalkmış. Gözlerini kısmış gülüyor.. Yürümesi için hıcbırsey yapmadım yapmıyorum zaman yok. Ama yürüme de içgüdüsel zamanı gelince yürüyorkar. Benimkinin 1 ıkı ayı var. Dıgerleri erken yürüdü. Bunu sürekli bıraksam yürür ama ne halim ne zamanım var. Hala bakıcı bulamıyorum... Korona var dıye okullar kapalı dıye kendı cocujlarına kim bakacak dıye gelmiyorlar. Eskiden 50 yasında İnsan kolay bulurdum şimdi onlar da yolda hastalık kaparım dıye gelmiyor. Cidden ruh saglıgım için çalışmaya baslamak istiyorum. Annem sadece beni dopurup atmış. Kadının umru değil.. Hala ne işin var 3.cocukla dıyor....

Benimki de yürümüyor. Emekleme hızlandı tutunuyor kendı kalkıyor koltukta sıralıyor, oyun parkında ayakta durup yürüyor. Hele ilk gece yaptı aklım cıktı. Agladı kalktım. İçeri karanlık egıldım park yatakta yok. Aklım cıktı ekinle aradım yerinde yok. Hemen ışığı actım. Köşeye geçip ayaga kalkmış. Gözlerini kısmış gülüyor.. Yürümesi için hıcbırsey yapmadım yapmıyorum zaman yok. Ama yürüme de içgüdüsel zamanı gelince yürüyorkar. Benimkinin 1 ıkı ayı var. Dıgerleri erken yürüdü. Bunu sürekli bıraksam yürür ama ne halim ne zamanım var. Hala bakıcı bulamıyorum... Korona var dıye okullar kapalı dıye kendı cocujlarına kim bakacak dıye gelmiyorlar. Eskiden 50 yasında İnsan kolay bulurdum şimdi onlar da yolda hastalık kaparım dıye gelmiyor. Cidden ruh saglıgım için çalışmaya baslamak istiyorum. Annem sadece beni dopurup atmış. Kadının umru değil.. Hala ne işin var 3.cocukla dıyor....

Katılıyorum içgüdüsel bisey yurumek bencede.. Hizlandirmasini saglamak isime gelmio..bakiyorum emeklerken karsisina bi engel cikincane yapiyor diye.. Yerde hep hayata hazirlik yaptiklarini dusunuyorum.. Çok acele etmiyorum yurumesi için o yuzden..

Bu korona en cok ev hanimlarini yipratti diye bosuna demiyorlar.. Is yükü artti resmen.. Evde kalip surekli yemek cocukla ugrasmak cok zor.. Valla bende biraz büyütüp is hayatina geri donmeyi düşünüyorum.. Evde kalmaya daha yeni yeni alisiyorum😕 çalışan biriysen hic durma basla dicem bakici yok diyosun.. Herkes hakli kendince de nereye kadar böyle gidecegiz bilmiyorum.. Anneler bi tuhaf.. Gecen benimde gebelik suphem olunca aldirirsin dimi dedi ben şok😦 allahtan bisey olmadi da olsa ne yapcakti acaba.. 15 gun gelip bana bakmak zor gelio galiba😳

Kızlar yaa benim çocuğum maymun gibi sesler çıkarıyo bildiğiniz uuuu aaaa uuuu aaaa gibi. Evde TV telefon tablet vs kesinlikle baktirmiyorum. Ona maymun takliti yapan da olmadı . Uzun zamandır yapıyo

Merhaba acaba bu rahatsızlığınızı atlattınız mı? aynı sonuç klebsiella pneumoniae bende de çıktı çok tedirgin oldum

İyi akşamlar kızlar, haftasonu kontrole gittiğimde doktorum vajinal kültür ve Smear de alalım dedi.
Akıntım vardı ve kasık ağrım, başka bir şikayetim yoktu aslında.
Bugün aradı sonuçların bir kısmı çıkmış, sonuçlardan birinde, vajinada “ klebsiella pneumoniae “ diye bir bakteri çıkmış.
Aksel 500 yazdı.
Ben ilk kez duydum acaba aranızda duyan ya da bilen var mı!

Kızlar yaa benim çocuğum maymun gibi sesler çıkarıyo bildiğiniz uuuu aaaa uuuu aaaa gibi. Evde TV telefon tablet vs kesinlikle baktirmiyorum. Ona maymun takliti yapan da olmadı . Uzun zamandır yapıyo

Eymende anlamsiz saçma sesler çıkartıp duruyor.. Disari kapisi acilinca hep 'eva eva evaaaa' diye bagirio.. Kuzenimin cocugu da ooooooo uuuuu diyodu.. Bence su ara anlamsiz sesler cikarma zamani.. Sana biseyler anlatmaya calisiyor olabilir o seslerle gibime geldi😊

Eymende anlamsiz saçma sesler çıkartıp duruyor.. Disari kapisi acilinca hep 'eva eva evaaaa' diye bagirio.. Kuzenimin cocugu da ooooooo uuuuu diyodu.. Bence su ara anlamsiz sesler cikarma zamani.. Sana biseyler anlatmaya calisiyor olabilir o seslerle gibime geldi😊
Ama aynı maymun sesi gibi olunca biraz tedirgin oldum ne yalan söyleyeyim. Eskiden daha azdı şimdi çok fazla olunca biraz üzdü 😁 ama bugün çok mutlu etti beni koltuktan tutunup ayağa kalktı ağlamak istedim o an😭 sonra muz verdim isirabilecegi kadar inceltip ısırdı normalde isirmazdi 😭😭😭😭😭😭 oğlum büyüdü. ❤️

Kızlar bu ilk adim ayakkabılarını ne kadar sure giyinebiliyor bebisler? Marka öneriniz var mı?

Asmin18 Asmin18 belki yardımcı olur, ben deichmandan aldım yüzde yüz deri bu özelliklere uygundu seksen lira gibi bişey.. çok para dökebilirim dersen que que from izmir galiba bi marka var el yapımı çok güzel deri yapıyolar

Ama aynı maymun sesi gibi olunca biraz tedirgin oldum ne yalan söyleyeyim. Eskiden daha azdı şimdi çok fazla olunca biraz üzdü 😁 ama bugün çok mutlu etti beni koltuktan tutunup ayağa kalktı ağlamak istedim o an😭 sonra muz verdim isirabilecegi kadar inceltip ısırdı normalde isirmazdi 😭😭😭😭😭😭 oğlum büyüdü. ❤️

Ben hala inanamiyorum eymenin büyüdüğüne😀 her gün farkli bisey yapio.. Suyunu kendi icemezdi şimdi kendi icebilio.. Sizde de oluyo mu boşta kalinca eski bebeklik fotolarina bakip bakip duruyorum.. Zamani geri mi sarmak ileri mi almak lazim bilemiyorum.. İnsanin kendi çocuğunun buyudugune şahit olmak muhtesem bi duygu😍

Güldürdün beni allahım 😄😄😄 Bebe ne bilsin maymunu. Benimkide ağzında takma diş olan dedeler gibi yapıyor ağzını sonra değişik sesler çıkarıyor. Takma dişli dedemiz yok 😄😄😄 Şuan onlar için hersey keşif. Demekki o sesler hoşuna gitti çıkarıyor bi zaman sonra unutur canım telaşlanma tadını çıkar gülüp

Ben hala inanamiyorum eymenin büyüdüğüne😀 her gün farkli bisey yapio.. Suyunu kendi icemezdi şimdi kendi icebilio.. Sizde de oluyo mu boşta kalinca eski bebeklik fotolarina bakip bakip duruyorum.. Zamani geri mi sarmak ileri mi almak lazim bilemiyorum.. İnsanin kendi çocuğunun buyudugune şahit olmak muhtesem bi duygu😍
Bizim birde numaramız var herşeyde elini başına götürüp öyle yüzümüze bakıyor gözlerini de dolduruyor örnegin poposunun üstüne düştü bi elini başına koyup öylece duruyo seslenincede küçük emrah gibi yüzümüze bakıyor 😂😂😂 Kayinvalidem diyorki acaba başımı mı ağrıyor çocuğun 🤔🤔🤔

X