2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Aynennn istahi zaten aman aman yok.Mama sadexe gece iciyor.Onun disinda yok dis te degil bu saniyorum.Cunku 6 tane var hali hazirda.Pek gorunmuyor dis falan

Valla ben çok memnunum şarjı da gayet iyi. Köşeleri de güzel temizliyo aslında S5 de çok iyi bi alet belki yazılımsal bi sorun vardır satıcıyla bi görüşün. Benimkinde köşeleri temizle diye bi seçenek de var muhtemelen onda da vardır ama isaretlemesem bile temizliyo.

Bir de aklıma geldi kargokapida diye bi kanal var YouTube da adamın adı Melih . Cihazları tanıtıp videolar çekiyo bazı sorunlarda yardımcı da oluyo

Robot robot değil ailenin akıl küpü

Dogduklarindan beri kilolari takintim biliyosun sanki kuş tüyü oldu iyice

Bende de hala tam gitmedi o kilo takıntısı.. Ara sira herseyi agzina tepesim geliyor.. Zor durduruyorum kendimi ama ara sıra yememeleri oluyor niyeyse.. Ben bunu boy uzamasina gelisim atlamasina bağlıyorum.. Ben anne olarak gorevimi yapiyorum yemegini vermeye çabalıyorum.. Vicdanimi bu sekilde rahatlatmaya çalışıyorum.. Bu ara eymende yememeye basladi

Kv yanıma gelmişti dün salonda caliatirdim sürekli gözü üzerindeydi onu izlemek de çok sıkıcı dedi sonra
Kız kaynana yanında robot süpürge çalıştırılır mi hiç benimki olsa donunuzu çekmek için de robot alın der kesin kurutma makinası alcam dedim. Yazın balkona as. Kışın peteğe. Ne gerek var dedi. Kendinin kurutma makinası var ama

Oğlunun parasına kıyamamıştır

Biz ona da almak istedik ama kv" oğlum sen almakla iyi etmişsin bu tam senin hanımına göre "demiş benim ihtiyacım yok demiş. Keyfi bilir

Kızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben Bubchen kullanıyorum ama göz mu yakıyor anlamadım kafa yıkamak işkence oluyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…