- 17 Ekim 2018
- 774
- 1.094
Al benden de o kadar. Kuru ekmege bayiliyor. Onune koyarsam oyle biraz yiyor biseyler iste. Ama tabi sac bas hep yag oluyo.Delirmenin esigindeyim ben.
Zar zor kuru ekmek,biraz kefir,2 3 parmak patates yedi.Herseye kafasini ceviriyor
Bizde öyleyiz peynir krem peynir yumurta güzel yiyo öğlen aksama donup kalıyorumDelirmenin esigindeyim ben.
Zar zor kuru ekmek,biraz kefir,2 3 parmak patates yedi.Herseye kafasini ceviriyor
Bu kadar ayni olamazBizde öyleyiz peynir krem peynir yumurta güzel yiyo öğlen aksama donup kalıyorum
Al benden de o kadar. Kuru ekmege bayiliyor. Onune koyarsam oyle biraz yiyor biseyler iste. Ama tabi sac bas hep yag oluyo.Kasiga agiz acmak yok.
Anne sütü yada mama alıyor mu. Benimkini çözdüm ben . Diş sıkıntısı olunca iştah tamamen gidio. Anne sütüne abaniyor. Ben kendimize yemek hazırlarken ona da koyuyorum önüne ne yerse. Zorlamiyorum çünkü zorlamakla asla yemiyordişler çıkınca biraz rahatladı daha iyi şimdi. Yine çok istahli bı çocuk değil . Ama idare ediyoruz
Valla ben çok memnunum şarjı da gayet iyi. Köşeleri de güzel temizliyo aslında S5 de çok iyi bi alet belki yazılımsal bi sorun vardır satıcıyla bi görüşün. Benimkinde köşeleri temizle diye bi seçenek de var muhtemelen onda da vardır ama isaretlemesem bile temizliyo.Çok şükür. İnşallah kuluçka dönemininden de negatif çıkarlar.
Dgdln, biz Roborock S6 almıştık sil/süpür işlemi için. Kenarları iyi süpüremiyor. Şarzı bitti diyor hemen..hiç memnun kalmadım. İade edebilirsek etmek istiyorum da. Yüzbin kere söyledim eşime, illa en iyisi olsun diye gitti onu aldı, hayal kırıklığı:/
Xiaomi almıştın ya sen? O nasıl, kıyı, köşeleri alma konusunda?
Bir de aklıma geldi kargokapida diye bi kanal var YouTube da adamın adı Melih . Cihazları tanıtıp videolar çekiyo bazı sorunlarda yardımcı da oluyoÇok şükür. İnşallah kuluçka dönemininden de negatif çıkarlar.
Dgdln, biz Roborock S6 almıştık sil/süpür işlemi için. Kenarları iyi süpüremiyor. Şarzı bitti diyor hemen..hiç memnun kalmadım. İade edebilirsek etmek istiyorum da. Yüzbin kere söyledim eşime, illa en iyisi olsun diye gitti onu aldı, hayal kırıklığı:/
Xiaomi almıştın ya sen? O nasıl, kıyı, köşeleri alma konusunda?
Valla strese giriyorum yemek yiyecegi vakit.Umarim gecicidir.Gerci aman aman istahli bir bebek degil zaten de
Valla ben çok memnunum şarjı da gayet iyi. Köşeleri de güzel temizliyo aslında S5 de çok iyi bi alet belki yazılımsal bi sorun vardır satıcıyla bi görüşün. Benimkinde köşeleri temizle diye bi seçenek de var muhtemelen onda da vardır ama isaretlemesem bile temizliyo.
Geçici bence chelz.. Eymende de yazın olmuştu.. Streslenme.. Valla yemezsen yeme moduna gectim yemeye basladi resmen
Dogduklarindan beri kilolari takintim biliyosunsanki kuş tüyü oldu iyice
Kv yanıma gelmişti dün salonda caliatirdim sürekli gözü üzerindeydiRobot robot değil ailenin akıl küpü
Kız kaynana yanında robot süpürge çalıştırılır mi hiçKv yanıma gelmişti dün salonda caliatirdim sürekli gözü üzerindeydionu izlemek de çok sıkıcı dedi sonra
Sana çok görmüş deseneKız kaynana yanında robot süpürge çalıştırılır mi hiçbenimki olsa donunuzu çekmek için de robot alın der kesin kurutma makinası alcam dedim. Yazın balkona as. Kışın peteğe. Ne gerek var dedi. Kendinin kurutma makinası var ama
Oğlunun parasına kıyamamıştırKız kaynana yanında robot süpürge çalıştırılır mi hiçbenimki olsa donunuzu çekmek için de robot alın der kesin kurutma makinası alcam dedim. Yazın balkona as. Kışın peteğe. Ne gerek var dedi. Kendinin kurutma makinası var ama
Benimki kendi de kullanmaz makinayı . Çürüyecek dura duraSana çok görmüş deseneah bu kaynanalar
Biz ona da almak istedik ama kv" oğlum sen almakla iyi etmişsin bu tam senin hanımına göre "demişKız kaynana yanında robot süpürge çalıştırılır mi hiçbenimki olsa donunuzu çekmek için de robot alın der kesin kurutma makinası alcam dedim. Yazın balkona as. Kışın peteğe. Ne gerek var dedi. Kendinin kurutma makinası var ama
SüpermişBiz ona da almak istedik ama kv" oğlum sen almakla iyi etmişsin bu tam senin hanımına göre "demişbenim ihtiyacım yok demiş. Keyfi bilir
Kız kaynana yanında robot süpürge çalıştırılır mi hiçbenimki olsa donunuzu çekmek için de robot alın der kesin kurutma makinası alcam dedim. Yazın balkona as. Kışın peteğe. Ne gerek var dedi. Kendinin kurutma makinası var ama