2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bir de aklıma geldi kargokapida diye bi kanal var YouTube da adamın adı Melih . Cihazları tanıtıp videolar çekiyo bazı sorunlarda yardımcı da oluyo
Çok sağol💕 ben daha çok kuşum emeklerken yerleri sürekli temiz tutmak için istiyordum, yine temiz tutmak istiyorum hoş ama..eşim düşünüp karar verene kadar yürüdü yavrum. Ürünü iade ettik, zaten şurda 9 ayımız kaldı. Dönüşte Tr’den bakarız artık.

Dalinde ciddi kimyasal var. Kesinlikle önermem. İçeriklerine dikkat edin. Sebamed de çok iyi değildi yenilendiyse bilemem.
Uygun fiyatlı biobaby iyidir.
İhtiyaca göre Minoris, mustela, Bioderma kullandım güzeller. Bioderma hafif göz yakıyor.
Mustela stelatopia alerjik bünyeye bire bir göz de yakmaz kokusuz.
Ben kokulsuz seviyorum.
Bu ara organik şampuanlara bakıyorum yine

Büyüğün ellerini yıkamak için unibaby Eyüp Sabri Tuncer bebek sampuanlari kullandım.bir ara.

Şampuan çok onemli. Cilt emiyor onu. Yediği içtiği kadar önemli. Dalin, johnsons hiç kullanmadim. Kullanmam sanırım.

Dalinde ciddi kimyasal var. Kesinlikle önermem. İçeriklerine dikkat edin. Sebamed de çok iyi değildi yenilendiyse bilemem.
İhtiyaca göre Minoris, mustela, Bioderma kullandım güzeller. Bioderma hafif göz yakıyor.
Ben kokulsuz seviyorum.

Büyüğün ellerini yıkamak için unibaby Eyüp Sabri Tuncer bebek sampuanlari kullandım.bir ara.

Şampuan çok onemli. Cilt emiyor onu. Yediği içtiği kadar önemli. Dalin, johnsons hiç kullanmadim. Kullanmam sanırım.
Naturalive’in ürünlerine de bak istersen rint. Diş macunu, şampuan, sıvı sabun..biçok ürünleri var. Büyükler için şampuanları biberiyeli, saçların rengini çok güzel yapıyor(benim saçlarım koyu renk, bana iyi geliyor)..açık renk saçı koyulaştırıyor ama..

Kızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben Bubchen kullanıyorum ama göz mu yakıyor anlamadım kafa yıkamak işkence oluyor artik
Ben kokulsuz seviyorum.

Evet dalini bende biliyorum hiç kullanmadım. Hediye geldi duruyor öyle büyük boy

Kızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben Bubchen kullanıyorum ama göz mu yakıyor anlamadım kafa yıkamak işkence oluyor artik

Evet dalini bende biliyorum hiç kullanmadım. Hediye geldi duruyor öyle büyük boy
Mustela hiç yakmıyor. Ben kendimde deniyorum mutlaka :)
Biobaby de yakmıyor diye hatırlıyorum ama emin olamadım. Onu ilk oğlumda kullanmıştım bir süre. Çok sevmiştim ama yollarımız alerji dönemi ayrıldı. Sonra kokusuz tercih ettim hep.

X