Daha önceki gün baktım ya, kısacık bir vidyomuz var odaya getirip ilk kucağıma verdiklerinde ağlıyorum.. ne kadar minik bu diye ağlamaya başlıyorum, izleyip tekrar ağlıyorum. Sonsuz bir ağlama döngüsüBen hala inanamiyorum eymenin büyüdüğüneher gün farkli bisey yapio.. Suyunu kendi icemezdi şimdi kendi icebilio.. Sizde de oluyo mu boşta kalinca eski bebeklik fotolarina bakip bakip duruyorum.. Zamani geri mi sarmak ileri mi almak lazim bilemiyorum.. İnsanin kendi çocuğunun buyudugune şahit olmak muhtesem bi duygu
Acaba yumuşak çerçeveli gözlük var mıdır araştırsanız. Benim kız 2 aydır yürüyo ama hala düşüyoOğlum sabahtan beri 3 kere düştü kaş bitimi noktasına denk geliyo sürekli gözlük ve sürekli kanıyo. Buz koydum uzun uzun ağladı. Yürüsün istiyodum artık istemiyorum otursun oturduğu yerde
Aldığım çerçeve de hiç metal yok komple plastik bağlantı noktaları da daha esnek plastik ama halisiz yerde kalebodurun üstüne düştü. Burda evler parke laminant vs yapılmıyo hepsi kalebodur ve fayans türevi. Halıda olsaydı belki daha yumuşak olurdu ama işte.Acaba yumuşak çerçeveli gözlük var mıdır araştırsanız. Benim kız 2 aydır yürüyo ama hala düşüyo
Bizim birde numaramız var herşeyde elini başına götürüp öyle yüzümüze bakıyor gözlerini de dolduruyor örnegin poposunun üstüne düştü bi elini başına koyup öylece duruyo seslenincede küçük emrah gibi yüzümüze bakıyorKayinvalidem diyorki acaba başımı mı ağrıyor çocuğun
Daha önceki gün baktım ya, kısacık bir vidyomuz var odaya getirip ilk kucağıma verdiklerinde ağlıyorum.. ne kadar minik bu diye ağlamaya başlıyorum, izleyip tekrar ağlıyorum. Sonsuz bir ağlama döngüsü
Üstelik o dönemler çok zordu ve ne zaman büyücek diye düşünürdüm. Şimdi nerdeyse benimle kavga edecek.Bak minik dediklerimiz kocaman oldueymen bile 2 kiloydu verdiklerinde.. Eski kiyafetlerini kaldırmıştım ara sira hurcu açıp bakiyorum..ne cabuk büyüdün yavrum sen diye aglamalar basliyo.. O döngü hepimizde var biks
Benimki kavga ediyo. Ben abisine kızıp bagirirsam oda dönüp elini kaldırıp bana cemkiriyor.Üstelik o dönemler çok zordu ve ne zaman büyücek diye düşünürdüm. Şimdi nerdeyse benimle kavga edecek.
Bizde de var o. Abisi ağlayınca başlıyor bu da ağlamaya. Hangisini avutacağımı şaşırıyorumBenimki kavga ediyo. Ben abisine kızıp bagirirsam oda dönüp elini kaldırıp bana cemkiriyor.Abisi ağlayınca oda aglio.
Bizimki evde bi tek beni gördüğü için benim morelim bozuksa asla yalnız bırakmaz beni. Ana oğul olmak bunu gerektirir başbaşa efkarlanıyoruz.Benimki kavga ediyo. Ben abisine kızıp bagirirsam oda dönüp elini kaldırıp bana cemkiriyor.Abisi ağlayınca oda aglio.
Efkarlanmayin. Açın bı halay müziği ana ogul tepininBizimki evde bi tek beni gördüğü için benim morelim bozuksa asla yalnız bırakmaz beni. Ana oğul olmak bunu gerektirir başbaşa efkarlanıyoruz.
Şimdiden tarafını belli ediolar.Bizde de var o. Abisi ağlayınca başlıyor bu da ağlamaya. Hangisini avutacağımı şaşırıyorum
Tekrar çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmeniz dieğiyleUmarım ben de atlatırım çok rahatsızım ağrılarımdan. Çok teşekkürler
Taaindigimiz ev halaya müsait değil içinde olduğumuz şartlar da öyle olunca Efkar kaçınılmaz oluyoEfkarlanmayin. Açın bı halay müziği ana ogul tepinin
Ya dün resmen Yalovaya da kış geldiEvet kızlar ıstanbul da havalar buz gibi oldu.. Geldi evden dışarı cikmama zamanlarıyine bunalim yine huniler gelsin
Ah kıyamam çok geçmiş olsunOğlum sabahtan beri 3 kere düştü kaş bitimi noktasına denk geliyo sürekli gözlük ve sürekli kanıyo. Buz koydum uzun uzun ağladı. Yürüsün istiyodum artık istemiyorum otursun oturduğu yerde
Bizim kızda da var o ağlamaBenimki kavga ediyo. Ben abisine kızıp bagirirsam oda dönüp elini kaldırıp bana cemkiriyor.Abisi ağlayınca oda aglio.