2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Daha önceki gün baktım ya, kısacık bir vidyomuz var odaya getirip ilk kucağıma verdiklerinde ağlıyorum.. ne kadar minik bu diye ağlamaya başlıyorum, izleyip tekrar ağlıyorum. Sonsuz bir ağlama döngüsü

Oğlum sabahtan beri 3 kere düştü kaş bitimi noktasına denk geliyo sürekli gözlük ve sürekli kanıyo. Buz koydum uzun uzun ağladı. Yürüsün istiyodum artık istemiyorum otursun oturduğu yerde
Acaba yumuşak çerçeveli gözlük var mıdır araştırsanız. Benim kız 2 aydır yürüyo ama hala düşüyo

Acaba yumuşak çerçeveli gözlük var mıdır araştırsanız. Benim kız 2 aydır yürüyo ama hala düşüyo
Aldığım çerçeve de hiç metal yok komple plastik bağlantı noktaları da daha esnek plastik ama halisiz yerde kalebodurun üstüne düştü. Burda evler parke laminant vs yapılmıyo hepsi kalebodur ve fayans türevi. Halıda olsaydı belki daha yumuşak olurdu ama işte.

Yerim yaaa.. Şevkat beklio bence.. Ben her düştüğünde kucaklamiyorum.. Biraz kendi cabalasn ustesinden gelsin diye.. Nasil büyüdüler yaa

Bak minik dediklerimiz kocaman oldu eymen bile 2 kiloydu verdiklerinde.. Eski kiyafetlerini kaldırmıştım ara sira hurcu açıp bakiyorum..ne cabuk büyüdün yavrum sen diye aglamalar basliyo.. O döngü hepimizde var biks

Bak minik dediklerimiz kocaman oldu eymen bile 2 kiloydu verdiklerinde.. Eski kiyafetlerini kaldırmıştım ara sira hurcu açıp bakiyorum..ne cabuk büyüdün yavrum sen diye aglamalar basliyo.. O döngü hepimizde var biks
Üstelik o dönemler çok zordu ve ne zaman büyücek diye düşünürdüm. Şimdi nerdeyse benimle kavga edecek.

Benimki kavga ediyo. Ben abisine kızıp bagirirsam oda dönüp elini kaldırıp bana cemkiriyor. Abisi ağlayınca oda aglio.
Bizde de var o. Abisi ağlayınca başlıyor bu da ağlamaya. Hangisini avutacağımı şaşırıyorum

Oğlum sabahtan beri 3 kere düştü kaş bitimi noktasına denk geliyo sürekli gözlük ve sürekli kanıyo. Buz koydum uzun uzun ağladı. Yürüsün istiyodum artık istemiyorum otursun oturduğu yerde
Ah kıyamam çok geçmiş olsun
Bizde 1 aydır yürüyoruz bizde düşüyoruz bu ara daha azaldı düşmeler ama düşüyoruz yani

Benimki kavga ediyo. Ben abisine kızıp bagirirsam oda dönüp elini kaldırıp bana cemkiriyor. Abisi ağlayınca oda aglio.
Bizim kızda da var o ağlama
Babam keşfetmiş bi iki kere yalandan ağladı bizimki de arkadan başladı.. Bu ara duygusal dönemleri galiba.
Mesela zararlı birşey oluyor elinde alınca ağlıyor hüngür şakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…