Bende ilk gebelikte yedi cettime söylemiştimEn iyisini yapmışsın :)
Çok mantıklı
bend hep ilk 3 ay kimseye söylemem diyordum ama dayanamadım.ilk gebelik olduğu için herhalde :)
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğin de sağlıkla doğacak. Kendine iyi bakKizlarrrrrrrr ben geldim evime dondum sukur kanamam az geliyor ama kahve icerdeki kurumus kanlar dahada gelcek korkma dedi kirmiza donunce gel dedi insallah sagliklidir da bidaha olup korkutmaz bizi
A AloeeVeraa evet 12 haftaya cikarmis yada cikmaz bebek beslenemzmis ama o mismi dusunmuyorm cikar die pozitif dusunuyorum
@OZSER0801 calismiyorum cnm annem burda yarin kv gelcek memleketten 5 hafta yaticam insallah sonrasi Allah kerim beklemece
Hala devam benim. İlkinde de olmuştu. 12. Haftaya kadar böyle devam edecek herhalde yineKızlar ya çok afedersiniz ama kabızlık sorununuz başladı mı? Benim yoktu, 2-3 gündür çok fenayım
:) evet insan yaşayarak öğreniyor keşke bende söylemeseydim iş yerine filan... her gören nasıl gidiyor ?,göbek çıktı mı?, kusuyor musun?Bende ilk gebelikte yedi cettime söylemiştim
Dediğim gibi bu tecrube :)
Birtek eşim biliyor . Başka kimseye söylemedim :))
Allahım izin verirse kalp atışı videosuyla haberi olcak herkesın
Sağlıkla doğsunlar boşver kimseyi dinleme , özellikle doğuranları falan saçma saçma korkutucu hikaye anlatırlar .:) evet insan yaşayarak öğreniyor keşke bende söylemeseydim iş yerine filan... her gören nasıl gidiyor ?,göbek çıktı mı?, kusuyor musun?
En sonunda yeter be diyeceğim :)
Ay evet :)Sağlıkla doğsunlar boşver kimseyi dinleme , özellikle doğuranları falan saçma saçma korkutucu hikaye anlatırlar .
Dinlemek istemiyorum deyip kestirip at . Her günün her anınızın keyfını çıkarın
Deniycem canım kuru kayısı ve incir yicem birazdanCanım kayısı ye bende çok işe yarıyor, kuru kayısı ya da hoşaf
Biz hala hiç kimseye söylemedik aileler dahil olmak üzere :) eşim, ben, doktor ve eşimin kardeşi biliyo o da yeni öğrendi. Kalp atışını bi duyalım hayırlısıyla herkese sürpriz yapcazEn iyisini yapmışsın :)
Çok mantıklı
bend hep ilk 3 ay kimseye söylemem diyordum ama dayanamadım.ilk gebelik olduğu için herhalde :)
Off ciddi misin yaHala devam benim. İlkinde de olmuştu. 12. Haftaya kadar böyle devam edecek herhalde yine
Hayırlısı olsun canım. Hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunKızlar merhabalar bugün ögrendim ki hamileyim :) kese var simdilik başka bişey demedi doktor :) 2.cocugum olcak kısmetse oglum 2.5 yasında
120 ye pahalı derken canım anadolu yakası bölge hastanesi tuba gümüş doktorumun adı ama gerçekten okadar naif ve ilgili ki bundan önce bir doktora gittim ne tansiyon kilo konuşma daha önceki gebelik ve aile geçmişi hiçbirşey sormadıCanım sen nereye gidiyorsun, ben de İstanbuldayım da benim tüp bebek olduğu için orası çok pahalı 600 TL muayenesi 1-2 kere oraya gidip sonra başka doktorda devam etmek istiyorum
Düzelir o canım ya dua edelim inşallahKizlar benim bebegimin kalp atisi yok dedi dr sonra radyolojiye gonderdi orda da cokcl zayif 74 dediler haftasina da 6+1 ile uyumlu dediler ama ben 6+5im normalde galiba benimki kurtaj olcak heralde haftaya gel dedi ama
120 ye pahalı derken canım anadolu yakası bölge hastanesi tuba gümüş doktorumun adı ama gerçekten okadar naif ve ilgili ki bundan önce bir doktora gittim ne tansiyon kilo konuşma daha önceki gebelik ve aile geçmişi hiçbirşey sormadı
Ve çok rahatlatti
Yok canım tüpbebek olduğu için iki embriyo transfer ettiler ikiside tuttu
Ben hiç kan bile vermedim
Tecrubeden dolayı .
Herseyım normal ağrım sıızm yok şuan beklemedeyim hiç doktora gitmedim .
Ailemden kimseye hamile oldugumu söylemedim ..
Planlarım 4 mart gibi doktora gitmek .
6+5 olucaz Allahın izniyle inşallah güzel haberlerle gelirim
Hayırlısı olsun canım. Hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin bebislerinizin inşaallah canım değerlerin kaçtı peki bhcg artışı falanEvet canım bende bugün öğrendim aslında randevuma daha vardı ama sabaha karşı çok kötü bir rüya gördüm rüyamda kanamam varmış hemen en yakın hastaneye gittim süpriiiz iki kese gördük hemen
Ben folidoce kullanıyordum endokrincim folio önerdi iyot varmış seninki de o muBenim sonuçlarımı da daha dün gösterdim canım ne var ne yok baktırdı doktor, her şeyim normal sınırlarda çok şükür. D vitamini ben kullandığım folik asitin içinde var o şekildr kullanıyorum. B12, d vitamini ve iyot var benim folik asitimde ekstra. Ayrıca başka bi vitamin almıyorum
Insallah canim duzelsin daha ne isterim dua edin bana siz hamilesiniz kabul olurDüzelir o canım ya dua edelim inşallah