2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
En iyisini yapmışsın :)
Çok mantıklı
bend hep ilk 3 ay kimseye söylemem diyordum ama dayanamadım.ilk gebelik olduğu için herhalde :)
Bende ilk gebelikte yedi cettime söylemiştim

Dediğim gibi bu tecrube :)
Birtek eşim biliyor . Başka kimseye söylemedim :))
Allahım izin verirse kalp atışı videosuyla haberi olcak herkesın

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğin de sağlıkla doğacak. Kendine iyi bak

Bende ilk gebelikte yedi cettime söylemiştim

Dediğim gibi bu tecrube :)
Birtek eşim biliyor . Başka kimseye söylemedim :))
Allahım izin verirse kalp atışı videosuyla haberi olcak herkesın
:) evet insan yaşayarak öğreniyor keşke bende söylemeseydim iş yerine filan... her gören nasıl gidiyor ?,göbek çıktı mı?, kusuyor musun?
En sonunda yeter be diyeceğim :)

Reactions: H E
:) evet insan yaşayarak öğreniyor keşke bende söylemeseydim iş yerine filan... her gören nasıl gidiyor ?,göbek çıktı mı?, kusuyor musun?
En sonunda yeter be diyeceğim :)
Sağlıkla doğsunlar boşver kimseyi dinleme , özellikle doğuranları falan saçma saçma korkutucu hikaye anlatırlar .
Dinlemek istemiyorum deyip kestirip at . Her günün her anınızın keyfını çıkarın

Ay evet :)
O hikayeler bitmez neyse ki dinlemiyorum :)

En iyisini yapmışsın :)
Çok mantıklı
bend hep ilk 3 ay kimseye söylemem diyordum ama dayanamadım.ilk gebelik olduğu için herhalde :)
Biz hala hiç kimseye söylemedik aileler dahil olmak üzere :) eşim, ben, doktor ve eşimin kardeşi biliyo o da yeni öğrendi. Kalp atışını bi duyalım hayırlısıyla herkese sürpriz yapcaz

Canım sen nereye gidiyorsun, ben de İstanbuldayım da benim tüp bebek olduğu için orası çok pahalı 600 TL muayenesi 1-2 kere oraya gidip sonra başka doktorda devam etmek istiyorum
120 ye pahalı derken canım anadolu yakası bölge hastanesi tuba gümüş doktorumun adı ama gerçekten okadar naif ve ilgili ki bundan önce bir doktora gittim ne tansiyon kilo konuşma daha önceki gebelik ve aile geçmişi hiçbirşey sormadı
Ve çok rahatlatti

Ben avrupa yakasındayım aslında tüp bebekten önce gittiğim bi doktorum vardı çok da tatlı bir kadın ama onun da özel muayenehane ve 250 TL. O yüzden ben de doktor arayışına girdim :)

Yok canım tüpbebek olduğu için iki embriyo transfer ettiler ikiside tuttu

Maşallah, ne güzel Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..

Ben de haftaya çarşamba 7+0da gidicem ama geçen gün kan verdim doktora onu da veririm diye, beklemek zor ama inşallah gidince görürüz de daha çok beklemek zorunda kalmayız.

Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin bebislerinizin inşaallah canım değerlerin kaçtı peki bhcg artışı falan

Ben folidoce kullanıyordum endokrincim folio önerdi iyot varmış seninki de o mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…