2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
En iyisini yapmışsın :)
Çok mantıklı
bend hep ilk 3 ay kimseye söylemem diyordum ama dayanamadım.ilk gebelik olduğu için herhalde :)
Bende ilk gebelikte yedi cettime söylemiştim :KK70:

Dediğim gibi bu tecrube :)
Birtek eşim biliyor . Başka kimseye söylemedim :))
Allahım izin verirse kalp atışı videosuyla haberi olcak herkesın

Kizlarrrrrrrr ben geldim evime dondum sukur kanamam az geliyor ama kahve icerdeki kurumus kanlar dahada gelcek korkma dedi kirmiza donunce gel dedi insallah sagliklidir da bidaha olup korkutmaz bizi

A AloeeVeraa evet 12 haftaya cikarmis yada cikmaz bebek beslenemzmis ama o mismi dusunmuyorm cikar die pozitif dusunuyorum
@OZSER0801 calismiyorum cnm annem burda yarin kv gelcek memleketten 5 hafta yaticam insallah sonrasi Allah kerim beklemece
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğin de sağlıkla doğacak. Kendine iyi bak :KK200:

Bende ilk gebelikte yedi cettime söylemiştim :KK70:

Dediğim gibi bu tecrube :)
Birtek eşim biliyor . Başka kimseye söylemedim :))
Allahım izin verirse kalp atışı videosuyla haberi olcak herkesın
:) evet insan yaşayarak öğreniyor keşke bende söylemeseydim iş yerine filan... her gören nasıl gidiyor ?,göbek çıktı mı?, kusuyor musun?
En sonunda yeter be diyeceğim :)

• Beğen
Reactions: H E
:) evet insan yaşayarak öğreniyor keşke bende söylemeseydim iş yerine filan... her gören nasıl gidiyor ?,göbek çıktı mı?, kusuyor musun?
En sonunda yeter be diyeceğim :)
Sağlıkla doğsunlar boşver kimseyi dinleme , özellikle doğuranları falan saçma saçma korkutucu hikaye anlatırlar .
Dinlemek istemiyorum deyip kestirip at . Her günün her anınızın keyfını çıkarın

Sağlıkla doğsunlar boşver kimseyi dinleme , özellikle doğuranları falan saçma saçma korkutucu hikaye anlatırlar .
Dinlemek istemiyorum deyip kestirip at . Her günün her anınızın keyfını çıkarın
Ay evet :)
O hikayeler bitmez neyse ki dinlemiyorum :)

• Beğen
En iyisini yapmışsın :)
Çok mantıklı
bend hep ilk 3 ay kimseye söylemem diyordum ama dayanamadım.ilk gebelik olduğu için herhalde :)
Biz hala hiç kimseye söylemedik aileler dahil olmak üzere :) eşim, ben, doktor ve eşimin kardeşi biliyo o da yeni öğrendi. Kalp atışını bi duyalım hayırlısıyla herkese sürpriz yapcaz :dua:

Canım sen nereye gidiyorsun, ben de İstanbuldayım da benim tüp bebek olduğu için orası çok pahalı 600 TL muayenesi 1-2 kere oraya gidip sonra başka doktorda devam etmek istiyorum
120 ye pahalı derken canım anadolu yakası bölge hastanesi tuba gümüş doktorumun adı ama gerçekten okadar naif ve ilgili ki bundan önce bir doktora gittim ne tansiyon kilo konuşma daha önceki gebelik ve aile geçmişi hiçbirşey sormadı
Ve çok rahatlatti

120 ye pahalı derken canım anadolu yakası bölge hastanesi tuba gümüş doktorumun adı ama gerçekten okadar naif ve ilgili ki bundan önce bir doktora gittim ne tansiyon kilo konuşma daha önceki gebelik ve aile geçmişi hiçbirşey sormadı
Ve çok rahatlatti

Ben avrupa yakasındayım aslında tüp bebekten önce gittiğim bi doktorum vardı çok da tatlı bir kadın ama onun da özel muayenehane ve 250 TL. O yüzden ben de doktor arayışına girdim :)

Yok canım tüpbebek olduğu için iki embriyo transfer ettiler ikiside tuttu :halay:

Maşallah, ne güzel :KK68: Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..

Ben hiç kan bile vermedim :KK70:
Tecrubeden dolayı .
Herseyım normal ağrım sıızm yok şuan beklemedeyim hiç doktora gitmedim .
Ailemden kimseye hamile oldugumu söylemedim ..
Planlarım 4 mart gibi doktora gitmek .
6+5 olucaz Allahın izniyle inşallah güzel haberlerle gelirim

Ben de haftaya çarşamba 7+0da gidicem ama geçen gün kan verdim doktora onu da veririm diye, beklemek zor ama inşallah gidince görürüz de daha çok beklemek zorunda kalmayız.

Evet canım bende bugün öğrendim aslında randevuma daha vardı ama sabaha karşı çok kötü bir rüya gördüm rüyamda kanamam varmış hemen en yakın hastaneye gittim süpriiiz iki kese gördük hemen :halay::halay:
Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin bebislerinizin inşaallah canım değerlerin kaçtı peki bhcg artışı falan

• Beğen
Benim sonuçlarımı da daha dün gösterdim canım ne var ne yok baktırdı doktor, her şeyim normal sınırlarda çok şükür. D vitamini ben kullandığım folik asitin içinde var o şekildr kullanıyorum. B12, d vitamini ve iyot var benim folik asitimde ekstra. Ayrıca başka bi vitamin almıyorum
Ben folidoce kullanıyordum endokrincim folio önerdi iyot varmış seninki de o mu

X