- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
Aman amannn.. devin tam 40. Haftada geldi de son 7 gun niye gelmiyor diye çıldırmıştim. 42. Haftaya kadar beklemek ne zor olsa gerek!Olmaz inşallah bi şeycik de biz korkuyoruz işte, dün misafir gelecekti çok yorulduğum için herhalde bayılacak gibi oldum korktum da biraz ama normal sanırım, Ağrı oluyor zaten arada.. bu işler nasip biraz da Allah’a emanetler inşallah..
Ne güzel düşünmüşsün ben ilkinde yabancı bi siteyi takip ediyordum, orada da sizin gibi ultrason çok az bi sıkıntı yoksa, aslında doğru olanı öyledir belki ama biz de bi merak duramıyoruz.. bizim normal sizin fazladan çokama bu sefer ben de o kadar gitmeyi düşünmüyorum, mesela bazı doktorlar kalbi çok dinlemenin kalp kapakçığını ısıttığını söylüyorlarmış, test bile düşünmüyorum sadece 3-4 kontrol.. ilk Doğumum 42. Haftada oldu öyle olursa son zamanlarda yine sık sık giderim tabi..
Blackkcat , beni de ekler misin canım?
Anne adı: lucida93
Sat: 09.01.2019
Doğum tarihi: 16.10.2019
Kaçıncı bebek: 2
Başlangıç kilo: 48
Canım daha çok erken aslında bulantı için ama snein gibi erken başlayanlar da var kaç haftadasın?
Bizim en önemli besinimiz çubuk kraker :)
Hiç bi zaman kötü düşünme canım bol bol dua et ve konuş bebeğinle. Çok güzel olucak her şey inşallahAmin inşallah. İlk başta çocuk fikrine hiç sıcak bakmıyordum. Kazara oldu zaten
Şimdi de onu kaybetmekten korkuyorum. Bu fikri aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gene arada bir esiyor geliyor aklıma
Üzülme diyemem seni çok iyi anlıyorum Çünkü benzer süreçlerden geçiyoruz bebeğinin tüp bebek olduğunu okudum. İnşalllah Çarşamba günü kalp sesini duyarsınız o gün size bayram olur. Transfer ne zaman gerçekleşmişti?Benimkininde dun kalbi atmadigini duyduğumdan beri agliyorum carsamba bida gidecem ama ben bittim carsambaya kadar beni gomerler heralde
Canım benim daha bence erken duyulması için, şimdiden endişe yapma hiç. Çarşamba günü inşallah çok güzel bi şekilde görüceksin bebeğinin kalp atışlarınıBenimkininde dun kalbi atmadigini duyduğumdan beri agliyorum carsamba bida gidecem ama ben bittim carsambaya kadar beni gomerler heralde
Yaparlar kuzum. Kilo ortak kamu alani gibi bisi cunku. Benim yapim kilolu. Çocukluğumdan beri tombisim. 3 teyzem var ucude tombis. Bi annem normal kilolu çıkmış aralarından bi de ablamlar ki ablamlar havayla yasiyo. Hic yemezler.Blackkcat Ayşemm benide eklee listeye
İsim : Yağmur
Sat :28 A
İnşallah canım benim hepimiz için 12. Ay bi an önce gelsin artık topikimizde cinsiyetleri konuşalımİnşallah hiç başlamaz bulantıların çok çekmişsin diğer gebeleğinde sağlıklı ideal bi şekilde kilo alırsın dogumdan sonrada İnşallah verirsin hamiş hamiş bol bol dua ediyorum sana İnşalllah canım boyum 1.70 kilom 55 kemik yapım ince olduğu için çubuk gibi duruyorum bıktım insanların kilo al bu ne hal eşime sen bu kıza bakmıyomsun gereksiz gereksiz insanlarır yorumları oda can sıkıcı oluyor
Bizimki biraz eski canim 1936da gelmis büyük dedemlerAa ne kadar güzel hemşehrim :) çok severim göçmenleri :) hangi yılın göçmenisiniz canım
Hayırlı olsun canım darısı kese ve kalbeSelam kizlar daha pek minnak oldugu için doktorumuz keseyi bile net olarak goremedi deger 333 çıktı. 4+3uz bugun. Haftaya cuma cagirdi keseyi görmek için bizden bugunluk boyle tatli anneler :)
Ay insanlar çok acımasız ya nasıl böyle olabiliyolar hiç anlamıyorum. Sen hiçbir şeye kulak asma yavrum boşver, sanki millete göre yaşamak zorundayızYaparlar kuzum. Kilo ortak kamu alani gibi bisi cunku. Benim yapim kilolu. Çocukluğumdan beri tombisim. 3 teyzem var ucude tombis. Bi annem normal kilolu çıkmış aralarından bi de ablamlar ki ablamlar havayla yasiyo. Hic yemezler.
Ben ömür billah diyetisyen, spor salonu ugrasir dururum. Arada pes eder kilo alirim. Sonra yine bi daha bastan diyet spor.
Ben 24 yasinda evlendim. Kocam yabancı benim Bangladeş li. O yuzden uni de çıkarken gizlemistim. Bütün akrabalar aaa sisman ya evde kaldı dediler. Dugun davetiyesini gorunce hepsi sok. Biz ilk 5 sene çocuk dusunmedik. Gezdik bol bol o ulke senin bu ulke benim. Herkes yine aa çocuğun olmuyor mu. Devini yaptik ki 3. Ayda geldi minnagim cok bekletmedi beni oyle. Devin cok hareketli bi çocuk ve ayrica uykusuz. Ayrica daha sadece 2.5 yaşında. 1 senedir yine dönüyor dedikodu şişman ya... Ikinci olmadi. Tek cocuk yapsak zaten kabul degil. Neyse simdi daha ikinciyi bilmiyolar ama ben söylerken cok zevk alicam. Annemi cok uzuyolar cunku böyle. Kadin akrabalarla konusmuyor bu yuzden.
Sizin baya olmuş canım. Benim annem babam bile orda evlenip gelmişler sonra ben burda doğmuşum :)Bizimki biraz eski canim 1936da gelmis büyük dedemler
Inşallah canım sağlıkla gelişsin doktor haftaya tekrar bakalım dedi şüpheli olsa 2 gün sonra tekrar geri gel derdi diyorum doğru düşünüyorum demiSütlü kahve akıntı bende de var canım dünden beri artık yok gibi, genelde kötü bi şey olmadığı normal olduğu söyleniyo. Artışına keşke 2 gün sonra tekrar baktırsaydın öyle anlaşılıyo az çok kimyasal olup olmadığı, sonra haftaya tekrar baktırırdın canım. Ama değerin bence normal görünüyo, sağlıkla artsın inşallah.
Kese için vajinal ultrason yaptırırsan 1500 den sonra görülür, karından baktırırsan 5-6 bin civarı ancak görülür canım
Daha değer düşük o yüzden çok normal canım inşallah haftaya gayet net görünürSelam kizlar daha pek minnak oldugu için doktorumuz keseyi bile net olarak goremedi deger 333 çıktı. 4+3uz bugun. Haftaya cuma cagirdi keseyi görmek için bizden bugunluk boyle tatli anneler :)
Doğru düşünüyosun tatlım ama şüpheli olsun olmasın asıl olarak 2 günde bir 2 kat artışa bakılır o fikir verir ama senin doktorun bunu yapmamış nedense. Haftaya değerin oldukça yükselmiş olur ve keseyi bile görürsün büyük ihtimalle canımInşallah canım sağlıkla gelişsin doktor haftaya tekrar bakalım dedi şüpheli olsa 2 gün sonra tekrar geri gel derdi diyorum doğru düşünüyorum demi
Sağlıkla gelişsin inşallah canim ilk öğrendiğinde değerin kaçtı ve haftası kaçtı canimSelam kizlar daha pek minnak oldugu için doktorumuz keseyi bile net olarak goremedi deger 333 çıktı. 4+3uz bugun. Haftaya cuma cagirdi keseyi görmek için bizden bugunluk boyle tatli anneler :)
Hikayeniz ne güzel :) sevginin önünde hiçbir engel yoktur :)Yaparlar kuzum. Kilo ortak kamu alani gibi bisi cunku. Benim yapim kilolu. Çocukluğumdan beri tombisim. 3 teyzem var ucude tombis. Bi annem normal kilolu çıkmış aralarından bi de ablamlar ki ablamlar havayla yasiyo. Hic yemezler.
Ben ömür billah diyetisyen, spor salonu ugrasir dururum. Arada pes eder kilo alirim. Sonra yine bi daha bastan diyet spor.
Ben 24 yasinda evlendim. Kocam yabancı benim Bangladeş li. O yuzden uni de çıkarken gizlemistim. Bütün akrabalar aaa sisman ya evde kaldı dediler. Dugun davetiyesini gorunce hepsi sok. Biz ilk 5 sene çocuk dusunmedik. Gezdik bol bol o ulke senin bu ulke benim. Herkes yine aa çocuğun olmuyor mu. Devini yaptik ki 3. Ayda geldi minnagim cok bekletmedi beni oyle. Devin cok hareketli bi çocuk ve ayrica uykusuz. Ayrica daha sadece 2.5 yaşında. 1 senedir yine dönüyor dedikodu şişman ya... Ikinci olmadi. Tek cocuk yapsak zaten kabul degil. Neyse simdi daha ikinciyi bilmiyolar ama ben söylerken cok zevk alicam. Annemi cok uzuyolar cunku böyle. Kadin akrabalarla konusmuyor bu yuzden.
Omega 3 kullaniyorum ben balik yedigim gunler almiyorum ama elimde su an new life in Efa one i var. omega 3 te dikkat etmen gereken sey etilester degil De trigliserit formu olani alman lazim. Digerinin biyoyarari Cok dusuk. AMA yine De dozunu doktoruna sor Bence cunku omega 3 un Kan sulandirici etkisi var.Kızlar balık yağı ne kullanıyorsunuz?
Ya da kullanıyor musunuz ?
Benim doktorum özellikle kullanman lazım çocuğun beyin gelişimi için çok önemli değil ekstra cebiz yumurta süt vs zaten alıyorum ama sanırım yetmiyor siz hangi vitaminleri başladınız ? Doktorum innate pronatal verdi, sağlık ocağı decavit verdi ama onu 12 haftadan sonra başlayacak mışım