2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben bugün çok kötüyüm halsizim. Yine o garip duygu eklemlerim ağrıyor huzursuzum midem kötü vs vs kolumu kaldırmak istemiyorum

Seni çok iyi anlıyorum canım, tam olarak beni tarif ettin..
Doktorla konuştum ve 3 ay devam edebileceğini söyledi mide hassasiyeti durumunun...
Herşey yolunda gitsin de, geçecrk bu ginler de inşallah...

Merhaba
Beni de aranıza alır mısınız

Sanırım ben de ekim annesi oluyorum

Önce idrar testinde çıktı sonra kanda..
25 şubatta randevum var kadın doğuma.. Yani henüz kese görülmedi kalp atışı duyulmadı
Uygulamalardan internetten baktığım kadarıyla Ekim'de görülüyor doğacağı muhtemel tarih

En son 6 Ocak'ta regl olmuştum Sat mı deniyordu ona hiçbir şeyden haberim yok

hayırlı olsun canım,inş yolundadır herşey bebişin seninledir sen de bizimle

hoşgeldin canım,korkma kuzum Allah göstermesin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah,akıntı ve batma güzel ilerliyor demek,5.haftanda görürsün canım keseyi

hayırlı olsun ben de tüp bebek tedavisi gördüm. önümüzdeki hafta kalp atışı için randevum var:) sağlıkla kavuşalım inşallah
senin de hayırlı oksun cxnım,hai inş kalp atışına

Hayırlı olsuuun umarım kısa sürede görürsün keseni
Şakın stres yapma görmen biraz zaman alabilir :)

@Abbey2019 canım senin bilgiler çok eksik sana zahmet tekrar yazar mısın
İlk sayfada tablomuz kızlar
Bilgileri eksik olan varsa bana özelden ya da etiketleyip yazabilir

Hayırlı olsuuun umarım kısa sürede görürsün keseni
Şakın stres yapma görmen biraz zaman alabilir :)

Eeenn başından beri okudum yazdıklarınızı konuşmalarınızı. Farkettim çoğu kişi stres yapmış dedim kasmaya gerek yok bazı arkadaşlar da çok güzel telkinlerde bulunuyor.

Bugüne kadar çok iyiydim hiç bulantım yoktu ama midem şu an alt üst ben de hemen buraya katıldım mide bulantısının çaresi var mı

Bende annemdeyim,kahvaltı sonrası biraz uyudum aynen halsizlik o biçim

Merhaba canım hayırlı olsun bebişin. Burada güzel anılar biriktirip sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza

Hoooooşgeldin canım,hayırlı olsun,strese girip çıkıyoruz hep beraberçaresi yok ama ekşilerle takılıyorum ben,elma,ayva,çubukgiller,bir de miden çok boş kalmasın daha çok bulanıyor benim öyle

@Abbey2019 canım senin bilgiler çok eksik sana zahmet tekrar yazar mısın
İlk sayfada tablomuz kızlar
Bilgileri eksik olan varsa bana özelden ya da etiketleyip yazabilir
Merhaba Ben de bilgilerimi yazayım

Anne adı: Umay-

Sat: 6 ocak

Tahmini doğum tarihi: 13 ekim 2019

Kaçıncı bebek: 1

Başlangıç kilosu: 58

İnaşllah ifşa olmayız

Merhaba canım hayırlı olsun bebişin. Burada güzel anılar biriktirip sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza

Amin inşallah. İlk başta çocuk fikrine hiç sıcak bakmıyordum. Kazara oldu zaten

Şimdi de onu kaybetmekten korkuyorum. Bu fikri aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gene arada bir esiyor geliyor aklıma

Hoooooşgeldin canım,hayırlı olsun,strese girip çıkıyoruz hep beraberçaresi yok ama ekşilerle takılıyorum ben,elma,ayva,çubukgiller,bir de miden çok boş kalmasın daha çok bulanıyor benim öyle

Hoşbulduk
Şimdiye kadar ooo çok iyi besleniyorum hiç de midem bulanmıyor ehehe diye geziyordum ortada ama şu an çubuk kraker leblebi falan alıp yiyeyim bari

Canım daha çok erken aslında bulantı için ama snein gibi erken başlayanlar da var kaç haftadasın?
Bizim en önemli besinimiz çubuk kraker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…