2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlarrr iyi akşamlar nasılsınız :KK200: bugun doktora kontrole gittim ve bebişimin kalp atışını duydummmm söyle anlatayım ben kalp atışını bu hafta duyacağımdan emin değildim öyle beklentiyle gitmedim sadece kese büyümüş mü bebeği göreceğim mi diye heyecanla gittim ve bi anda kalp sesi şoka girdim doktoruma lütfen tekrar dinlemek istiyorum dedim olmaz 2 hafta sonra gel tekrar dinleriz dedi :) ve benim kulağımda hala o ses hiç gitmiyor rabbim sizelerede nasip etsin bu anı yaşamayı :KK200: bu arada hala hastayım yatıyorum rapor aldım geçmiyor bu grip nefes bile alamıyorm sanki dayak yemiş gibi baş ağrımda var ama bebişim iyi olsunda ben önemli değilim:KK200:

abbbeycim canim cok sevindim, Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. ♡♡♡♡ Masallah. :nazar:
Darisi bizlere, dualarini bekliyorum.:KK200:
Ayrica en kisa zamanda da iyilesirsin insallah:dua:

Merhaba kızlar, bir sürü kişi eklenmiş, hepinize hayırlı olsun, daha kalp duyan yok sanırım, benim göğüs hassasiyeti ve arada duygu değişimlerinden ve çok acıkma dışında başka belirtim kalmadı, korktum biraz ama normal herhalde diye düşünüyorum, unutuyorum hamile olduğumu bazen, mide yanması oluyor arada bi de..
5+2yim şuan, sizin bu zamanlar belirtileriniz nasıldı?
15 gün sonra gidicem inşallah, zaman geçmiyor sanki :KK17:

bende bugün kasık ağrısı hissetmemeye başladım. onun dışında da zaten bir belirtim yoktu. ara ara gün içerisinde hissettiriyordu bugün resmen bende unuttum hamile olduğumu.
dün çok fazla ayakta kaldım 7-8 saat arlıksız diyebilirim. akşam kasık ağrım oldu biraz ama bugün hiç yok. acaba bebeğe bir şey mi oldu diye düşündüm hemen :KK43: böyle bir şey olsa nasıl anlarız ? ALLAH KORUSUN !!!

Devlet hastanesinin acilinde de özel hastanenin acilinde de ultrason yokmuş şaka gibi. Yakınımdakilere gittim sadece. Şiddetli ağrım olmadığı sürece, lekelenme sık aralıklarla olmadığı sürece ve rengi kırmızıya dönmediği sürece normalmiş tam bu dönemde. Doktorumda telefonda endişelenecek bi durum olmadığını söyledi. Zaten ağrım falan yok, her zaman olduğu gibi arada bel ağrım var. Leke de günde bi kez falan geliyo dünden beri. Sabrediyim bakalım

bu durumu ben sormuştum lekelenme ya da kanama düşük mü ihtimali diye. bebek rahme tutundukça öyle lekelenmeler olabilir demişti. içini ferah tut, dua et iniaşşal sağlıkla devam eder sürecimiz. çok zor o kadar süre nasıl bekleyeceğiz bende bilmiyorum. bu zamaana kadar hep kasık ağrılarım olurdu ara ara batmalar falan. bugün bende o da yok. resmen hamile olduğumu unuttum ve korktum aman bir şey m oldu acaba diye.:KK43:

seni anlıyorum bende kanser hastasıydım ameliyat oldum atom tedavisi gördüm bebeğin olmaz dediler neler neler çok şükür mucizeme kuvuştum rabbim nasip etti 5+5 gittim bebeğim karından gözükmedi vajinal ultrasonla kese göründü bugun gittim kontrole 7 +0 da kalp sesini duydum çdk şükür lütfen bu şekilde düşünme daha erken ve herkes duyuyor gibi cümle kurmanda yanlış herkesin imtihanı beklensi farklı açıkçası bu yazıyı görünce bunları yazma gereği duydum. herkes duyuyordan sonrada keşke gruba kalp atımını duydum diye yazmasamıydım diye düşündüm lütfen yazarken kullündığınız kelimelere dikkat edelim hepimiz hassas dönemdeyiz
Iste siz simdi duydugunuz icin kalp atisini o.yuzden rahatsiniz duymasaydiniz emin olun sizde tedirgin olur herkes duyuyor ben neden duyamiyorum derdiniz bence siz bizi anlasaniz daha iyi olurdu bu arada hayirli olsun kalp atimini duymaniza sevindim suan hayal kurmaya baslamissinizdir erkek mi kiz mi soyle mi boyle mi. Iste biz de keske duysaydik kalp atisini acaba duyacakmiyiz ya duymazsak vs vs beyin göç etmis

abbbeycim canim cok sevindim, Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. ♡♡♡♡ Masallah. :nazar:
Darisi bizlere, dualarini bekliyorum.:KK200:
Ayrica en kisa zamanda da iyilesirsin insallah:dua:
Canımm benimm çok çok teşekkür ederim rabbim sanada bu duyguyu yaşamayı nasip etsin İnşallah ben videoya çekemedim ani gelişti sen mutlaka :KK200: İnşallah kuzum :KK37::KK36:

Iste siz simdi duydugunuz icin kalp atisini o.yuzden rahatsiniz duymasaydiniz emin olun sizde tedirgin olur herkes duyuyor ben neden duyamiyorum derdiniz bence siz bizi anlasaniz daha iyi olurdu bu arada hayirli olsun kalp atimini duymaniza sevindim suan hayal kurmaya baslamissinizdir erkek mi kiz mi soyle mi boyle mi. Iste biz de keske duysaydik kalp atisini acaba duyacakmiyiz ya duymazsak vs vs beyin göç etmis
Teşekkür ederim İnşallah sizde en yakın zamanda duyarsınız ama daha erken duymanız için ben kalp atışı için gitmedim ki bebeği görmek için gittim ama çok şükür ki duydum size daha erken olduğunu söylüyorum 8 . Haftada duyuluyor kalp atışı sizin daha erken boşuna bu kadar üzülüyosnuz

Teşekkür ederim İnşallah sizde en yakın zamanda duyarsınız ama daha erken duymanız için ben kalp atışı için gitmedim ki bebeği görmek için gittim ama çok şükür ki duydum size daha erken olduğunu söylüyorum 8 . Haftada duyuluyor kalp atışı sizin daha erken boşuna bu kadar üzülüyosnuz
:KK43: uzulmek ne demek olecem nerdeyse :KK43: psikoloji falan kalmadi bende

Teşekkür ederim kuzumm Aminn İnşallah Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın doktora sormadım kaç haftalık gözüküyor diye unuttum ama şuan sat göre 7+0 bugun. aynen ben her türlü toparlanırım bebiş iyi olsunda
Maşallah canım size kocaman olmuşsunuz :anneadayı:

İLK HAFTALAR ÇOOOOOOOOK ZOR!!

Bütün gittik doktora 4+6 günlük. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Hcg testini tekrar yapacağız Pazartesi artışı görmek için. 15 gün sonra da kalp atışı işin gideceğiz. Herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini umarım.

Bir de bir sorum olacak, sol yumurtalıkta kist gördü, hamilelikte çok normal 16. Haftaya kadar kaybolur dedi. Böyle bir şey duyan var mı?

ben regl olamadığım için dr gittim vajinal ultrasonla baktı 5cm kist var dedi. hamile olduğumu da o an öğrendim solda kist sağda da başka bir nokta vardı. beta istedi ve hamileymişim. doktor kist zarar vermez zamanla yok olur dedi. merak etme.

Kızlar iyi akşamlar. Adetim 6 şubattı 8 şubatta test yaptırdım 63 çıktı hcg, 11 şubatta 174 çıktı, 13 şubatta 352 çıktı. Bugün yaptırdım 604 çıktı. Felaket bi korku düştü içime. Hemşire artış olmuş moralini bozma testi tekrarlayıp takip edicez dedi. 2. aşılamamdı bu ay..

yazılanları pür dikkat okudum. bizde sadece kese gördük kalp atışı için de bir şey demedi doktor. inşallah sağlıkla beklenen zamanda kalp atışlarını da duyarsınız.
biz salı günü gideceğiz doktora fakat ben kaç haftalık bilmiyorum. PKO olduğum için çok uzun süre regl olmadım doktor da 4-5 haftalık olabilir demişti. BETAhCG DEĞERİ DE En son 10.000 civarıydı. 6 haftalık gösteriyor internette.
beklemek ve bu süreçte olumsuzlukları düşünmek çok zor. ya olmazsa ya bir şey olursa diye :KK43:
1-2 haftadır kasık ağrıları vardı ara ara batma şeklinde bugün o da yok.
kusma bulantı kokularda hassasiyet yorgunluk uyku hali yok hiçbiri. bıraksalar maraton koşarım sanki, bende mi bir gariplik var acaba ?

Kızlar iyi akşamlar. Adetim 6 şubattı 8 şubatta test yaptırdım 63 çıktı hcg, 11 şubatta 174 çıktı, 13 şubatta 352 çıktı. Bugün yaptırdım 604 çıktı. Felaket bi korku düştü içime. Hemşire artış olmuş moralini bozma testi tekrarlayıp takip edicez dedi. 2. aşılamamdı bu ay..

hamilelik sürecin güzel gidiyor görünüyor hadi hayırlısı. çok erken öğrenmişsin bu süreçte daha dikkatet kendine. ben öğrendiğimde 6000 civarındaydı.

X