- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.187
Canım yumurtladınız tarafla ilgisi yok. Bebeğin kese içindeki konumuna göre tahmin ediyorlarYa sen anlemadım bu konuyu sadece doktorum büna bebek sağ yumurtalığından oluşmuş dedi yani kız mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yumurtladınız tarafla ilgisi yok. Bebeğin kese içindeki konumuna göre tahmin ediyorlarYa sen anlemadım bu konuyu sadece doktorum büna bebek sağ yumurtalığından oluşmuş dedi yani kız mı??
Kızlarrr iyi akşamlar nasılsınız bugun doktora kontrole gittim ve bebişimin kalp atışını duydummmm söyle anlatayım ben kalp atışını bu hafta duyacağımdan emin değildim öyle beklentiyle gitmedim sadece kese büyümüş mü bebeği göreceğim mi diye heyecanla gittim ve bi anda kalp sesi şoka girdim doktoruma lütfen tekrar dinlemek istiyorum dedim olmaz 2 hafta sonra gel tekrar dinleriz dedi :) ve benim kulağımda hala o ses hiç gitmiyor rabbim sizelerede nasip etsin bu anı yaşamayı bu arada hala hastayım yatıyorum rapor aldım geçmiyor bu grip nefes bile alamıyorm sanki dayak yemiş gibi baş ağrımda var ama bebişim iyi olsunda ben önemli değilim
Merhaba kızlar, bir sürü kişi eklenmiş, hepinize hayırlı olsun, daha kalp duyan yok sanırım, benim göğüs hassasiyeti ve arada duygu değişimlerinden ve çok acıkma dışında başka belirtim kalmadı, korktum biraz ama normal herhalde diye düşünüyorum, unutuyorum hamile olduğumu bazen, mide yanması oluyor arada bi de..
5+2yim şuan, sizin bu zamanlar belirtileriniz nasıldı?
15 gün sonra gidicem inşallah, zaman geçmiyor sanki
Devlet hastanesinin acilinde de özel hastanenin acilinde de ultrason yokmuş şaka gibi. Yakınımdakilere gittim sadece. Şiddetli ağrım olmadığı sürece, lekelenme sık aralıklarla olmadığı sürece ve rengi kırmızıya dönmediği sürece normalmiş tam bu dönemde. Doktorumda telefonda endişelenecek bi durum olmadığını söyledi. Zaten ağrım falan yok, her zaman olduğu gibi arada bel ağrım var. Leke de günde bi kez falan geliyo dünden beri. Sabrediyim bakalım
Anladım kuzum şimdi çözdüm yü bide bişey sorucam burnum tıkalı eşim zorla burun spreyi sıkıntı zararlı mı ya kurtaramadım benimki biraz inatCanım yumurtladınız tarafla ilgisi yok. Bebeğin kese içindeki konumuna göre tahmin ediyorlar
Iste siz simdi duydugunuz icin kalp atisini o.yuzden rahatsiniz duymasaydiniz emin olun sizde tedirgin olur herkes duyuyor ben neden duyamiyorum derdiniz bence siz bizi anlasaniz daha iyi olurdu bu arada hayirli olsun kalp atimini duymaniza sevindim suan hayal kurmaya baslamissinizdir erkek mi kiz mi soyle mi boyle mi. Iste biz de keske duysaydik kalp atisini acaba duyacakmiyiz ya duymazsak vs vs beyin göç etmisseni anlıyorum bende kanser hastasıydım ameliyat oldum atom tedavisi gördüm bebeğin olmaz dediler neler neler çok şükür mucizeme kuvuştum rabbim nasip etti 5+5 gittim bebeğim karından gözükmedi vajinal ultrasonla kese göründü bugun gittim kontrole 7 +0 da kalp sesini duydum çdk şükür lütfen bu şekilde düşünme daha erken ve herkes duyuyor gibi cümle kurmanda yanlış herkesin imtihanı beklensi farklı açıkçası bu yazıyı görünce bunları yazma gereği duydum. herkes duyuyordan sonrada keşke gruba kalp atımını duydum diye yazmasamıydım diye düşündüm lütfen yazarken kullündığınız kelimelere dikkat edelim hepimiz hassas dönemdeyiz
Canımm benimm çok çok teşekkür ederim rabbim sanada bu duyguyu yaşamayı nasip etsin İnşallah ben videoya çekemedim ani gelişti sen mutlaka İnşallah kuzumabbbeycim canim cok sevindim, Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. ♡♡♡♡ Masallah.
Darisi bizlere, dualarini bekliyorum.
Ayrica en kisa zamanda da iyilesirsin insallah
sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet allahın takdiri artıkHayırlısı canımmm 12 hafta gelsin öğrenelim cinsiyetlerini ben kızım olsun çok istiyorum ilk kız çocuğu olursa bereket demekmiş rabbim gönlümüze göre nasip etsin İnşallah
Teşekkür ederim İnşallah sizde en yakın zamanda duyarsınız ama daha erken duymanız için ben kalp atışı için gitmedim ki bebeği görmek için gittim ama çok şükür ki duydum size daha erken olduğunu söylüyorum 8 . Haftada duyuluyor kalp atışı sizin daha erken boşuna bu kadar üzülüyosnuzIste siz simdi duydugunuz icin kalp atisini o.yuzden rahatsiniz duymasaydiniz emin olun sizde tedirgin olur herkes duyuyor ben neden duyamiyorum derdiniz bence siz bizi anlasaniz daha iyi olurdu bu arada hayirli olsun kalp atimini duymaniza sevindim suan hayal kurmaya baslamissinizdir erkek mi kiz mi soyle mi boyle mi. Iste biz de keske duysaydik kalp atisini acaba duyacakmiyiz ya duymazsak vs vs beyin göç etmis
uzulmek ne demek olecem nerdeyse psikoloji falan kalmadi bendeTeşekkür ederim İnşallah sizde en yakın zamanda duyarsınız ama daha erken duymanız için ben kalp atışı için gitmedim ki bebeği görmek için gittim ama çok şükür ki duydum size daha erken olduğunu söylüyorum 8 . Haftada duyuluyor kalp atışı sizin daha erken boşuna bu kadar üzülüyosnuz
Deniz suyuysa bi şey olmaz canım. Memtollu felansa kullanma benceAnladım kuzum şimdi çözdüm yü bide bişey sorucam burnum tıkalı eşim zorla burun spreyi sıkıntı zararlı mı ya kurtaramadım benimki biraz inat
Hayırlısı olsun canım, hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunMerhabalar bende ikinci bebegimi bekliyorum
Bugun evde test yaparak ogrendim
Hepimiz icin hayırlı olsun inşallah
Maşallah canım size kocaman olmuşsunuzTeşekkür ederim kuzumm Aminn İnşallah Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın doktora sormadım kaç haftalık gözüküyor diye unuttum ama şuan sat göre 7+0 bugun. aynen ben her türlü toparlanırım bebiş iyi olsunda
İLK HAFTALAR ÇOOOOOOOOK ZOR!!
Bütün gittik doktora 4+6 günlük. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Hcg testini tekrar yapacağız Pazartesi artışı görmek için. 15 gün sonra da kalp atışı işin gideceğiz. Herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini umarım.
Bir de bir sorum olacak, sol yumurtalıkta kist gördü, hamilelikte çok normal 16. Haftaya kadar kaybolur dedi. Böyle bir şey duyan var mı?
Yok tatlım o yaralı depoları yiyiyo sadece :) kalsiyum, vitaminler, potasyum falan :)ayyy bebek ilk 3 ay depolardan besleniyorsaaaa vay halime. ne bulduysam yedim :) çok da sağlıklı denemez.
Yok tatlım o yaralı depoları yiyiyo sadece :) kalsiyum, vitaminler, potasyum falan :)
Kızlar iyi akşamlar. Adetim 6 şubattı 8 şubatta test yaptırdım 63 çıktı hcg, 11 şubatta 174 çıktı, 13 şubatta 352 çıktı. Bugün yaptırdım 604 çıktı. Felaket bi korku düştü içime. Hemşire artış olmuş moralini bozma testi tekrarlayıp takip edicez dedi. 2. aşılamamdı bu ay..