2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu hafta pazartesi gittim keseyi gördük ama 3 hafta sonra gel dedi ne bir tahlil verdi
Sizce 3 hafta normalmi
3 hafta çok kuzu ya bana 10 gün verdi ve günler geçmiyo dayanamıycam sanki. Test olayını da bilemedim bana bi sürü test yaptırdı ama belki sonra yaptırır

İLK HAFTALAR ÇOOOOOOOOK ZOR!!

Bütün gittik doktora 4+6 günlük. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Hcg testini tekrar yapacağız Pazartesi artışı görmek için. 15 gün sonra da kalp atışı işin gideceğiz. Herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini umarım.

Bir de bir sorum olacak, sol yumurtalıkta kist gördü, hamilelikte çok normal 16. Haftaya kadar kaybolur dedi. Böyle bir şey duyan var mı?
Hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımuza almayı nasip etsin Allahım canım. Gerçekten ilk haftalar o kadar zor ki şu 12.haftalara bi gelsek biraz rahatlıycaz. Allahım bebişlerimize de bize de sağlık versin :dua:

Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;

Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;

Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,

Karından bakıldıysa eğer,

Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,

Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,

5+3 vajinal sol
6+3 karin sol 5+3 6 haftalik sayiliyorsa ben tezi komple curuttum :)

İLK HAFTALAR ÇOOOOOOOOK ZOR!!

Bütün gittik doktora 4+6 günlük. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Hcg testini tekrar yapacağız Pazartesi artışı görmek için. 15 gün sonra da kalp atışı işin gideceğiz. Herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini umarım.

Bir de bir sorum olacak, sol yumurtalıkta kist gördü, hamilelikte çok normal 16. Haftaya kadar kaybolur dedi. Böyle bir şey duyan var mı?

Hcg testi değerin kaçtı canım, bir de ne zaman yaptırmıştın :)

Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;

Anladım canım bakalım bebişleri bi görelim hepimizi yorumlarız artık :)

Kızlarrr:KK49:
Artık tablomuzu oluşturma zamanı,sayfanın en başında olacak,denemek için ilk kendimi yazmış oldum ve sabahtan beri uğraşıyorum:KK53:epeyce zor ve uzun sürüyormuş:confused:
EVET TATLIŞ MI TATLIŞ EKİM ANNELERİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM MUHAKKAK BENİ ETİKETLEYİN YA DA ALINTILAYIN Kİ GÖZÜMDEN KAÇMASIN CANLAR:KK66:
Müsait oldukça herkesi ekliycem:KK36:

Üyelik adınız,yaşınız,kaçıncı çocuk,tahmini doğum tarihi,yaşadığınız şehir,SAT,başlangıç kilonuz,cinsiyet(tabi öğrendikçe ekliyicem)
KIZLAR BENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN BİLGİLERİ YAZDIĞINIZDA:rolleyes::KK5:

@aysenazim sinhus 34 yas 2.cocuk
06.10.2019 istanbul sat: 30 aralik kilo 69

Kızlarrr:KK49:
Artık tablomuzu oluşturma zamanı,sayfanın en başında olacak,denemek için ilk kendimi yazmış oldum ve sabahtan beri uğraşıyorum:KK53:epeyce zor ve uzun sürüyormuş:confused:
EVET TATLIŞ MI TATLIŞ EKİM ANNELERİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM MUHAKKAK BENİ ETİKETLEYİN YA DA ALINTILAYIN Kİ GÖZÜMDEN KAÇMASIN CANLAR:KK66:
Müsait oldukça herkesi ekliycem:KK36:

Üyelik adınız,yaşınız,kaçıncı çocuk,tahmini doğum tarihi,yaşadığınız şehir,SAT,başlangıç kilonuz,cinsiyet(tabi öğrendikçe ekliyicem)
KIZLAR BENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN BİLGİLERİ YAZDIĞINIZDA:rolleyes::KK5:
İsim: AloeeVeraa
İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi: 17 Ekim 2019
Yaşadığım şehir: İzmir
Başlangıç kilom: 55

Kızlarrr iyi akşamlar nasılsınız :KK200: bugun doktora kontrole gittim ve bebişimin kalp atışını duydummmm söyle anlatayım ben kalp atışını bu hafta duyacağımdan emin değildim öyle beklentiyle gitmedim sadece kese büyümüş mü bebeği göreceğim mi diye heyecanla gittim ve bi anda kalp sesi şoka girdim doktoruma lütfen tekrar dinlemek istiyorum dedim olmaz 2 hafta sonra gel tekrar dinleriz dedi :) ve benim kulağımda hala o ses hiç gitmiyor rabbim sizelerede nasip etsin bu anı yaşamayı :KK200: bu arada hala hastayım yatıyorum rapor aldım geçmiyor bu grip nefes bile alamıyorm sanki dayak yemiş gibi baş ağrımda var ama bebişim iyi olsunda ben önemli değilim:KK200:

Ay maşallah Birmucize20192024 Birmucize20192024 çok sevindim peki bu kontroller böyle sıkmı olucak. Ben açıkcası kalp atısından sonra bir daha ultrasona çok sık girmek istemiyorum çok mutlu oldum adına darısı hepimizin başına
Aminn kuzumm evet bende senin gibi düşünüyorum aslında kalp atışını duydum çok şükür 2 hafta sonra gitmek banada saçma geliyo ben sadece kanser tedavisi gördüm ümeliyat oldum atom falan aldım o yüzden tahlil yaptırıcam tahlillerim iyi çıkarsa artık cinsiyeti öğrenmeye giderim :)

Ya sen anlemadım bu konuyu sadece doktorum büna bebek sağ yumurtalığından oluşmuş dedi yani kız mı??

X