- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Uyku en büyük problemim canım hep uykum varKızlar slm valla yorgunluktan ölüyorum icim kaldırmıyor uykum var konuşmak bile istemiyorum böyle olan varmi uykum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku en büyük problemim canım hep uykum varKızlar slm valla yorgunluktan ölüyorum icim kaldırmıyor uykum var konuşmak bile istemiyorum böyle olan varmi uykum var
3 hafta çok kuzu ya bana 10 gün verdi ve günler geçmiyo dayanamıycam sanki. Test olayını da bilemedim bana bi sürü test yaptırdı ama belki sonra yaptırırBu hafta pazartesi gittim keseyi gördük ama 3 hafta sonra gel dedi ne bir tahlil verdi
Sizce 3 hafta normalmi
Bebeği gördünüz mü?Ama daha çok erken canım 6 nın sonlarında 7 de falan duyuluyo ancak
Hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımuza almayı nasip etsin Allahım canım. Gerçekten ilk haftalar o kadar zor ki şu 12.haftalara bi gelsek biraz rahatlıycaz. Allahım bebişlerimize de bize de sağlık versinİLK HAFTALAR ÇOOOOOOOOK ZOR!!
Bütün gittik doktora 4+6 günlük. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Hcg testini tekrar yapacağız Pazartesi artışı görmek için. 15 gün sonra da kalp atışı işin gideceğiz. Herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini umarım.
Bir de bir sorum olacak, sol yumurtalıkta kist gördü, hamilelikte çok normal 16. Haftaya kadar kaybolur dedi. Böyle bir şey duyan var mı?
Yok canım ben sata göre 4+4 te gittim keseyi gördük sadece, 4 gün önden gidiyomuş 5+1 çıktı ultrasonda. 22 şubata kalp atışı için randevu verdiBebeği gördünüz mü?
Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
İLK HAFTALAR ÇOOOOOOOOK ZOR!!
Bütün gittik doktora 4+6 günlük. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Hcg testini tekrar yapacağız Pazartesi artışı görmek için. 15 gün sonra da kalp atışı işin gideceğiz. Herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini umarım.
Bir de bir sorum olacak, sol yumurtalıkta kist gördü, hamilelikte çok normal 16. Haftaya kadar kaybolur dedi. Böyle bir şey duyan var mı?
Anladım canım bakalım bebişleri bi görelim hepimizi yorumlarız artık :)Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Kızlarrr
Artık tablomuzu oluşturma zamanı,sayfanın en başında olacak,denemek için ilk kendimi yazmış oldum ve sabahtan beri uğraşıyorumepeyce zor ve uzun sürüyormuş
EVET TATLIŞ MI TATLIŞ EKİM ANNELERİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM MUHAKKAK BENİ ETİKETLEYİN YA DA ALINTILAYIN Kİ GÖZÜMDEN KAÇMASIN CANLAR
Müsait oldukça herkesi ekliycem
Üyelik adınız,yaşınız,kaçıncı çocuk,tahmini doğum tarihi,yaşadığınız şehir,SAT,başlangıç kilonuz,cinsiyet(tabi öğrendikçe ekliyicem)
KIZLAR BENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN BİLGİLERİ YAZDIĞINIZDA
İsim: AloeeVeraaKızlarrr
Artık tablomuzu oluşturma zamanı,sayfanın en başında olacak,denemek için ilk kendimi yazmış oldum ve sabahtan beri uğraşıyorumepeyce zor ve uzun sürüyormuş
EVET TATLIŞ MI TATLIŞ EKİM ANNELERİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM MUHAKKAK BENİ ETİKETLEYİN YA DA ALINTILAYIN Kİ GÖZÜMDEN KAÇMASIN CANLAR
Müsait oldukça herkesi ekliycem
Üyelik adınız,yaşınız,kaçıncı çocuk,tahmini doğum tarihi,yaşadığınız şehir,SAT,başlangıç kilonuz,cinsiyet(tabi öğrendikçe ekliyicem)
KIZLAR BENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN BİLGİLERİ YAZDIĞINIZDA
ayyy maşallah aynı haftadayız ikimz de inşallah bende görebilirim yarın dr gidicem inşallah :-D
Banada doktor acelesi yok kalp atisindan sonra dedi dun baska doktora gittim o verdi 10 haftaya kadar yapilmasi lazimmisBu hafta pazartesi gittim keseyi gördük ama 3 hafta sonra gel dedi ne bir tahlil verdi
Sizce 3 hafta normalmi
Aminn kuzumm evet bende senin gibi düşünüyorum aslında kalp atışını duydum çok şükür 2 hafta sonra gitmek banada saçma geliyo ben sadece kanser tedavisi gördüm ümeliyat oldum atom falan aldım o yüzden tahlil yaptırıcam tahlillerim iyi çıkarsa artık cinsiyeti öğrenmeye giderim :)Ay maşallah Birmucize20192024 çok sevindim peki bu kontroller böyle sıkmı olucak. Ben açıkcası kalp atısından sonra bir daha ultrasona çok sık girmek istemiyorum çok mutlu oldum adına darısı hepimizin başına
Aminn canım çok teşekkür ederimBirmucize20192024 gelmiş geçmiş olsun bebek şifa olsun size inşallah
Ya sen anlemadım bu konuyu sadece doktorum büna bebek sağ yumurtalığından oluşmuş dedi yani kız mı??Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;