2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Hayirli olsunnnnn cnm biran oncede iyilesmen dilegiyle

Duyacagimizi bilsek aylarca bekleyelimde herkes de duyuluo sende duyulmayinca insam stres oluyor cogu yerde drlar 6.hafta duyulmadiginda kürtaj diyormus
seni anlıyorum bende kanser hastasıydım ameliyat oldum atom tedavisi gördüm bebeğin olmaz dediler neler neler çok şükür mucizeme kuvuştum rabbim nasip etti 5+5 gittim bebeğim karından gözükmedi vajinal ultrasonla kese göründü bugun gittim kontrole 7 +0 da kalp sesini duydum çdk şükür lütfen bu şekilde düşünme daha erken ve herkes duyuyor gibi cümle kurmanda yanlış herkesin imtihanı beklensi farklı açıkçası bu yazıyı görünce bunları yazma gereği duydum. herkes duyuyordan sonrada keşke gruba kalp atımını duydum diye yazmasamıydım diye düşündüm lütfen yazarken kullündığınız kelimelere dikkat edelim hepimiz hassas dönemdeyiz

Dunde ben duydum ve dusuk riskim var inan arkadasin yazisini okuyunca uzuldum ve keske yazmasaydim da dedim

Hayırlısı canımmm 12 hafta gelsin öğrenelim cinsiyetlerini ben kızım olsun çok istiyorum ilk kız çocuğu olursa bereket demekmiş rabbim gönlümüze göre nasip etsin İnşallah

Benimde oglum var diye icim kiz olsun istiyor saglikli olsunda o sonraki ise dondum suan kesede bebegin soldaysa erkek sagdaysa kiz diolar benim solda o teoriye gore sen bak bakalim insallah seninki sagdadir

Canım ne güzel bir haber, maşallah
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah, bir an önce iyileşmen ve her zaman güzel haberler vermen dileğiyle...

Ayy canım yaa bu ne güzel bi haber maşallah size Allahım bize de bir an önce nasip olsun sana geçmiş olsun kuzum ama o gelip geçici bi şey napalım. Ultrasonda kaç hafta kaç günlük göründünüz canım yani ne zaman duymuş oldunuz kalp atışını

Teşekkür ederim kuzumm Aminn İnşallah Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın doktora sormadım kaç haftalık gözüküyor diye unuttum ama şuan sat göre 7+0 bugun. aynen ben her türlü toparlanırım bebiş iyi olsunda

Gozunaydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…