Kızlarrr iyi akşamlar nasılsınızbugun doktora kontrole gittim ve bebişimin kalp atışını duydummmm söyle anlatayım ben kalp atışını bu hafta duyacağımdan emin değildim öyle beklentiyle gitmedim sadece kese büyümüş mü bebeği göreceğim mi diye heyecanla gittim ve bi anda kalp sesi şoka girdim doktoruma lütfen tekrar dinlemek istiyorum dedim olmaz 2 hafta sonra gel tekrar dinleriz dedi :) ve benim kulağımda hala o ses hiç gitmiyor rabbim sizelerede nasip etsin bu anı yaşamayı bu arada hala hastayım yatıyorum rapor aldım geçmiyor bu grip nefes bile alamıyorm sanki dayak yemiş gibi baş ağrımda var ama bebişim iyi olsunda ben önemli değilim
bana da sağdan yumurtlamışsın dedi acaba nedirYa sen anlemadım bu konuyu sadece doktorum büna bebek sağ yumurtalığından oluşmuş dedi yani kız mı??
seni anlıyorum bende kanser hastasıydım ameliyat oldum atom tedavisi gördüm bebeğin olmaz dediler neler neler çok şükür mucizeme kuvuştum rabbim nasip etti 5+5 gittim bebeğim karından gözükmedi vajinal ultrasonla kese göründü bugun gittim kontrole 7 +0 da kalp sesini duydum çdk şükür lütfen bu şekilde düşünme daha erken ve herkes duyuyor gibi cümle kurmanda yanlış herkesin imtihanı beklensi farklı açıkçası bu yazıyı görünce bunları yazma gereği duydum. herkes duyuyordan sonrada keşke gruba kalp atımını duydum diye yazmasamıydım diye düşündüm lütfen yazarken kullündığınız kelimelere dikkat edelim hepimiz hassas dönemdeyizDuyacagimizi bilsek aylarca bekleyelimde herkes de duyuluo sende duyulmayinca insam stres oluyor cogu yerde drlar 6.hafta duyulmadiginda kürtaj diyormus
Teşekkür ederim kuzummHayirli olsunnnnn cnm biran oncede iyilesmen dilegiyle
Bende çok merak ediyorum sağlıklı olsun fark etmez ama insan merak ediyor ister istemez sadece bi kaç kişiden duydum sağ kasıkta kalp gibi atıyosa erkek diyorlar ama ben duymadımbana da sağdan yumurtlamışsın dedi acaba nedir
seni anlıyorum bende kanser hastasıydım ameliyat oldum atom tedavisi gördüm bebeğin olmaz dediler neler neler çok şükür mucizeme kuvuştum rabbim nasip etti 5+5 gittim bebeğim karından gözükmedi vajinal ultrasonla kese göründü bugun gittim kontrole 7 +0 da kalp sesini duydum çdk şükür lütfen bu şekilde düşünme daha erken ve herkes duyuyor gibi cümle kurmanda yanlış herkesin imtihanı beklensi farklı açıkçası bu yazıyı görünce bunları yazma gereği duydum. herkes duyuyordan sonrada keşke gruba kalp atımını duydum diye yazmasamıydım diye düşündüm lütfen yazarken kullündığınız kelimelere dikkat edelim hepimiz hassas dönemdeyiz
evet 4 haftada felaket sağdan böle sancı oluyordu acabaaaaaaBende çok merak ediyorum sağlıklı olsun fark etmez ama insan merak ediyor ister istemez sadece bi kaç kişiden duydum sağ kasıkta kalp gibi atıyosa erkek diyorlar ama ben duymadım
Hepimiz hassas dönemdeyiz burda birbirimizi kıyaslamaya gelmedik gruba mutlu anımızı paylaşmak merak ettiklerimizi öğrenmek için burdayız biraz dikkat etmek gerekir açıkçasıDunde ben duydum ve dusuk riskim var inan arkadasin yazisini okuyunca uzuldum ve keske yazmasaydim da dedim
Hayırlısı canımmm 12 hafta gelsin öğrenelim cinsiyetlerini ben kızım olsun çok istiyorum ilk kız çocuğu olursa bereket demekmiş rabbim gönlümüze göre nasip etsin İnşallahevet 4 haftada felaket sağdan böle sancı oluyordu acabaaaaaa
Hayırlısı canımmm 12 hafta gelsin öğrenelim cinsiyetlerini ben kızım olsun çok istiyorum ilk kız çocuğu olursa bereket demekmiş rabbim gönlümüze göre nasip etsin İnşallah
Canım ne güzel bir haber, maşallahKızlarrr iyi akşamlar nasılsınızbugun doktora kontrole gittim ve bebişimin kalp atışını duydummmm söyle anlatayım ben kalp atışını bu hafta duyacağımdan emin değildim öyle beklentiyle gitmedim sadece kese büyümüş mü bebeği göreceğim mi diye heyecanla gittim ve bi anda kalp sesi şoka girdim doktoruma lütfen tekrar dinlemek istiyorum dedim olmaz 2 hafta sonra gel tekrar dinleriz dedi :) ve benim kulağımda hala o ses hiç gitmiyor rabbim sizelerede nasip etsin bu anı yaşamayı bu arada hala hastayım yatıyorum rapor aldım geçmiyor bu grip nefes bile alamıyorm sanki dayak yemiş gibi baş ağrımda var ama bebişim iyi olsunda ben önemli değilim
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinCanım ne güzel bir haber, maşallah
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah, bir an önce iyileşmen ve her zaman güzel haberler vermen dileğiyle...
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaMerhabalar bende ikinci bebegimi bekliyorum
Bugun evde test yaparak ogrendim
Hepimiz icin hayırlı olsun inşallah
Amin canım, çok teşekkür ederim...Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinsanada İnşallah buraya o güzel duyguyu paylaşmak nasip olur
Ayy canım yaa bu ne güzel bi haber maşallah sizeKızlarrr iyi akşamlar nasılsınızbugun doktora kontrole gittim ve bebişimin kalp atışını duydummmm söyle anlatayım ben kalp atışını bu hafta duyacağımdan emin değildim öyle beklentiyle gitmedim sadece kese büyümüş mü bebeği göreceğim mi diye heyecanla gittim ve bi anda kalp sesi şoka girdim doktoruma lütfen tekrar dinlemek istiyorum dedim olmaz 2 hafta sonra gel tekrar dinleriz dedi :) ve benim kulağımda hala o ses hiç gitmiyor rabbim sizelerede nasip etsin bu anı yaşamayı bu arada hala hastayım yatıyorum rapor aldım geçmiyor bu grip nefes bile alamıyorm sanki dayak yemiş gibi baş ağrımda var ama bebişim iyi olsunda ben önemli değilim
Hayirli olsun canim bende eve gecince yapcam test ya bu topigi cok sevdim bakalim hayirlisi olsunMerhabalar bende ikinci bebegimi bekliyorum
Bugun evde test yaparak ogrendim
Hepimiz icin hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederim kuzumm Aminn İnşallah Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın doktora sormadım kaç haftalık gözüküyor diye unuttum ama şuan sat göre 7+0 bugun. aynen ben her türlü toparlanırım bebiş iyi olsundaAyy canım yaa bu ne güzel bi haber maşallah sizeAllahım bize de bir an önce nasip olsun sana geçmiş olsun kuzum ama o gelip geçici bi şey napalım. Ultrasonda kaç hafta kaç günlük göründünüz canım yani ne zaman duymuş oldunuz kalp atışını
Gozunaydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlarrr iyi akşamlar nasılsınızbugun doktora kontrole gittim ve bebişimin kalp atışını duydummmm söyle anlatayım ben kalp atışını bu hafta duyacağımdan emin değildim öyle beklentiyle gitmedim sadece kese büyümüş mü bebeği göreceğim mi diye heyecanla gittim ve bi anda kalp sesi şoka girdim doktoruma lütfen tekrar dinlemek istiyorum dedim olmaz 2 hafta sonra gel tekrar dinleriz dedi :) ve benim kulağımda hala o ses hiç gitmiyor rabbim sizelerede nasip etsin bu anı yaşamayı bu arada hala hastayım yatıyorum rapor aldım geçmiyor bu grip nefes bile alamıyorm sanki dayak yemiş gibi baş ağrımda var ama bebişim iyi olsunda ben önemli değilim
Çok teşekkür ederim İnşallah seninde testin pozitif çıkar bizim ailemize katılırısınGozunaydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin