- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
Sağolsun kv o o zaman,2ay içinde toparlıycaksın canımYemeği sadece vücudumun zorunlu ihtiyacı olarak görüyorum ancak yapamıyorum. Kayınvalidem,sağolsun, 1tencere göndermiş de yedik. Ona dedim ben hiç kalkamıyorum yemek gönder de yiyelim
ben hiç anlamam o işlerden canım ama kesenin içinde minnak bir baby1 tabe 4 yasinda oglum haydu bilen desin kiz geliyormu :))
valla eşim sağolsun benimle ilgilenmek istiyor ben onu bile istemiyorum,bi huysuzluk var üzerimde,çocuklarla ilgilense yeter benim için,yalnız bizim muhabbette başbaşayken hep gebelik üzerineKızlar eşinizle ilgilenebiliyor musunuz ?ben yorgunlukla hoşgeldin bile diyemiyorum. Tatlılar börekler yapardım ama yok kolum kalkmıyor. Dışarda yiyelim diyor onu da istemiyorum
her işten geldiğinde uyuyorum gece de ağlayıp sızlayıp onu uyutmuyorum.
Ağrım sızım gerginliğim bitmiyor
Gebelikten önce hep sarılır otururdum ona ilgilenirdim. Şuan omzuma elini atsa omzum acıyor diyorum hep Sohbet ederdim şuan sadece uyuyorum ya da gebelikle ilgili konuşuyorum.
Siz de böyle misiniz ?
sağıma bende yatamıyorum ama normalde hamileliklerin hepsinde oluyormuş bu sıkıntı,sol tarafa yatmak en iyisiymişBen sağıma yatamadığım için sağımda olduğunu düşünüyorum ve kız diyorum benimkine