2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun. Strese sokma kendini. Yorma uzan. Mecbur kalmadıkça da kalkmamaya çalış. Birşey olmaz inşallah. İlk hamileliğimde bendede olmuştu iki defa. Progestan kullanmıştım. Geçti gitti.
Öyle yapmaya çalışıyorum canım. İlk hamileliğinde kaç gün sürmüştü bu durum hatırlıyo musun? Bi de evde progestan var kullansam mı acaba diye düşünüyorum ya

Kızlar kasıl ağrınız ne tarafta. İlk hamileliğim de sağ taraftaydı oğlum oldu. Bu sefer sol da. Bir kaç yerde sağ, sol olayının cinsiyete ilgisi olabileceği yazıyordu. Acaba öyle mi cidden
Canım kesede ki bebek konumuna göre yorumluyorlar. Ağrıdan olduğunu senden duydum. Merak ettim bakalım nasıl yorumlar gelecek

Öyle yapmaya çalışıyorum canım. İlk hamileliğinde kaç gün sürmüştü bu durum hatırlıyo musun? Bi de evde progestan var kullansam mı acaba diye düşünüyorum ya
İlk gebelikte bana oldu. Bir kere 1 lira büyüklüğünde açık kahve lekelenmem oldu. Doktora gittim hemen progestan başladık. Bu gebelikte olmadı henüz masallah

Kızlar kasıl ağrınız ne tarafta. İlk hamileliğim de sağ taraftaydı oğlum oldu. Bu sefer sol da. Bir kaç yerde sağ, sol olayının cinsiyete ilgisi olabileceği yazıyordu. Acaba öyle mi cidden
Benim değişiyo canım bazen sağ bazen sol ama sanırım daha çok sağda ağrı hissediyorum

İki kere bir hafta arayla olmuştu. Bende kanama alanı da vardı. Ama kanama olmadı hiç. İkinci de bir haftaya yakın pek kalkmamaya çalışarak uzandım. Zorlayacak iş yapmadım hiç. Doktor onayı olmadan kullanılır mı bilemiyorum canım

İlk gebelikte bana oldu. Bir kere 1 lira büyüklüğünde açık kahve lekelenmem oldu. Doktora gittim hemen progestan başladık. Bu gebelikte olmadı henüz masallah
Benim o kadar büyük olmuyo canım tırnak boyutunda oluyo en fazla, bi de bazen sildikçe açık kahve iz bırakıyo peçetede

Canım kesede ki bebek konumuna göre yorumluyorlar. Ağrıdan olduğunu senden duydum. Merak ettim bakalım nasıl yorumlar gelecek
Ben de başka bu forumda okumuştum ama hatırlamıyorum hangisinde okuduğumu. Bende merakla bekliyorum yorumları

Anladım canım ben de dinlenmeye çalışayım. Progestanı da kendi kafama göre kullanmıyım o zaman

Canım bence de endişelenecek birşey yoktur, Ama insan panik oluyor o nedenle yine de gitmen iyi olmuştur. Doktorunda endişelenmeni söylemiş ki bence risk almak istemezdi sorun olduğunu düşünse.
Bende çok sık duyuyorum kahverengi lekelenme yaşayanları, doktorun da söylediği gibi şiddetli ağrı eşlik etmiyorsa ve rengi de kırmızıya dönmüyorsa yerleşme ile ilgilidir muhtemelen.
Benim önce ki gebeliğim düşükle sonuçlandı ama bende ağrı vardı ve birkaç gün süren kahve lekelenmeler oldu. Sonrasında kırmııya döndü ve düşük yaptım ne yazık ki.
Yani senin lekelenmelerim bence endişelenmeni gerektirecek bir durumla ilgili değill
Tekrar çok geçmiş olsun...

A AloeeVeraa geçmil olsun doktorunu dinle bekle sabret pembe kırmızı olunca tehlikeli olabilir benim kimyasalda pembe kanama geldi 2 gün çok az sonra kırmızı geldi Allaha emanet bebeğin Rabbim hayırlısını versin kafanı başka şeylerle dağıt araştırma yapma

A AloeeVeraa canım geçmiş olsun,illa ki oluyor gebelikte bu gibi haller benim akıntı arttı bugün yine çok yoruldum çarşı falan sonra görümceme gittik yeni geldik eve,doktorun sana yerleşiminin iyi olduğunu söylemişti ona güven Allahın izniyle bişi olmaz.
Yoğunluktan burayada giremedim,son sayfaya girdim sadece,hepiniz Allaha emanet olun minişlerinizle beraber

Çok teşekkür ederim canım ya burda yazılanları okudukça rahatlıyorum. Zaten az önce tekrar geldi akıntı ama rengi baya normale dönmüştü sarı gibiydi

Çok teşekkür ederim canım ya iyi ki varsınız. Yok araştırmıyorum, kötü bi şey olmadığını düşünüyorum. Az önce de akıntı geldi ve rengi normale yakındı artık sarı gibi. İnşallah tamamen geçer biter

Aynen canım doktorum yerleşim yerinin çok iyi olduğunu ve kanama alanı falan olmadığını söylemişti. Geçici bi durumdu sanırım, çoğu kişide olabiliyomuş. Zaten son tuvalete gidişimde rengi nerdeyse normale dönmüştü.
Sen de kendine çok dikkat et dinlen, Allaha emanet ol canım

Amin canım insallah.. azicik buyuseler, cevremize soyleyebilsek, cinsiyeti öğrensek, isim secsek.. zevkli olacak aslinda ama .. beklemek coook zor!

Aloeveracim sen 8. Haftadasin galiba degil mi? 4. Ve 8. Haftada az az kanama olmasi normal. Özellikle de rengi acik kirmizi degilse... Yani boyle koyuysa, kahverengiyse tam o haftalarda biraz yerlesmeden biraz buyumeden olusur kanama.. herkeste de olur bu. Kiminin cok az az gelir. Wc kagidina silerken ya da idrarını yaparken cikar gider farketmez, kiminin biraz daha belirgin olur. Icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…