Vallahi bu ilk zaman zor geciyor. Bende 10 gun once keseyi gordum. pazarteside kalp atisi icin gidicez insallah.Yaaa olabilir mi aslında herşey çok iyi dedi ama stres yapıyorum nasıl beklerim 2 hafta bilmiyorum :)
Tabiki normal annesi. O henuz nokta kadar. Bir iki haftaya gumbur gumbur kalp atisiyla birlikte goreceksin insallah bebeginiKızlar bugün göbek deliğimin ağrısı İçin doktora gittim ultrason çektiler bi şey yokmuş. Bebeğe baktı 5+6 haftalık. Kese 15 mm olmuş yolk kesesi 3 mm ama bebeği göremedi. Kadın Doğum doktoru değil normal ultrason çeken doktor. Bi şey demedi ama. Sizce görünmemesi normal mi ? Karından baktı
Canım bende sat 3 hesaplamalara göre 6+3 ama doktora gittim kese gözükmedi sende durumlar nedirSat 4 mart :))
Önceden yumurtlama takibini sayardık şimdide minişleri göreceğimiz günleri :)) sağlıklı haberlerini alırsın inşallah canımVallahi bu ilk zaman zor geciyor. Bende 10 gun once keseyi gordum. pazarteside kalp atisi icin gidicez insallah.
Sanki 4 gun degil de 4 ay var kontrole gibi hissediyorum. Vakit gecmiyor
Vallahi benim yumurtlama tarihini saymayi birakali cok oldu.Önceden yumurtlama takibini sayardık şimdide minişleri göreceğimiz günleri :)) sağlıklı haberlerini alırsın inşallah canım
Merhaba hanımlar , benim bat 03.03.19 idrar testinde 4 Nisa’nda perşeöbe günü gebe olduğumu öğrendim daha sonra pazartesi günü hastane gittim kese görünmedi ve beta 345 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ben perşembe gittim beta 497 cıktı ve kese yine gözükmedi ve bat a göre ben 5 buçuk haftalık gebeydim velhasıl bugün tekrar gittim beta 1132 arada bir hafta var ama doktor düşük 1 haftaya göre derdi ultrasonda çok minicik belli belirsiz birşey gözüktü. Suamda 6+3 olmama rağmen ve doktorum keseyi ve bebeği kalp atışını duymam lazımdı dedi ama yok haftaya birdaha çağırdı çok yavaş ilerliyor beta dedi kızlar normal mi sizce korktum biraz yaSat 4 mart :))
Canım 6.hafta için kalp atışı duyulması erken .7.haftadan itibaren duyulur sanırım burdan okuduğum kadarıyla.bende 6 haftadayım doktorum 8.haftada gelmemi söyledi net duyum almak için. Gerçi her hamilelik birbirinden farklı henüz bence erkenMerhaba hanımlar , benim bat 03.03.19 idrar testinde 4 Nisa’nda perşeöbe günü gebe olduğumu öğrendim daha sonra pazartesi günü hastane gittim kese görünmedi ve beta 345 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ben perşembe gittim beta 497 cıktı ve kese yine gözükmedi ve bat a göre ben 5 buçuk haftalık gebeydim velhasıl bugün tekrar gittim beta 1132 arada bir hafta var ama doktor düşük 1 haftaya göre derdi ultrasonda çok minicik belli belirsiz birşey gözüktü. Suamda 6+3 olmama rağmen ve doktorum keseyi ve bebeği kalp atışını duymam lazımdı dedi ama yok haftaya birdaha çağırdı çok yavaş ilerliyor beta dedi kızlar normal mi sizce korktum biraz yabunları yaşayan var mı aranızda biraz moralmen düzelmeme yardımcı olursanız sevinirim teşekkür şimdiden
Şu mesaj bile o kadar rahatlattı ki içimi. Teşekkür ederiimmmhiiiç yok doktor iyi dediyse öyledir gözünaydın aramıza hoşgeldin
Kese gözüktümü CanımCanım 6.hafta için kalp atışı duyulması erken .7.haftadan itibaren duyulur sanırım burdan okuduğum kadarıyla.bende 6 haftadayım doktorum 8.haftada gelmemi söyledi net duyum almak için. Gerçi her hamilelik birbirinden farklı henüz bence erken
İnşallah öyledir canım 6. Haftada bebeği görenler olmuş baya. Ben yarın 6 hafta olucam ama aklıma takıldı adam öyle diyince. Pazartesi gidicem bakalım bi daha inşallah görünür miniğim. Çok teşekkürler canım ❤Tabiki normal annesi. O henuz nokta kadar. Bir iki haftaya gumbur gumbur kalp atisiyla birlikte goreceksin insallah bebegini
Her gebelik kendine özeldir canım. İnşallah herşey yolunda giderMerhaba hanımlar , benim bat 03.03.19 idrar testinde 4 Nisa’nda perşeöbe günü gebe olduğumu öğrendim daha sonra pazartesi günü hastane gittim kese görünmedi ve beta 345 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ben perşembe gittim beta 497 cıktı ve kese yine gözükmedi ve bat a göre ben 5 buçuk haftalık gebeydim velhasıl bugün tekrar gittim beta 1132 arada bir hafta var ama doktor düşük 1 haftaya göre derdi ultrasonda çok minicik belli belirsiz birşey gözüktü. Suamda 6+3 olmama rağmen ve doktorum keseyi ve bebeği kalp atışını duymam lazımdı dedi ama yok haftaya birdaha çağırdı çok yavaş ilerliyor beta dedi kızlar normal mi sizce korktum biraz yabunları yaşayan var mı aranızda biraz moralmen düzelmeme yardımcı olursanız sevinirim teşekkür şimdiden
İnşallah canımHer gebelik kendine özeldir canım. İnşallah herşey yolunda gider
Evet gördük çok şükürKese gözüktümü Canım
BEnim bat a göre 6+3 küçücük birşey gözüktü belli belirsizEvet gördük çok şükür
Canım öyle olur benimki de henüz 1 cm bile değildi :)BEnim bat a göre 6+3 küçücük birşey gözüktü belli belirsiz
Her gebelik aynı olacak değil ama çok benzerini yaşadım ve kürtaj oldum,yanlış anlama umutsuzluk vermek değil niyetim ama ben de hep olumluları okudum, sonra hayal kırıklığı yaşadım. her şeye hazırla kendini, ama inşallah hepimiz 2019 bitmeden anne oluruz.Merhaba hanımlar , benim bat 03.03.19 idrar testinde 4 Nisa’nda perşeöbe günü gebe olduğumu öğrendim daha sonra pazartesi günü hastane gittim kese görünmedi ve beta 345 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ben perşembe gittim beta 497 cıktı ve kese yine gözükmedi ve bat a göre ben 5 buçuk haftalık gebeydim velhasıl bugün tekrar gittim beta 1132 arada bir hafta var ama doktor düşük 1 haftaya göre derdi ultrasonda çok minicik belli belirsiz birşey gözüktü. Suamda 6+3 olmama rağmen ve doktorum keseyi ve bebeği kalp atışını duymam lazımdı dedi ama yok haftaya birdaha çağırdı çok yavaş ilerliyor beta dedi kızlar normal mi sizce korktum biraz yabunları yaşayan var mı aranızda biraz moralmen düzelmeme yardımcı olursanız sevinirim teşekkür şimdiden
Canım merhaba bende şuanda seninle benzer durumdayım 5+6 günlüğüm şuan 5+3ken muayenene oldum kese göründü anan doktorum çok küçük dedi 2-3 mm dedi bi yandan da normal olduğunu söyledi ama ben tedirgin oldum perşembe ya da cuma tekrar gel dedi biraz zaman geçsin istiyorum merakla bekliyorum bendeMerhaba hanımlar , benim bat 03.03.19 idrar testinde 4 Nisa’nda perşeöbe günü gebe olduğumu öğrendim daha sonra pazartesi günü hastane gittim kese görünmedi ve beta 345 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi ben perşembe gittim beta 497 cıktı ve kese yine gözükmedi ve bat a göre ben 5 buçuk haftalık gebeydim velhasıl bugün tekrar gittim beta 1132 arada bir hafta var ama doktor düşük 1 haftaya göre derdi ultrasonda çok minicik belli belirsiz birşey gözüktü. Suamda 6+3 olmama rağmen ve doktorum keseyi ve bebeği kalp atışını duymam lazımdı dedi ama yok haftaya birdaha çağırdı çok yavaş ilerliyor beta dedi kızlar normal mi sizce korktum biraz yabunları yaşayan var mı aranızda biraz moralmen düzelmeme yardımcı olursanız sevinirim teşekkür şimdiden