2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Tesekkur ederim ayrintili bir sekilde anlatmissin. Dikkat etmekte fayda var ozaman

Merhaba inşallah bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz.
Ben de bugün test yaptim ve çift çizgiyi gördüm. Tabi kandan da baktiracagim. Sorunum şu ki yoğun çalışıyorum ve son adet tarihini hatirlamiyorum..Ne yapmak gerekir çok da zorladım ama yok hatirlamiyorum.Bu hafta yerleşme kanaması gibi çok az koyukahverengi kanamam oldu ama toplasanız 1 küçük pedi bile doldurmadı..

Kızlar şükürler olsun kesemizi gördük bugün. 5+4 günlük dedi doktorum herşey çok güzel dedi stres yapma boşu boşuna dedi. Haftaya cuma kalp atışı için çağırdı 7 haftalık oluyoruz o zaman. Çok güzel bir duygu 4 sene sonra gelen mucizem benim o. Çok bekledik,çok üzüldük , bitti dedik ama rabbim öyle bir zaman da verdiki yeniden doğduk. 32 diş sırıtıyoruz eşimle. Rabbim bozmasın inşallah sağlıkla kucağımiza alırız hepimiz.

Bu arada karından gördük vajinadan değil. hemde hemen gördük .

Bende 5+6 Dayım. 5+1 de karından kese gördüm. Umarım 6+2 de kalp atışı görürüm valla Çaltıcam. İzin aldım evde yatıyorum.

Herkese merhaba, kaç gündür sessiz sessiz okuyordum burayı. bugün doktora gitme cesareti gösterdim ve kalp atışını duyduk şükür. 1 kızım var,kızımdan önce 2 kimyasal , sonrasında 3 kimyasal 1 boş gebelik geçirince bunda kalp atışını duyuncaya kadar gitmedim. Bu seferde 5. haftada 1 kez az bir lekelenmem olunca yine umudu kestim. aslında son adet 28 şubat ancak ultrasonda 6+1 gözüktü , gerçi benim adet tarihleri 2-3 gün oynar geneldede. Doktora sürekli risk görüyormusunuz diye sorup durdum. her ihtimale karşı progestran verdi. İnşallah sağsalim alırız . İlk defa anne olacak gibi heyecanlıyım:)))

Bende 5+6 Dayım. 5+1 de karından kese gördüm. Umarım 6+2 de kalp atışı görürüm valla Çaltıcam. İzin aldım evde yatıyorum.
Takma kafana canım bana kızdı doktorum mide bulantim yok diye çok stres yaptım niye stres yapıyor sun herşey yolunda olmasın ne güzel şanslı kişilerdensin dedi. Beni 7 haftada çağırdı daha net hem bebeği görelim hemde kalp atışını duyalım diye . 4 sene bekledim canım bir 8 gün daha beklerim yeterki bebeğim iyi olsun .

göüzünüz aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Var mı ağrı sızı bulantı? Benim bazen rahimde adet ağrısı gibi oluyor. Bunun dışında birşey yok
Benim göğüslerim şiş ucu kenarları bayağı koyulasti . Belim ağrıyor arada kasıklarım batıyor namaz kilarken adet ağrısı 1 2 saniye geliyor geri gidiyor . Mide bulantim günde 1 defa oluyor başka sıkıntım yok çok şükür canım.

Valla benim memelerde kıpırtı yok. Renk değişikliği de yok. Bende bir tuhafım gerçekten

Valla benim memelerde kıpırtı yok. Renk değişikliği de yok. Bende bir tuhafım gerçekten
Benim kiler sutyene sığmıyor canım damarla desen kopkoyu yani. Bayağı koyulasti uçları kenarlari. Ama böyle düşünme her hamilelik bir değil . Benim ablam 9 ay boyunca deli gibi kustu ama bende yok bulantı günde 1 defa yani. Ama 7.haftadan sonra başlayabilir bulantı 15 16 da son bulur diye araştırmıştim. Böyle düşünüp stres yapma tadını çıkar kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…