2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
ultrasyon kağıdında 6+2 yazıyor ama 7+0 bugun anlamadım zaten orayı ben de.tahlil kağıdında da 7,hafta yazıyordu
Gozunaydin kardesim.kucagina aldigin gunleride goresinbizde gecen hafta 6+2de duymustuk derinden bugun 7+1 bida gitcem net duyulmasi icin.dua edin gumbur gumbur duyabilelim insaAllah

Kızlar bende merak ediyorum sat 5 mart olan kim var . Sata göre 6+2 ama keseyi görünce sordum doktoruma 5+4 dedi bugün 5+5 olduk. Keseyi giren varmı benimle aynı olup yada kalp atışlarını bebeği gören kimse varmı. Bize 26 sında gel hem bebeği görürürüz net şekilde hemde kalp atışlarını dinleriz dedi. O zaman da 6+5 oluyoruz yani.

bende pazar günü gittim 5+6 dedi kalp atışını duyamadım 1 hafta geriden dedi ama böyle şeyler olur dedi keseyi gördük doluymus sukurler olsun
Çok şükürr inşallah kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsın ben yarında gidecem şansımız varsa görürüz artık

Benim sat 6 Mart ben 5+2 de keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı ama günler geçmiyor

Benim sat 6 Mart ben 5+2 de keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı ama günler geçmiyor
Aynen canım geçmiyor zaman 26 da gidicem bende offf nasıl dayanicaz bir kalp atışlarını duysak işte o zaman dünyalar bizim olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…