- 2 Mart 2017
- 332
- 496
- 30
7.haftada duyarsın inşallah kalbini ferah tut canım moral önemli bu konuda
hayırlı haberlerle bekliyoruz canım seni deçok sevindim cnm darısı yarında bana inşallah:))
Gozunaydin kardesim.kucagina aldigin gunleride goresinultrasyon kağıdında 6+2 yazıyor ama 7+0 bugun anlamadım zaten orayı ben de.tahlil kağıdında da 7,hafta yazıyordu
rabbim gönlünüze göre versin inşallah kardeşGozunaydin kardesim.kucagina aldigin gunleride goresinbizde gecen hafta 6+2de duymustuk derinden bugun 7+1 bida gitcem net duyulmasi icin.dua edin gumbur gumbur duyabilelim insaAllah
Merhaba kalp atışını duydunuz mu acabaÇok normal ultrasonda farklı çıkması bir iki haftaya önde bile gidebilir canımdün benim iki defa ölçüldü birinde 5+4 birinde 5+5 yazıyor ama ben 5+6 ydım ve doktorum 5+3 bile olabilir dedi
İnşallahhh canım doktorum da daha erken dedi biraz daha içim rahatladı7.haftada duyarsın inşallah kalbini ferah tut canım moral önemli bu konuda
Yok canım daha embriyoyu bile göremedik erkenmiş henüzMerhaba kalp atışını duydunuz mu acaba
bende pazar günü gittim 5+6 dedi kalp atışını duyamadım 1 hafta geriden dedi ama böyle şeyler olur dedi keseyi gördük doluymus sukurler olsunYok canım daha embriyoyu bile göremedik erkenmiş henüz
Çok şükürr inşallah kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsınbende pazar günü gittim 5+6 dedi kalp atışını duyamadım 1 hafta geriden dedi ama böyle şeyler olur dedi keseyi gördük doluymus sukurler olsun
İNAŞAALLAH görürsünüzÇok şükürr inşallah kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsınben yarında gidecem şansımız varsa görürüz artık
İnşallahhhİNAŞAALLAH görürsünüz
Kaçıncı gündesiniz bu gün ? Kaç günde kalp atışını duydunuz bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınkızzlarrrrrr ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum için rahatladı çok şükür.
rabbim bekleyen herkese sevinçli haberleri versin inşallah
Benim sat 6 Mart ben 5+2 de keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı ama günler geçmiyorKızlar bende merak ediyorum sat 5 mart olan kim var . Sata göre 6+2 ama keseyi görünce sordum doktoruma 5+4 dedi bugün 5+5 olduk. Keseyi giren varmı benimle aynı olup yada kalp atışlarını bebeği gören kimse varmı. Bize 26 sında gel hem bebeği görürürüz net şekilde hemde kalp atışlarını dinleriz dedi. O zaman da 6+5 oluyoruz yani.
Aynen canım geçmiyor zaman 26 da gidicem bende offf nasıl dayanicaz bir kalp atışlarını duysak işte o zaman dünyalar bizim olacak .Benim sat 6 Mart ben 5+2 de keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı ama günler geçmiyor
Yaaa çok güzel . Çok sevindim canım. Kaçıncı haftada duydun.Coook cokk sukur duyduk kalp atisini ve kendisinide gorduk.darisi hepinize
Ben gecen hafta gitmistim 6+2de duyulmustu derinden,haftaya bida gel daha net duyalim dedi.bgn gittik 7+2deyiz suan cok sukur daha net duyulduYaaa çok güzel . Çok sevindim canım. Kaçıncı haftada duydun.
Çok şükür canım çok sevindim. Haftaya çarşamba ben de inşallah sevincimi sizlerle paylaşabilirim.Coook cokk sukur duyduk kalp atisini ve kendisinide gorduk.darisi hepinize