- 6 Mart 2019
- 382
- 316
gözünaydın strese gerek yokmuş demi:)5+4 de keseyi gördük canım kocaman dı çok guel dedi kalp atışı için haftaya cuma dedi 7 haftalık oluyoruz o zaman bebekde atışlarda çok güzel görünür .
o kasıkta oturup kalkarken ki batmalar bendeki ilk belirtilerdi bazen harektsiz bırakıyor kitleniyorum ani bir harekettemide bulantısı filan var mı sende ya da oturup kalkarken kasıkta batmalar ??
bende de yok bulantı zaten olmuyor Bende iştahım kapandı niyeyse sevinçtenmi hamilelikten mi bilemedimValla benim memelerde kıpırtı yok. Renk değişikliği de yok. Bende bir tuhafım gerçekten
Gözün aydın canım bugün bizde 5+4 çıktık ama sadece keseyi gördük sen bebeği gördün mü?5+4 de keseyi gördük canım kocaman dı çok guel dedi kalp atışı için haftaya cuma dedi 7 haftalık oluyoruz o zaman bebekde atışlarda çok güzel görünür .
Canım normalde sata göre hesaplaniyor ama daha net cevap vermek için keser çocuğu görmek daha iyi ama sata göre uymayabiliyor mesela benim 4 gün geride önemsiz dedi doktorum geç döllenme olabilir yani. Zaten ilerleyen zamanlarda bebek haftasını yakaliyormus canım. Kafan karışmasın herşey yolunda dediyse doktorun sıkıntı yok tadını çıkar.peki satınla uyuyomu doktorun dedği hafta bende 6 iken 5 haftalık demişti kafam karışıyo neye göre hesaplıyolar
Ben Hamil e kalmadan önce yani bata 7 gün falan varken gebelik takibi indirdim canım çok hevesim vardı çünkü eşim kızdı hatta gene degilsen üzüleceksin sil demişti ama benim içime doğdu ve silmedim. Annemlere ve kaynanamlara kardeşlere 2ci testi yaptık 2 ye katladı o zaman söyledik. Benim şansıma 2.ci testi yapmaya gidecegim günü sabahı kayinpederim ve görumcem geldi memleketten teste güzel çıkınca doktorumda sağlıklı diyince akşamı supriz yaptik kayinpederime sonra kaynanama söyledik 2 gün sonra annemler bana geldi o zaman da onlara supriz yaptık . Arkadaş olarak 3 kişi biliyor başka kimse bilmiyor çünkü nazara inanirim .Kızlar şu alta hamilelik günlüğünü bile eklemeye korkuyorum. Eşim ve benden başka kimse bilmiyor. Sizler ailelerinize ve arkadaşlarınıza ne zaman söylediniz hamile olduğunuzu?
Yaaa aynı gidiyoruz ne güzel.Gözün aydın canım bugün bizde 5+4 çıktık ama sadece keseyi gördük sen bebeği gördün mü?
Canım geç döllenme olabilir yani. 10.haftada duyan bile var .kızlar 6+1de doktorla görüştüm en son. Kalp atışını 8.haftada duyabileceğimizi söyledi. Diğer arkadaşlar 7.haftada duycaklarını söylemişler benim ki neden 8.hafta dedi acaba ya
Aynen kuzum yokmuş ama insan senelerdir bekleyince ister istemez yapıyor stres .gözünaydın strese gerek yokmuş demi:)
Yaaa olabilir mi aslında herşey çok iyi dedi ama stres yapıyorum nasıl beklerim 2 hafta bilmiyorum :)Canım geç döllenme olabilir yani. 10.haftada duyan bile var .
Yaaa aynı gidiyoruz ne güzel.görmedik canım erken dedi doktorum haftaya cuma gel dedi 7 hafta ya giriyoruz o zaman hem bebek net görünür hem kalp atışı dedi.
Birşeylerle ilgilen canım aklına getirme yada olumsuz düşünme . Allahin izniyle duyucaz dünyanın en güzel sesini.Yaaa olabilir mi aslında herşey çok iyi dedi ama stres yapıyorum nasıl beklerim 2 hafta bilmiyorum :)
Evet kuzum ya kocaman olmuş kese maşallah sübhanallah.doğumu beraber beklemekte nasip olsun canım benim
Bu benim keseyi üçüncü görüşüm oldu bebek için sabırsızlanıyorum artıkdoktorum bana da erken dedi ama dayanamazsın cuma günü tekrar gel bakalım yine görünmeyebilir dedi ben tabiki dayanamayıp bu cuma gidecem kese kocaman olmuş ama demi
Normalde haftaya gel dedi canım ama doktorum beni çok iyi tanıdığı için bu cuma da gel bi şansımızı deneyelim dediEvet kuzum ya kocaman olmuş kese maşallah sübhanallah.❤Sana ne zaman gel dedi canım.
Bence karından baktı ise normal. Vajinal baksa daha detaylı görebilirdi.Kızlar bugün göbek deliğimin ağrısı İçin doktora gittim ultrason çektiler bi şey yokmuş. Bebeğe baktı 5+6 haftalık. Kese 15 mm olmuş yolk kesesi 3 mm ama bebeği göremedi. Kadın Doğum doktoru değil normal ultrason çeken doktor. Bi şey demedi ama. Sizce görünmemesi normal mi ? Karından baktı
cumartesi günü eklersin kuzum korkma inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar şu alta hamilelik günlüğünü bile eklemeye korkuyorum. Eşim ve benden başka kimse bilmiyor. Sizler ailelerinize ve arkadaşlarınıza ne zaman söylediniz hamile olduğunuzu?
hiiiç yok doktor iyi dediyse öyledir gözünaydın aramıza hoşgeldinBen de usulca şuraya ilişeyim5 buçuk haftalık hamileymişim. Keseyi gördük çok şükür. Korkmam gereken bir şey var mı sizce bu zamanda? Doktor her şey yolunda dedi.