- 7 Aralık 2016
- 40
- 18
- 29
Ama gözükmüş çok şükür benimde dün gittiğimde çok küçük birşey gözüktü inşallah hayırlı haberle gelirsinCanım merhaba bende şuanda seninle benzer durumdayım 5+6 günlüğüm şuan 5+3ken muayenene oldum kese göründü anan doktorum çok küçük dedi 2-3 mm dedi bi yandan da normal olduğunu söyledi ama ben tedirgin oldum perşembe ya da cuma tekrar gel dedi biraz zaman geçsin istiyorum merakla bekliyorum bende
İnşallah Çanım sen ne gibi durum yaşamıştınHer gebelik aynı olacak değil ama çok benzerini yaşadım ve kürtaj oldum,yanlış anlama umutsuzluk vermek değil niyetim ama ben de hep olumluları okudum, sonra hayal kırıklığı yaşadım. her şeye hazırla kendini, ama inşallah hepimiz 2019 bitmeden anne oluruz.
İnşallahAma gözükmüş çok şükür benimde dün gittiğimde çok küçük birşey gözüktü inşallah hayırlı haberle gelirsin
senin gibi 2 güne bir 2 ye katlamadı kan değerim. minik bir kese gözüktü,ama geriydi haftasına göre, sonra lekelenmeler başladı.İnşallah Çanım sen ne gibi durum yaşamıştın
Kese vajinal usg de b hcg 1000 ve üstü görünür arkadaşımkese adet gecıkmesınden ne kadar sure sonra gozukuyor
Oh ne mutlu hayırlı olsun darısı başımıza inşAllahkızzlarrrrrr ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum için rahatladı çok şükür.
rabbim bekleyen herkese sevinçli haberleri versin inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim. Kaç haftalıktı bugün?kızzlarrrrrr ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum için rahatladı çok şükür.
allah razı olsun canım benim darısı başınıza inşallahOh ne mutlu hayırlı olsun darısı başımıza inşAllah ☺
ultrasyon kağıdında 6+2 yazıyor ama 7+0 bugun anlamadım zaten orayı ben de.tahlil kağıdında da 7,hafta yazıyorduHayırlı olsun arkadaşım çok sevindim. Kaç haftalıktı bugün?
Benim canım sat 7 martArkadaşlar Son Adet Tarihi:7/3/2019 olanlar aranız da kimler ? Şuan ne durumdasınız? Sanırım herkesin sadece kesesi görüldü.
Çok normal ultrasonda farklı çıkması bir iki haftaya önde bile gidebilir canımultrasyon kağıdında 6+2 yazıyor ama 7+0 bugun anlamadım zaten orayı ben de.tahlil kağıdında da 7,hafta yazıyordu
Adetten ziyade beta değeriyle alakalı canım en son ne zaman kaç çıktı değerinkese adet gecıkmesınden ne kadar sure sonra gozukuyor
Gözün aydın canım darısı başımıza olsunkızzlarrrrrr ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum için rahatladı çok şükür.
çok sevindim cnm darısı yarında bana inşallah:))kızzlarrrrrr ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum için rahatladı çok şükür.
Kalp atışı duyan yok henüz sanırım.Benim canım sat 7 martmesajları tek tek okumaya çalışıyorum herkes keseyi görmüş gibi
SadeceKalp atışı duyan yok henüz sanırım.