2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Canım merhaba bende şuanda seninle benzer durumdayım 5+6 günlüğüm şuan 5+3ken muayenene oldum kese göründü anan doktorum çok küçük dedi 2-3 mm dedi bi yandan da normal olduğunu söyledi ama ben tedirgin oldum perşembe ya da cuma tekrar gel dedi biraz zaman geçsin istiyorum merakla bekliyorum bende
Ama gözükmüş çok şükür benimde dün gittiğimde çok küçük birşey gözüktü inşallah hayırlı haberle gelirsin

Her gebelik aynı olacak değil ama çok benzerini yaşadım ve kürtaj oldum,yanlış anlama umutsuzluk vermek değil niyetim ama ben de hep olumluları okudum, sonra hayal kırıklığı yaşadım. her şeye hazırla kendini, ama inşallah hepimiz 2019 bitmeden anne oluruz.
İnşallah Çanım sen ne gibi durum yaşamıştın

Arkadaşlar Son Adet Tarihi:7/3/2019 olanlar aranız da kimler ? Şuan ne durumdasınız? Sanırım herkesin sadece kesesi görüldü.

ultrasyon kağıdında 6+2 yazıyor ama 7+0 bugun anlamadım zaten orayı ben de.tahlil kağıdında da 7,hafta yazıyordu
Çok normal ultrasonda farklı çıkması bir iki haftaya önde bile gidebilir canım 🤗 dün benim iki defa ölçüldü birinde 5+4 birinde 5+5 yazıyor ama ben 5+6 ydım ve doktorum 5+3 bile olabilir dedi 😁

X