Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar 11 haftalık hamileyim ikili test için 9 aralığa randevu aldım geç olmaz değil mi 12+6 oluyo o tarihte
Birde yaptıranlar sonuçlarınız ne zaman çıktı acabaa🫠
Bende 12+3 yaptm bence gec cikmaz, ne zaman cikacagida hastaneye bagli sanirim. Bana 1 hafta dediler

Kızlarr ben de dr dan çıktım çok şükür sağlıklı ama dr a söylemeyin bana dedim fetal sonucu ablama mesaj atti cinsiyeti esim beynimi yiyo cumartesi ogrencezz insallahh 🤣
Merhabaa cok sevindim temiz cikmis sonucunuz hayırlı olsun❤️ testi yaptirma sebeniniz yaş miydi baska birsey miydi acaba? Ve testi nerde yaptirdiniz? Ve sonucu kac gunde cikti? Cok soru sordum kusuruma bakmayin🙏 beni cok geren bir konu bu konu..

Merhabaa cok sevindim temiz cikmis sonucunuz hayırlı olsun❤️ testi yaptirma sebeniniz yaş miydi baska birsey miydi acaba? Ve testi nerde yaptirdiniz? Ve sonucu kac gunde cikti? Cok soru sordum kusuruma bakmayin🙏 beni cok geren bir konu bu konu..
tesekkur ederim 💕 yok yas degil ilk kızımda da yaptırdım bunda da dr yaptıralım içimiz rahat etsin dedi o sebeple yaptırdım. İlkinde acıbademde yaptırmıştım şimdi genoks firması ile cuma yaptırdım çarş sonuç çıktı. Yani düşünce şekilleri farklı olabiliyor ama hiç korkarak yaptırdığım bi test olmadı iki seferde de açıkçası yaptırılır sonuç çıkar gerisi allahtan hepsi kabulüm çok araştırmak çok bilmek dr dan çok bilmek mumkun olmicağı için o ne derse ona uydum uyuyorum 🌸💕 hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişinz de inşallah 🧿

Bu arada tansiyon düşüklüğünden bahsetmişsiniz 9-5 e düşüo bazen yemekten kalktığım hali bu çok fena oluyorum. Bu hamilelikte bulantı ve tansiyon düşüklüğü mahvetti beni 😔 normalim de 11 lerde aslında anlamıyorum bu işi 😑

tesekkur ederim 💕 yok yas degil ilk kızımda da yaptırdım bunda da dr yaptıralım içimiz rahat etsin dedi o sebeple yaptırdım. İlkinde acıbademde yaptırmıştım şimdi genoks firması ile cuma yaptırdım çarş sonuç çıktı. Yani düşünce şekilleri farklı olabiliyor ama hiç korkarak yaptırdığım bi test olmadı iki seferde de açıkçası yaptırılır sonuç çıkar gerisi allahtan hepsi kabulüm çok araştırmak çok bilmek dr dan çok bilmek mumkun olmicağı için o ne derse ona uydum uyuyorum 🌸💕 hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişinz de inşallah 🧿
Ayy ben de zannediyorum 1 ayda cikiyo sonuc, e harika bikac gunde cikiyo olmasii🙏 ben de diyorum 1 ay nasil beklenir.

Bu arada tansiyon düşüklüğünden bahsetmişsiniz 9-5 e düşüo bazen yemekten kalktığım hali bu çok fena oluyorum. Bu hamilelikte bulantı ve tansiyon düşüklüğü mahvetti beni 😔 normalim de 11 lerde aslında anlamıyorum bu işi 😑
Benim de 9-6 lar oluyor gerçekten çok bitkin oluyorum

Geçicek inşallah sürekli bişi atıştırmak lazım kuruyemiş türü vs
Evet sürekli atıştırıyorum bir taraftan da kilo alma baskısı hissediyorum 🙈 daha kilo almadım gibi belki 200-300 gr, aslında doğumdan sonra hemen gitti yine gider diyorum ama yine de çok kilo almak istediğim bir şey değil🥹

X