Ben ebeveyn banyomda poposunu yıkıyordum o zaman çok iyiydi . Ama çok su değdiği için ayak topuklarım çok bozuldu burada su için kuraklık başladı o yüzden o işi bıraktım . İlk kez ıslak mendil aldım ve konuşup ikna etmeye çalışıyorum eğer olmazsa ki büyük çoğunlukla ikna olmuyor o zaman zorla yatırıyorum . Pişik önleyici krem kullanmaya başladım mecburKızlar alt değiştirmeleriniz nasıl. Bizimki felaket çığlık çığlığa ağlıyor. Kakayı 5 dk geç değiştirsem bu sefer kıpkırmızı oluyor popo. Yaşayan var mi? Nasıl sorunsuz alt değiştiriyorsunuz
Nazar değmesinden korkuyorum ama ben de temassız uyutuyorum, gece uyanmıyor, hele şimdi misafirlikteyşz hiç uyanmıyor, gece yanında yatarsam beni istemediği için uyanıyor.Günaydın 2 gündür teması tamamen kestim pek birşey değişmedi bizde . Dün 2 saat nazrkesintisiz öğlen uykusu yaptı . Öğlen uykusundan uyandıktan 6 saat sonra gece uykusuna geçti 30 dk da temassız sadece yan yastıkta bende yattım. Gece 2 den fazla kez uyandı ama saymadım artık uyku sersemibu ekipte en tok uyuyan bebek benimki eminim . Akşam yemeğinden kalkınca kuruyemiş yiyor ve yemekten 1.5 saat sonra uyumuş oluyor . Dün parka bir kadınla konuştum oğlu 27 aylık tam 2 hafta önce memeden kesmiş ve emerek uyuyormuş . Kolunda sallayarak uykuya geçirmeye başlamış ve çocuk gece hiç uyanmıyormuş . Bir arkadaşımda kesti oda göğsüne yatırıp uyutuyor ve uyanmıyor . Netice de bu şans işi onu anlamış oldum . Memeden kestik tamame uyuyacak diye bir kaide olmadığını anladım hayırlısı
Aynı durumdayızKızlar alt değiştirmeleriniz nasıl. Bizimki felaket çığlık çığlığa ağlıyor. Kakayı 5 dk geç değiştirsem bu sefer kıpkırmızı oluyor popo. Yaşayan var mi? Nasıl sorunsuz alt değiştiriyorsunuz
Maşallah darısı bana sorunu hala çözebilmiş değilimNazar değmesinden korkuyorum ama ben de temassız uyutuyorum, gece uyanmıyor, hele şimdi misafirlikteyşz hiç uyanmıyor, gece yanında yatarsam beni istemediği için uyanıyor.
Uykusu gelince süt istiyorum diyor, alıyor 1 biberon süt, o içerken ben başını okşuyorum, bitince bitti diyor, dönüyor arkasını, bazen sırtını okşuyorum, uyuyor.
Aynıyı ne çiş ne kaka bezi çıkartmak istemiyor çıkarınca da geri taktırmak istemiyor. Bazen zorla yatırıyorum bazen de hadi bezini değişelim dışarı çıkcaz falan diye kandırıyorum napayımKızlar alt değiştirmeleriniz nasıl. Bizimki felaket çığlık çığlığa ağlıyor. Kakayı 5 dk geç değiştirsem bu sefer kıpkırmızı oluyor popo. Yaşayan var mi? Nasıl sorunsuz alt değiştiriyorsunuz
Ne güzel keşke benim de olsaNazar değmesinden korkuyorum ama ben de temassız uyutuyorum, gece uyanmıyor, hele şimdi misafirlikteyşz hiç uyanmıyor, gece yanında yatarsam beni istemediği için uyanıyor.
Uykusu gelince süt istiyorum diyor, alıyor 1 biberon süt, o içerken ben başını okşuyorum, bitince bitti diyor, dönüyor arkasını, bazen sırtını okşuyorum, uyuyor.
Ne desem boş. Bayılacak gibi oluyorum artık bitene kadarAynıyı ne çiş ne kaka bezi çıkartmak istemiyor çıkarınca da geri taktırmak istemiyor. Bazen zorla yatırıyorum bazen de hadi bezini değişelim dışarı çıkcaz falan diye kandırıyorum napayım
Benimki kendi diyor açıyor diye. Kıpkırmızı oluyor çünkü. Değiştirmezsek acır diyorum falan ama kime konuşuyorumAy bide ben ikna ederken bak popo hasta olur doktor teyzeye gideriz gel lütfen değiştirelim diyorum
Benimki pek rahatsız olmuyor galiba ya da konuşmadığı için şu an bilmiyorum. Ama acısa anlatırdı bi şekildeNe güzel keşke benim de olsa
Ne desem boş. Bayılacak gibi oluyorum artık bitene kadar
Benimki kendi diyor açıyor diye. Kıpkırmızı oluyor çünkü. Değiştirmezsek acır diyorum falan ama kime konuşuyorum
Bebeler bi konuşsun artık ya daraldım İnanBenimki pek rahatsız olmuyor galiba ya da konuşmadığı için şu an bilmiyorum. Ama acısa anlatırdı bi şekilde
Belli belirsiz birkaç kelime çıkıyor ama net değilBebeler bi konuşsun artık ya daraldım İnan
Benim hatun da dayanamayacak gibi olunca dile geliyor zaten anne kaka acıyı diyorBenimki pek rahatsız olmuyor galiba ya da konuşmadığı için şu an bilmiyorum. Ama acısa anlatırdı bi şekilde
Senin kız yaman olacak :)Benim hatun da dayanamayacak gibi olunca dile geliyor zaten anne kaka acıyı diyor
Valla uyusun daSenin kız yaman olacak :)
Baba mama anne (anle diyor) aç bu kadar kelimesi var sizin ?Belli belirsiz birkaç kelime çıkıyor ama net değil
Bizde de bazen istiyor bazen istemiyor. Bazen uzan diyorum hemen gidip uzanip beni bekliyor bazende kavga kiyametKızlar alt değiştirmeleriniz nasıl. Bizimki felaket çığlık çığlığa ağlıyor. Kakayı 5 dk geç değiştirsem bu sefer kıpkırmızı oluyor popo. Yaşayan var mi? Nasıl sorunsuz alt değiştiriyorsunuz
Benimki oyalanmıyor Ya. O pamuklardan ben de kullanıyorum ama kaka varsa önce ıslak mendille temizliyorum en son pamuk yoksa içinden çıkamıyorumBizde de bazen istiyor bazen istemiyor. Bazen uzan diyorum hemen gidip uzanip beni bekliyor bazende kavga kiyametBi kitap veriyorum eline yada bi krem kutusu yada bi mandal sonra çaktırmadan kucağıma alıp uzatiyorum unutmuş oluyor, kandıriyorum bu şekilde .
Birde e bebekten kuru pamuk aliyorum ben 2 3 tane ıslatıp temizliyorum cok uyi oluyor.pisik olursa da bazen arko bazen sudocrem kullaniyorum. Ama her zaman sürmüyorum sadece pişik olursa.
Ba ba dedde anne (bunları heceleyerek söylüyor ) gel(del diye söylüyor )Baba mama anne (anle diyor) aç bu kadar kelimesi var sizin ?
Hiç mi dikkatini çeken bir şey olmuyor ya. Cok zor oda. Bu akşam istemedi mesela hemen kitap verdim eline aldim uzattim. Ben de hiç islak mendil kullanamiyorum ya. Sanki hepsi elime bulaşıyor gibi oluyor. 2 pamuk cok rahat yetiyor bana temizlemem için. Islatıp iyice sıkıyorum tertemiz ediyor. Bulaşma hissi de olmuyor. Alışkanlık galibaBenimki oyalanmıyor Ya. O pamuklardan ben de kullanıyorum ama kaka varsa önce ıslak mendille temizliyorum en son pamuk yoksa içinden çıkamıyorum
Yok valla hiçbir şey ilgisini çekmiyro niloya dışındaHiç mi dikkatini çeken bir şey olmuyor ya. Cok zor oda. Bu akşam istemedi mesela hemen kitap verdim eline aldim uzattim. Ben de hiç islak mendil kullanamiyorum ya. Sanki hepsi elime bulaşıyor gibi oluyor. 2 pamuk cok rahat yetiyor bana temizlemem için. Islatıp iyice sıkıyorum tertemiz ediyor. Bulaşma hissi de olmuyor. Alışkanlık galiba