2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Aslında başlarda bi şunu öğreteyim bunu öğreteyim telaşına girmiştim. Sonra Sinan Canan diye bi profesöre rastladım. Onun gibi düşündüğümü fark ettim. Oyun çocuğu sadece oyuna doymalı siz de ona eşlik etmelisiniz beynini sadece bu geliştirir diyordu. Ben de onu serbest bıraktım. Hiçbir şey öğretmeye çalışmıyorum. Ve gerçekten maşallah çok sosyal her ortama uyum sağlayan bir bebek oldu. Her yerde hemen arkadaş ediniyor iletişim kuruyor. Benim önceliğin de buydu. 6 aydan beri tek problemim uyku. Orda rahat olamıyorum. Çünkü bitkin düşüyorum. Ama dün gece çok ilginç bi şey oldu. Uyandı yatağa aldım. Emdi üstümden atlatıp aşağı indi. Aha s.çtık yine elimi tutup odaya gidecek dedim. Aşağı indi yatağına yattı ve uyudu😂 ağlayacaktım nerdeyse😂
Senin kızın vücudu melatolin hormonu salgılamıyor bence. 😅😅

Yok Ya o kadar mutluluk bana fazla😂😂 sanmıyorum ama en azından bu bi yatağı olduğunu benimsediği anlamına geliyor bence. Beşikten nefret ederdi. Yatağa yeni çevirdik. Keşke daha erken yapsaymışız
Benim oğlana sorsan onun yatağı var dolabı koltuğu perdesi bambu çiçeği bile var 🤣🤣🤣 odasında herşey onun 🤣

Benim oğlana sorsan onun yatağı var dolabı koltuğu perdesi bambu çiçeği bile var 🤣🤣🤣 odasında herşey onun 🤣
Bizde de öyle. Bizde biraz kaos oluyor bu durum 😂 o benim diyor abi benim diyor başlıyorlar saldırmaya. Kizim artik oyuna cevirdi bunu meme ye geliyor direk abiye bakip menim diyor abi de meme ye saldırıyor benim diye arada ben gidiyorum 😂😂

Aslında başlarda bi şunu öğreteyim bunu öğreteyim telaşına girmiştim. Sonra Sinan Canan diye bi profesöre rastladım. Onun gibi düşündüğümü fark ettim. Oyun çocuğu sadece oyuna doymalı siz de ona eşlik etmelisiniz beynini sadece bu geliştirir diyordu. Ben de onu serbest bıraktım. Hiçbir şey öğretmeye çalışmıyorum. Ve gerçekten maşallah çok sosyal her ortama uyum sağlayan bir bebek oldu. Her yerde hemen arkadaş ediniyor iletişim kuruyor. Benim önceliğin de buydu. 6 aydan beri tek problemim uyku. Orda rahat olamıyorum. Çünkü bitkin düşüyorum. Ama dün gece çok ilginç bi şey oldu. Uyandı yatağa aldım. Emdi üstümden atlatıp aşağı indi. Aha s.çtık yine elimi tutup odaya gidecek dedim. Aşağı indi yatağına yattı ve uyudu😂 ağlayacaktım nerdeyse😂
Ya biraz çocuğa bağlı aslında. Çocuk sevdiği yapmak istediği şeylere seni yönlendiriyor. Biz biraz onlara göre sekilleniyoruz bence. Benim oğlum öğrenmekten çok keyif alıyor. Kitaptan dergiden bir şeyler bakmak oyun oynamaktan daha eğlenceli geliyor ona. Kızım da seviyor galiba hadi kitap bakalim dediğimde hemen gelip oturuyor. Yada kendi istiyor

Ya biraz çocuğa bağlı aslında. Çocuk sevdiği yapmak istediği şeylere seni yönlendiriyor. Biz biraz onlara göre sekilleniyoruz bence. Benim oğlum öğrenmekten çok keyif alıyor. Kitaptan dergiden bir şeyler bakmak oyun oynamaktan daha eğlenceli geliyor ona. Kızım da seviyor galiba hadi kitap bakalim dediğimde hemen gelip oturuyor. Yada kendi istiyor
Bak bu doğru. Benimki oyun bebesi😄

Bizde de öyle. Bizde biraz kaos oluyor bu durum 😂 o benim diyor abi benim diyor başlıyorlar saldırmaya. Kizim artik oyuna cevirdi bunu meme ye geliyor direk abiye bakip menim diyor abi de meme ye saldırıyor benim diye arada ben gidiyorum 😂😂
Ne güzel Ya maşallah. Başta zordur ama ilerde çok güzel olacak senin için bu küçük yaş aralığı

Günaydın 2 gündür teması tamamen kestim pek birşey değişmedi bizde . Dün 2 saat kesintisiz öğlen uykusu yaptı . Öğlen uykusundan uyandıktan 6 saat sonra gece uykusuna geçti 30 dk da temassız sadece yan yastıkta bende yattım. Gece 2 den fazla kez uyandı ama saymadım artık uyku sersemi 🥺 bu ekipte en tok uyuyan bebek benimki eminim . Akşam yemeğinden kalkınca kuruyemiş yiyor ve yemekten 1.5 saat sonra uyumuş oluyor . Dün parka bir kadınla konuştum oğlu 27 aylık tam 2 hafta önce memeden kesmiş ve emerek uyuyormuş . Kolunda sallayarak uykuya geçirmeye başlamış ve çocuk gece hiç uyanmıyormuş . Bir arkadaşımda kesti oda göğsüne yatırıp uyutuyor ve uyanmıyor . Netice de bu şans işi onu anlamış oldum . Memeden kestik tamame uyuyacak diye bir kaide olmadığını anladım hayırlısı 😒

Ne güzel Ya maşallah. Başta zordur ama ilerde çok güzel olacak senin için bu küçük yaş aralığı
Aynen gittikçe güzelleşmeye başlıyor çok şükür. Birlikte oynamaya başladılar. Ama hala zarar verebiliyor, onu da atlatirsak tamamdir.

Kaçtı yatti acaba. Sevmiyor uykuyu ya bu kadar nasil dayaniyor ki. Ben 1 kupa kahve içiyorum uykum kaçsın diye yine de yatiyorum.
Hele ben bayılıyorum uykusuzluktan resmen🤪 12 gibi yattı sabah 7.30 da uyandı.Az önce mutfaktayım sesi kesildi. Dedim yine bi şey yapıyor kesin. Rimelimi almış gözüne sürmeye çalışıyor

Kızlar alt değiştirmeleriniz nasıl. Bizimki felaket çığlık çığlığa ağlıyor. Kakayı 5 dk geç değiştirsem bu sefer kıpkırmızı oluyor popo. Yaşayan var mi? Nasıl sorunsuz alt değiştiriyorsunuz

X