2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bizde de cok sorun oluyordu, 2 kisi ancak degistirebiliyordu. Oyunlar yapiyoruz (krem suruyoruz burnuna, oda bizimkine) yerinden kalkmasin diye. Basinin altina 2-3 yastik koyup basini hafif yukarda tutuyoruz (kendisi istedi). Bir de altini islak mendille hic silmedim (disarida oldugumuz zamanlar haric). Bir kaba ilik su koyuyorum, pamuk ile silip sonra kuruluyorum. Su soguksa da degistirmemize izin vermiyordu. Islak mendil soguk olabilir, ondan da istemeyebilir. Simdi simdi arada zorlansakta sakinlesmeye basladi.

Bilemedim ki

Tamamen yaşla alakalı bu durum büyüdükleri için oluyor

Siz günde kaç kere kıyafet değişiyorsunuz Kızlar yaa ? Ara mevsim diye lcw den 5 takım almıştım tabi benim bebe minyon diye ona göre aldım . Kışa yetişmeyecek küçük aldım çünkü . Büyük alsam çocuk içinde kayboluyor ve aman kg almadı zayıf şöyle böyle düşünüyorum sürekli . Şimdi küçülmeye başladılar 1.5 aya yeni alışveriş kesin lazım olur günde 2 kere üst değişiyorum sürekli çamaşır çamaşır

Senin kız benim oğlumun kiz versiyonu. Oğlumu ayakta değiştiriyorduk tam da bu yaşlarıydı. Uzanmiyordu asla şimdi hatırladım
Bence benimki erkek olacakmış son anda karar değiştirmiş zaten bi görsen nasıl bir çığlık aklıma bin tülü şey geliyor travma mi oldu biri bi şey mi yaptı. Manyak oldum iyice gece 11 de zorla uyuttum 12 de uyandı evi dolaştık bi şeyleri elledi bizim yatakta oraya buraya atladı sonra uyudu

Biz bezi bıraktık yaklaşık 20 gündür. Yürümeye başladığından beri lazimligivardi. Ben ya da ablaso lavaboya gittiğimizde o da yanımızda lazimluga oturuyordu. Son zamanlarda sabahları bezi kuruydu. Ve çiş kaka yapacağı zaman haber veriyordu yaptıktan sonra da haber veriyordu. Ben de deneyeyim dedim basarili oldu. Gece de takmıyoruz bez.
Gunde en az beş defa . Ve bugun bezi bırakmaya karar verdim. Çünkü bezle alakalı olmayan bir şekilde her çişi üstüne geçiyor sabah bezi kuru kalkiyor ama bi cisle her yeri ıslanıyor. Sanırım cis miktarı fazla artık bez olmuyor diye düşünüyorum

Bunu başka bi forma yazmıştım. 20 gün olmus yazalı şükür bez olayını hallettik.

Bunu başka bi forma yazmıştım. 20 gün olmus yazalı şükür bez olayını hallettik.
Ay cocuk elimde basınca cok karışık yazmışım. Paragraflar birbirine girmiş. Bez olayından dolayı çok fazla üst degsitiryordum. Çünkü her çiş ama her çiş üstüne geciyordu. Çiş miktarindan dolayı. Ve bez bırakma sinyalleri de almıştım. Lazimliga da alışıkti. Bezi bıraktık cok rahatladık. Benim kiz normal cümleler kurduğu için sıkıntı yaşamadık . İlk bir hafta yine de çok zordu. Olmayacak sanırım diyor insan . Ama bi eşik var onubgecunce de çok kolay oluyor. Gece de bez yok zaten uzunn zamandır sabahları kuru kalkiyordu ama yapınca üstü başı berbat oluyordu. Yani biz biraz zorunluluktan biraktik ama iyi oldu . Ama yine de yaza kadsr bırakmamak bezi ii olurdu parkta falan biraz sorun oluyor eski belli rahatligimiz yok

Aynı olay bizde de var ama bez kuru kalkmıyor keşke kalksa ama imkansız bence . Yatağa yatmadan önce bir sürü su içiyor çünkü nasıl kuru kalacak ki bu durumda sabah çiş için kalkıyoruz . Sleepy külot bez kullanıyorduk ama geçen yanlışlıkla 150 bez cırtlı sipariş vermişim fark etmeden paketi açtım ve iade olmadı tabi . Cırtlı bez çok kötü çişi çekme oranı aşırı düşük 5 numara kullanıyorduk küçük artık . 5+ alacağım artık ve tabiki külot bez . Resmen bez bitsin sabrediyorum

Bizimkinde her şey aynı sizdeki gibi aylardır. Yürümeye başlatınca aldım ben klozetini.bi şey hariç sabahları kuru uyanmıyor. O yüzden başlamadım

Bizimkinde her şey aynı sizdeki gibi aylardır. Yürümeye başlatınca aldım ben klozetini.bi şey hariç sabahları kuru uyanmıyor. O yüzden başlamadım
Acaba emmeyi bıraktıktan sonra alıştırmak daha mi iyi olur. Sürekli süt içince ciside cok olur sanki. Bilemedim yaa bende tuvalet konusunda cokk kararsizim. Bizim ki tuvalete cok merakli resmen klozete oturmak için ağlıyor bir kaç gün denedim ama dışarı cikmak zorunda kalinca bağladım. Kışın da soğuk olur diye korkuyorum. Ne yapsam bilmiyorum. Öğretsem 1 hafta da öğrenir aslında.

Herkese toplu cevap olsun. Çiş ile ilgili bir video izledim. İnsanlar asla uykudayken Çiş yapmazmis. Çiş uyandiktan sonra yapılırmış. Hormon o zaman devreye giriyormuş. Mesela kendimizde düşündüğümüzde sabah kalkar kalkmaz çişimiz gelir. Yeni doğan bebeklerde de öyle deliksiz uyumussa asla Çiş yapmaz. Çocuğunuz hala çok sık kalkıyorsun geceleri bezi kiru kalkmasi biraz zor ama tabi imkansix değil. Bezi birakmka için de acele etmeyin İnanin bez de rahatlık . Dışarı çıkınca surekli lazimlik yanımızda parkta falan. O yüzden acele etmeye gerek yok bence. Ben mecbur olmasam biraktirmazdim. Yazin biraktirmayi düşünüyordum ve bez buraktirma süreci de yıpratıcı

Benimki kuru kalkmıyor ki hiç. Bezi çok dolu oluyor sabahları. Ama ilk kriterlerden biriymiş kuru kalkmak. Yoksa aylardır klozete oturuyor onda sıkıntı yok. Bi de kendime güvenemedim açıkçası

Olabilir canım. Bunu hiç duymamıştım. Benimki sık uyanıyor. O sırada yapıyor diyorsun olabilir. Ben acele etmiyorum zaten. Çocuk seni yönlendiriyor zaten Ya. Bi sıkıntı yoksa hayat boyu altına işemez zaten

Aşırı katılıyorum ınanin bezliyken daha rahattim simdi surekli tetikte bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…