Yok ya wc de bile benimleAyrılık kaygısı falan mi yaşıyor acaba, babasına bırakıp habersiz bi yere falan gittiğin oldu mu hic
Oğlana dokunmadan uyuttum az önceAyrılık kaygısı falan mi yaşıyor acaba, babasına bırakıp habersiz bi yere falan gittiğin oldu mu hic
Yer yatağı yapabilirsin cnm, ben misafirlikte de evde de yer yatağı kullanıyorum çok rahat oluyor, hiç aklım kalmıyor düştü mü diye.Oğlana dokunmadan uyuttum az öncemeğer dokunduğum zaman daha fazla yoruluyormuşum genelde dayak yiyordum dokunduğum zaman böyle missss gibi oldu hiç yorulmadım. Bu arada bizim yatağa birlikte yatıyoruz o uyuduğu zaman yatağına götürüyorum . Çünkü kendi beşiğinin içinde 20 cm yüksekliğinde yaylı yatağı vardı ben yata yata bozdum. Onu attık mecbur dümdüz ince sünger yaptırdım yatağın içindeki tahtayı da kademe deliklerinden çıkarıp yere koyduk boyu üzüyor tırmanıyor düşer diye . Of oda baya derin oldu çocuğu al koy çok zor oluyor birde ikimiz yatağa girince daralıyoruz uyumuyordu . Yatağını değiştirmek istiyorum baza gibi almak istiyorum. Ama tayin durumu belli değil o yüzden duruyorum .
Bende aynen öyle yaptım beşiğin içindeki tahtayı kademe çizgilerinden çıkarıp direk beşiğin içinde yere koydum üzerine de ince yatağını yerleştirdim düşme ihtimalini 0 a indirdim . Ne zaman tayine gidersek bunu satıp gideceğiz yeni evde baza alırım dedimYer yatağı yapabilirsin cnm, ben misafirlikte de evde de yer yatağı kullanıyorum çok rahat oluyor, hiç aklım kalmıyor düştü mü diye.
Ben uyuyor numarası yapınca kızım aşamalı olarak önce anneee diyor baktı olmadı göz kapağımı açıyor yine olmazsa gözüme parmağını sokuyor yine olmazsa ısırıyor en son sağlam bi tane patlatıyorBiz okuyup kapatıyoruz sonra ışığı söndürüyorum . Çünkü öyle asla uyumaz birde yatakta zıplıyor ilkyatağın başlığında düğme var bu babamın yastığı bu annenin yastığı Sürekli soru halinde oluyor cvp veriyorum 15 dk filan böyle devam ediyor sonra yatmaya karar veriyor uyku arkadaşına sarılıyor . Bende elimi sırtına koyuyorum veya elini tutturuyordu uyumaya yakın elimi çekiyordum . Bugün tamamen desteksiz yatırdım sadece ayağı bacağıma değdi elini filan tutmadım o istedi ben çektim uyuyor numarası yaptım .
Hiç endişelenme. Ben hiç sallamıyorum aylardır. Nerdeyse duyduğu her kelimeyi özellikle son 2 haftadır söylüyor. Avakado bile diyor düşünBenim oğlum konuşmuyor ve artık kafama takmaya başladım. Anne baba mama iş aç bunları söylüyor günde 1000 kez baba ve mama diyor . Baba işe gitti bize mama getirecek demeya çalışıyor yanikonuşmuyor olması beni yorup üzmeye başladı bir an önce bu sorun bitsin istiyorum . Bugün boyunu ölçtük ilk kez kendi isteği ile 84 cm olmuş kg bilemiyorum ya tartı sürekli saçma gösteriyor . Onun dışında bugün süte bakayım dedim damla damla kalmış bitiyor inşallah . Geceleri 2 kez filan uyanıyor normal galiba ya memeyi bırakmış ve ay olarak daha büyük çocukları okuyorum onlar da uyanıyormuş . Bende meme gidince tamamen uyur zannediyordum
Benim oğlan da öyle vuruyor sesleniyor vs vs ben sürekli uyku arkadaşları ile konuşuyorum köpüş sus uyuyorum inek sus uyuyorumBen uyuyor numarası yapınca kızım aşamalı olarak önce anneee diyor baktı olmadı göz kapağımı açıyor yine olmazsa gözüme parmağını sokuyor yine olmazsa ısırıyor en son sağlam bi tane patlatıyorhepsi farklı günler denenmiş yöntemler bi sonrası noluyor bilmiyorum
Allahım darısı bana . 1 aydır durmadan mama ve mama diyor . Eşimin yıllık izni bitip işe başlamıştı oğlan da babaya alıştı ya boşluğa düştü . Dedim ki bak oğlum baba işe gitti çalışıp bize mama getirecekHiç endişelenme. Ben hiç sallamıyorum aylardır. Nerdeyse duyduğu her kelimeyi özellikle son 2 haftadır söylüyor. Avakado bile diyor düşünama komik olan bi kelime öğrenince olur olmadık şeye 300 defa kullanıyor. Mesela bugün gördüğü her şeye limon diyor
Ev hayvanat bahçesi gibiBenim oğlan da öyle vuruyor sesleniyor vs vs ben sürekli uyku arkadaşları ile konuşuyorum köpüş sus uyuyorum inek sus uyuyorumböyle diyorum şittt diyorum arada da en sonunda pes ediyor senin kızın uyku arkadaşı var mı bir niloya al bence sarılıp uyur
Ben çok rahatım sanırım ya. Hiçbir şey öğretmeye çalışmıyorum açıkçası. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama zaten beni istemiyor kendi oynuyor. Ama ben yanında olucam orda oturucamAllahım darısı bana . 1 aydır durmadan mama ve mama diyor . Eşimin yıllık izni bitip işe başlamıştı oğlan da babaya alıştı ya boşluğa düştü . Dedim ki bak oğlum baba işe gitti çalışıp bize mama getirecekoda bu dk sonra herşeye baba mama diyor.
Bi sonrasi yataktan atar herhaldeBen uyuyor numarası yapınca kızım aşamalı olarak önce anneee diyor baktı olmadı göz kapağımı açıyor yine olmazsa gözüme parmağını sokuyor yine olmazsa ısırıyor en son sağlam bi tane patlatıyorhepsi farklı günler denenmiş yöntemler bi sonrası noluyor bilmiyorum
Ayy benimki de bi annemmm diyor bende o an tüm yelkenler foraBi sonrasi yataktan atar herhaldeiyi ki bizim ki yatağından çıkamıyor dedim bi an fbizde de fiziksel değil duygusal anne anne diyor bakti ki bende ses yok annem annem e dönüyor hemen gevşeyip annem demeyw başlıyorum
Bak bu yönden 2. Çocuk avantaji yasıyorum diyebilirim. Abiden öğreniyor bizimki her şeyi bana cok gerek kalmiyorBen çok rahatım sanırım ya. Hiçbir şey öğretmeye çalışmıyorum açıkçası. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama zaten beni istemiyor kendi oynuyor. Ama ben yanında olucam orda oturucam
Benim oğlan hiç oynamıyor anca boş boş ortada geziyor çekmece dolap karıştırma derdindeBen çok rahatım sanırım ya. Hiçbir şey öğretmeye çalışmıyorum açıkçası. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama zaten beni istemiyor kendi oynuyor. Ama ben yanında olucam orda oturucam
O cepte canım. Alıştık artık dağınık evlereBenim oğlan hiç oynamıyor anca boş boş ortada geziyor çekmece dolap karıştırma derdinde
Aslında başlarda bi şunu öğreteyim bunu öğreteyim telaşına girmiştim. Sonra Sinan Canan diye bi profesöre rastladım. Onun gibi düşündüğümü fark ettim. Oyun çocuğu sadece oyuna doymalı siz de ona eşlik etmelisiniz beynini sadece bu geliştirir diyordu. Ben de onu serbest bıraktım. Hiçbir şey öğretmeye çalışmıyorum. Ve gerçekten maşallah çok sosyal her ortama uyum sağlayan bir bebek oldu. Her yerde hemen arkadaş ediniyor iletişim kuruyor. Benim önceliğin de buydu. 6 aydan beri tek problemim uyku. Orda rahat olamıyorum. Çünkü bitkin düşüyorum. Ama dün gece çok ilginç bi şey oldu. Uyandı yatağa aldım. Emdi üstümden atlatıp aşağı indi. Aha s.çtık yine elimi tutup odaya gidecek dedim. Aşağı indi yatağına yattı ve uyuduBak bu yönden 2. Çocuk avantaji yasıyorum diyebilirim. Abiden öğreniyor bizimki her şeyi bana cok gerek kalmiyor
Çok iyi galiba artık kabulleniyor odaya gitse de tv açılmayacağını: )Aslında başlarda bi şunu öğreteyim bunu öğreteyim telaşına girmiştim. Sonra Sinan Canan diye bi profesöre rastladım. Onun gibi düşündüğümü fark ettim. Oyun çocuğu sadece oyuna doymalı siz de ona eşlik etmelisiniz beynini sadece bu geliştirir diyordu. Ben de onu serbest bıraktım. Hiçbir şey öğretmeye çalışmıyorum. Ve gerçekten maşallah çok sosyal her ortama uyum sağlayan bir bebek oldu. Her yerde hemen arkadaş ediniyor iletişim kuruyor. Benim önceliğin de buydu. 6 aydan beri tek problemim uyku. Orda rahat olamıyorum. Çünkü bitkin düşüyorum. Ama dün gece çok ilginç bi şey oldu. Uyandı yatağa aldım. Emdi üstümden atlatıp aşağı indi. Aha s.çtık yine elimi tutup odaya gidecek dedim. Aşağı indi yatağına yattı ve uyuduağlayacaktım nerdeyse
Olabilir. Tabi anlık da olabilir ama çok heyecanlandımÇok iyi galiba artık kabulleniyor odaya gitse de tv açılmayacağını: )
Bakalım bugün aynı şekilde devam edecek miOlabilir. Tabi anlık da olabilir ama çok heyecanlandım
Yok Ya o kadar mutluluk bana fazlaBakalım bugün aynı şekilde devam edecek miinşallah eder :)