Senin kızın vücudu melatolin hormonu salgılamıyor bence.Aslında başlarda bi şunu öğreteyim bunu öğreteyim telaşına girmiştim. Sonra Sinan Canan diye bi profesöre rastladım. Onun gibi düşündüğümü fark ettim. Oyun çocuğu sadece oyuna doymalı siz de ona eşlik etmelisiniz beynini sadece bu geliştirir diyordu. Ben de onu serbest bıraktım. Hiçbir şey öğretmeye çalışmıyorum. Ve gerçekten maşallah çok sosyal her ortama uyum sağlayan bir bebek oldu. Her yerde hemen arkadaş ediniyor iletişim kuruyor. Benim önceliğin de buydu. 6 aydan beri tek problemim uyku. Orda rahat olamıyorum. Çünkü bitkin düşüyorum. Ama dün gece çok ilginç bi şey oldu. Uyandı yatağa aldım. Emdi üstümden atlatıp aşağı indi. Aha s.çtık yine elimi tutup odaya gidecek dedim. Aşağı indi yatağına yattı ve uyuduağlayacaktım nerdeyse
Benim oğlana sorsan onun yatağı var dolabı koltuğu perdesi bambu çiçeği bile varYok Ya o kadar mutluluk bana fazlasanmıyorum ama en azından bu bi yatağı olduğunu benimsediği anlamına geliyor bence. Beşikten nefret ederdi. Yatağa yeni çevirdik. Keşke daha erken yapsaymışız
Bence deSenin kızın vücudu melatolin hormonu salgılamıyor bence.
Bizde de öyle. Bizde biraz kaos oluyor bu durumBenim oğlana sorsan onun yatağı var dolabı koltuğu perdesi bambu çiçeği bile varodasında herşey onun
Ya biraz çocuğa bağlı aslında. Çocuk sevdiği yapmak istediği şeylere seni yönlendiriyor. Biz biraz onlara göre sekilleniyoruz bence. Benim oğlum öğrenmekten çok keyif alıyor. Kitaptan dergiden bir şeyler bakmak oyun oynamaktan daha eğlenceli geliyor ona. Kızım da seviyor galiba hadi kitap bakalim dediğimde hemen gelip oturuyor. Yada kendi istiyorAslında başlarda bi şunu öğreteyim bunu öğreteyim telaşına girmiştim. Sonra Sinan Canan diye bi profesöre rastladım. Onun gibi düşündüğümü fark ettim. Oyun çocuğu sadece oyuna doymalı siz de ona eşlik etmelisiniz beynini sadece bu geliştirir diyordu. Ben de onu serbest bıraktım. Hiçbir şey öğretmeye çalışmıyorum. Ve gerçekten maşallah çok sosyal her ortama uyum sağlayan bir bebek oldu. Her yerde hemen arkadaş ediniyor iletişim kuruyor. Benim önceliğin de buydu. 6 aydan beri tek problemim uyku. Orda rahat olamıyorum. Çünkü bitkin düşüyorum. Ama dün gece çok ilginç bi şey oldu. Uyandı yatağa aldım. Emdi üstümden atlatıp aşağı indi. Aha s.çtık yine elimi tutup odaya gidecek dedim. Aşağı indi yatağına yattı ve uyuduağlayacaktım nerdeyse
Bak bu doğru. Benimki oyun bebesiYa biraz çocuğa bağlı aslında. Çocuk sevdiği yapmak istediği şeylere seni yönlendiriyor. Biz biraz onlara göre sekilleniyoruz bence. Benim oğlum öğrenmekten çok keyif alıyor. Kitaptan dergiden bir şeyler bakmak oyun oynamaktan daha eğlenceli geliyor ona. Kızım da seviyor galiba hadi kitap bakalim dediğimde hemen gelip oturuyor. Yada kendi istiyor
Ne güzel Ya maşallah. Başta zordur ama ilerde çok güzel olacak senin için bu küçük yaş aralığıBizde de öyle. Bizde biraz kaos oluyor bu durumo benim diyor abi benim diyor başlıyorlar saldırmaya. Kizim artik oyuna cevirdi bunu meme ye geliyor direk abiye bakip menim diyor abi de meme ye saldırıyor benim diye arada ben gidiyorum
Aynen gittikçe güzelleşmeye başlıyor çok şükür. Birlikte oynamaya başladılar. Ama hala zarar verebiliyor, onu da atlatirsak tamamdir.Ne güzel Ya maşallah. Başta zordur ama ilerde çok güzel olacak senin için bu küçük yaş aralığı
Kaçtı yatti acaba. Sevmiyor uykuyu ya bu kadar nasil dayaniyor ki. Ben 1 kupa kahve içiyorum uykum kaçsın diye yine de yatiyorum.Saat 11.30 benimki hala cin gibi
Ben oğlumu yatağa götürürken hiç uyku sinyali olmaz mesela hep böyleydi bizim . Karanlığa girince uyurdu acaba uyku saatini mi kaçırıyorsunSaat 11.30 benimki hala cin gibi
Yok balım ya uykusu gelince çekip götürüyor beni ama ne zaman gelirse işte napalım bu da böyleBen oğlumu yatağa götürürken hiç uyku sinyali olmaz mesela hep böyleydi bizim . Karanlığa girince uyurdu acaba uyku saatini mi kaçırıyorsun
Hele ben bayılıyorum uykusuzluktan resmenKaçtı yatti acaba. Sevmiyor uykuyu ya bu kadar nasil dayaniyor ki. Ben 1 kupa kahve içiyorum uykum kaçsın diye yine de yatiyorum.
Hormon enjekte edeceğim artık senin kıza yaaa nasıl yaşıyor böyleYok balım ya uykusu gelince çekip götürüyor beni ama ne zaman gelirse işte napalım bu da böyle
Ben de anlamıyorum kızHormon enjekte edeceğim artık senin kıza yaaa nasıl yaşıyor böyle
Dün öğlen kaçta yattı kaçta kalktı gözünü seveyim ya 23:00 nedir beynim alev aldıBen de anlamıyorum kız
24.00 canımDün öğlen kaçta yattı kaçta kalktı gözünü seveyim ya 23:00 nedir beynim alev aldı
Diyeceklerim bitti ben24.00 canımdün öğlen 13.30 da yattı 15.00 de uyandı