- 11 Mart 2013
- 33.208
- 53.157
- 32
Sağ ol canımAteş enfeksiyon belirtisi oluyor genelde canım. Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canımAteş enfeksiyon belirtisi oluyor genelde canım. Geçmiş olsun
Bebeğini sen daha iyi tanırsın ama idrar yolu enf falan olmasın yada diş yapıyo gerçi çok çıkmasada patladığı gece ağlıyo ateşleniyo benimkide şuan salgın varmış burnu falan çok akıyo zor olan kız daha bi zor oluyo bugün sinirime hakim olamadım elimde montu vardı fırlattım üstüne arrtık delirme noktasındayım sabrımı deniyo tüm gün yine ağladıSağ ol canım
Bence çıkar ilacıda bi dene uyku yapıyo gerçekten sinirlerin dayanmaz sana yazık ona da büyüme hormonu salgılanmıyo zaten bi damlalar valla bilmiyorum en azımsam düzene girer diye düşünüyorumBenimki kendi işçinde uyuyor. Ama gece uyuması gereken uykuyu gündüz uyuyor. Mesela bu gece 1 de uyudu sabah 5 te uyandı 8.30 da uyudu tekrar. Olan bana oluyor maalesef. Okula başladığımdan beri tekrar sapıttı iyice
Biz eve oyuncak kaydırak tahterevalli Her şey aldık. Ama onların yüzüne bakmıyor. Parka gidince de salıncağa yapışıyor ya da diğer oyuncaklara. Çocukları indirmeden durmuyor. Geçen erken gittik hiç çocuk yoktu. Parktan ayrılırken çığlık atan kız kendi sıkılıp gitmek istedi kimse olmayıncaSon günlerde hava aşırı soğuk dışarı çıkarmıyorum. O da etkili olabilir belki enerjisini de atamıyor
İlaç da kullanmak istemiyorum bakalım çok çok bıkarsam denerim belkiBence çıkar ilacıda bi dene uyku yapıyo gerçekten sinirlerin dayanmaz sana yazık ona da büyüme hormonu salgılanmıyo zaten bi damlalar valla bilmiyorum en azımsam düzene girer diye düşünüyorum
Benimkinin 1 hafta sürdü. Doktora götürmedim yakın zamanda götürmüştüm ve çok korkuyor diye. Ama enfeksiyondu muhtemelen. Götür canım ve bol su ver3 4 gun devam.eden ishali var bir sey yemiyor yarin dr yolu (..... 2.azi dislerden mi acaba
Bizde diş çıkaracağı zaman oluyo azılar daha zor çıkıyo ondandır bence3 4 gun devam.eden ishali var bir sey yemiyor yarin dr yolu (..... 2.azi dislerden mi acaba
Ben hiç yaptırmadım ama direk bezi götürmek lazım sanırım örnek almaları için ama onun dk sorunu var mı acaba ? İdrarın 30 dk gibiydiKizlar bebelerde gaita ornegi nasil aliniyor biliyor musunuz ? Bez emiyor çoğunu.. bezi duruyor onu mu goturcez daha once yaptiran var mi
Tuçe çılgınsın sonra ayırsan neden kendini bu kadar üzüyosun bende kızı anneme alıştırmaya çalışıyorum her an sıkıntı ya vallaSelam Kızlar dün sabah evimize geldik ve direk hastaneye gittik ateş yüksekti. Kendi doktoru muayenesini yaptı 4 köpek dişi de çıkmış kurtulduk . Perşembe ve cuma günü 2 köpek dişini patlattı oda zorlanmış yine kulağına vurmuş . Kan aldı serum taktı . Kanda crp yüksek ve beyaz küre düşük enfeksiyon geçiriyor yani Demir’i 80 . Doktor bu çok doğal zor dişlerini çıkardı dedi . İştah 0 Kızlar 700 gram kaybetmiş ağlamaktan bitti 2 gün .yüzü bembeyaz . Bugün ilk kez kahvaltı yaptı ve bir kase çorbasının yarısını yedi . Dün gece aç uyumuştu zaten . Bir haber daha delilikle odasını dün gece ayırdık gecenin yarısında kendi yatağımda yarısında onun yanında geçirdim ama bu normal göze alarak ayırdık zaten bir haftaya düzene gireceğine eminim .
Oda olayı iyi şuan ama sorun şu sürekli memede uyumak istiyor Gündüz de buna dahil . Öğlen uykusuna yatıyor 30 dk sonra kalkıyor meme diyeTuçe çılgınsın sonra ayırsan neden kendini bu kadar üzüyosun bende kızı anneme alıştırmaya çalışıyorum her an sıkıntı ya valla
Ben de büyüğü evden 15 km uzak kreşe verdim. Sabah küçük büyüj doluşup qrabaya gidiyoz qkşam da öle gün yollarda geçiyor.Depresyon sıramı kimselere vermem haberin olsun göründüğü üzere hala deli kızla uğraşıyorum bazen giresim geliyo eeehhyt be yetti diyorum ki sorumluluklar ona bile müsade etmiyo ya yemek ya bulaşık ya çamaşır üstelik 1. Sınıf annesiyim sabah cümbür cemaat evden çıkıyoruz okulu işime yakın yazdırdım bırak eve gel cadı kızı uyutmaya evden çık dört nala bütün mahalleyi gez eve gel daha dinlenemeden geri oğlanı al gel yemek yap günlük rutunim çok fena ama haftaya düzelecek inş benim iş işe geri döndüğümde başlayacak
Bir süre sonra alışacak inşallah cnmBu arada gece uyanıp geri dalmama sıkıntısı var bazen 1.30 2 saat ordan oraya dönüyo yok sırtımı kaşı bana onu ver bunu ver isyan bayrağını çekiyorum
Ben de arada buyuğe zytrec veriyorum, küçükken bu yaşlatda da vermiştim uyuaması için.Nasıl dayanıyo bende anlamıyorum 9 da uyudu dedimya 12 de kalktı öyle böyle ağlama değil tepiniyo resmen yok battaniyem yok sırtımı kaşı delirtti beni sinirlendim geri ayaktayız ve dahada uykusunu almış kaçta uyut bilmiyorum daha ben bide uyku ilacı veriyorum baybaynight yoksa bu uykuyuda uyumuyo değişik bi bebek eşim çıldırdı artık kavga ettiler kızla o derece zor bizim ev ve en kötüsü çareside yok
Düzelecek ibşallahİnşallah öyledir. Birkaç kişi büyüyünce düzeliyor dedi ama bakalım göreceğiz
Bu mellemmaltid de kim diye düşündüyseniz chedariçe cnn ben de aralıkda başlayacağım kısmetse 1 gün bile çalışsan 20 gün izin, süoer fırsat. Zaten para da bitti, tek maaşla artık zorlanıyorum her şey çok pahalı.denizbenimadim @cedarice tecrübeli anneler ben aralık başı işe başlama kararı aldım yıllık iznimi bari hakediyim oğlumda işyerinin orda okula yazdırınca benimle gidip gelecek şimdi asıl sorum benim kızı anneme nasıl alıştırabilirim biliyosunuz ki zor ve bi o kadar değişik bi çocuk oğlumda hadi ben işe gidiyorum dediğimde el sallamıştı ama bunda işlemez alıştırma hareketlerim ne olmalı ilk nasıl başlayım çok gerginim annemle parkta falan oyalanıyo yeni başladı ama mesela ben markete gidiyorum sen evde bekle mama alıp gelcem desem kesin ağlar tecrübesiz gibi oldum ama eşimle kara kara düşünüyoruzyardım lütfen
Hala öyle zannediyorsunHahaha evet emzirerek önce odayı ayırıp sonradan memeden kurtarmak amacım yuh beeee bu ne salaklıkmış bendeki diyorum şuan insan uyanmadı diye üzülür mü ? Olay şu çocuğu sürekli aç zannediyorum
Ay o salıncak sahiplenme ipekde de var. Benim o insin diye yırtıyor orralığı.milleti görünce çok kibar oynuyo biraz huysuzluğu var mesela parkı sahiplenmiş salıncakta kimseyi sallndırmıyo öykü öykü diye ağlıyo öykününmüş kimi kınadıysam hiç sevmem laf anlamayan bebeyi ama başımda şuan mevcut kim oturursa indiriyoruz bi süre sonra anlar heralde öyle umuyorum evde hiç oturmuyo tv izlerse bile ayakta izlyo
Öğrenme kulesi çözüm olur sana sanırım.Lavabo üstünü ben alıştırdım malesef yemek yaparken hep görmek istiyordu ben de alıp oturttum yoksa yemek yapmam imkansız hale geliyordu. İlk başlarda bak kıpırdamak yok dedim mi dinliyordu ama şimdi imkansız
Ya korkuyorum daha o kadar kendini kontrol edemez diye Allah korusun boynuna bi şey olsa off düşünmek bile istemiyorum.
benimkinin de var tuhaf hareketleri çok şükür tek bizde değilmiş
Ranzada yatıolar ablasıyla, üst kata çıkamıyor diye içim rahattı, vugun baktım gidip sabdalye getirmiş ona basarak çıkıyorBenimde aklım çıkıyo cam balkon kapalı genelde 1 kanadı açık oluyo ama mesela leğen varya toz alıyorum ona kullanıyorum bi baktım ters çevirmiş koltuğa onunla çıkıyo boyu yetmiyo çıkmaya çözüm üretiyo annem sakla bundan herşeyi diyo
Bizdr dr salıncak kaydırak var ama parktakiler daha cazip sanırım, sosyalleşiyorlar orda oranın yeri ayrıBenimki kendi işçinde uyuyor. Ama gece uyuması gereken uykuyu gündüz uyuyor. Mesela bu gece 1 de uyudu sabah 5 te uyandı 8.30 da uyudu tekrar. Olan bana oluyor maalesef. Okula başladığımdan beri tekrar sapıttı iyice
Biz eve oyuncak kaydırak tahterevalli Her şey aldık. Ama onların yüzüne bakmıyor. Parka gidince de salıncağa yapışıyor ya da diğer oyuncaklara. Çocukları indirmeden durmuyor. Geçen erken gittik hiç çocuk yoktu. Parktan ayrılırken çığlık atan kız kendi sıkılıp gitmek istedi kimse olmayıncaSon günlerde hava aşırı soğuk dışarı çıkarmıyorum. O da etkili olabilir belki enerjisini de atamıyor
Aaa bu benAynenn bizim ki daha zor oğlum kizima göre çok cok akıllı ama bizde de aglatma ver deyince ikiside söz dinliyor neyseki. Oğlum la cok ilgileniyordum ya kizimla ilgilenemiyorum o çok üzüyor. Oğlum onun kadarken renkleri öğrenmişti ama kizimla daha baslamadik bile
Cnm diş 38 üstü ateş yapmaz derler amaSağ ol canım
hoşgeldin ve tahmin ettim sen yazmadan kim olduğunuMerhaba kızlar uzuuun süredir yoktum, elim değmedi hiç. Toplu okudum geçmişi. Vaşka alıntılar da yapmıştım ama silinmiş. Şu oyun hamuru ve kum elleyemeyen çocuklarımızın anneleri duyu bütünleme konusunu bir araştırsın derim, belkş faydalı olur.
Fotoyu değiştirmedim zaten.hoşgeldin ve tahmin ettim sen yazmadan kim olduğunu
Hahahaha bu mesaja aşırı güldüm iğrenç kokuyor mu dedi hahahahahaha vay beeeeBiraz da ben anlatayım çok özendim size
İpek boyy bilmiyorum bu aralar uzadı gibi geliyor. Kilo kıyafetli bezli 10.7 geliyor. 10.25 anca vardır. Standart aralık bebesi, bodur ve çiroz
Bu aralar iştah aşırı yok. Kahvaltı yok, öğlen kuruyemiş akşam ekmek. Bu kadar. Haliyle sadexe uyurken emen çocuk oldu meme canavarı halen tek meme ile savaşıyorum.
Tek iyi şey uyku sanırım, 9 gibi uyuyup sabah 4-5 uyanıp sabaha kadar emip 8-9da tekrar uyanıyor. Yani aslında okula gidiyoruz diye zorla uyandırıyorum. Öğlen 11.30 gibi yatıp ( acelesi neyse), duruma göre 1-2-3 gibi kalkıyor.
1 ay falan oldu konuşmayı söktü. Bu akşam yemeğinde çorbasına baktı ce sonra bana dönüp iğrenç kokuyor dedi
Kıyafet konuşmussunuz asla çorap ve alt giydiremiyorum. Evde popstar gibi dobla geziyor.
Es kaza çorapla yatırdıysam uyamadan çorapları çıkarıp yatakla duvar arasına sıkıştıyor, nerde çoraplar dersem de bilmiyom diyor.
Bunların dışında işte harektli sürejli koltuk tepesinde falan. Vuaralar oyun hamuruna sardı. Sürekli elinde her yerleri boyayarak döküyor. Eline kalem alınca alın yazım dahil her şeyi boyuyor standart şeyler
Kayseri’den döndüğümden beri sürekli uykusunda emmek istiyor . İlk odayı ayırdığımız gece uyandığı zaman odada yatmak istememişti sonra bizim odaya götürdüm uyuyunca yatağına geri yatırdım . Sonra uyandığı vs hiç yadırgamadı oda ile ilgili hiç sorun yok . Sorun başka sürekli emmek istiyor gündüz zor oyalayıp vazgeçiriyordum bugün emmek istemedi gündüz . Ama uykularında meme sürekli ağzında dursun istiyor neden çözemiyorumFotoyu değiştirmedim zaten.
Nasıl gidiyor oda ayırma