2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bugun sebzeli yesil mercimekli bulgur pilavi yapicam insallah yer. Peki cesit cesit mi ogunlerde. Yani beniki yemiyor corba pilav et yaparim misal ya sadece corbayi kabul eder ya pilavi. Neden bilmiyorum ilk once corba içerirsem pilavi asla yemiyo ikisini ayni anda gosterirsem secim yapiyor.
Benimki de öyle genelde tek çeşit yer. Bu ara alışsın diye yanına ikinciyi koyuyorum ama tek yiyor yine

Selaaaammm kizlaarrr. Uzun zaman sonra düştüm buralara. Ben de oglani sutten kestim,gündüzleri 1 gece devamdi sonra 3 hafta once bir pazar yedigim recelin icinde cekirdek varmis azi disimi kirdim enfeksiyon yapti,vucuda vurdu antibiyotikler alinca aniden kesmis oldum. Dis de cekildi tabii.. Cok zor olmadi sanki o sirada 2 kardeşim bana gelmisti gezdik,,deniz havuz vs. Bana gore bekledigimden kolay oldu bir iki memeeeeeee krizi olsa da.
Simdi sira oda ayirma da. Benimki hiiccc bir sey yemiyor kizlar demiri 4,her sey eksik sinirda. Demir dokum tablet aldim onu bi deniycem ilaclarla duzelmedi cunku. Ben de multi takviye ariyorum hem kendime hem oglana. Kpssye yuklenmem gerek ama gunduz evde kostur parka cik yemek temizlik cok yorgunum mental olarak...
Ben henüz kesmedim memeden. KPSS zor kolay gelsin canım. Yemek olayı bizde de sıkıntı. Ama takılmıyorum. Ne yerse o
Akşam 20:00 de uyudu 12 ye kadar 5 kere kalktı kızlar dün hiç bir şey de yemedi . 12 den sonra da hiç uyumadı korkunç durumdayım 🤭
Gece 1 de uyuyor benimki sabah işe gidiyorum. Sabah geç uyanıyormuş. Aptal gibiyim artık. Sinirlerim bozuldu
Günaydın kızlar. Ben gündüzleri artık uyku vakti dışında vermiyorum meme bizim için bu bile büyük bir gelişme ama yemek seçme konusunda hâlâ bir değişme yok. Her gün sevdiği bir şeyin yanında bir de yemesini istediğim sebze bakliyat vs. Koyuyorum ama ya oynuyor ya bana yedirmeye çalışıyor.

Bir de bu aralar alt değiştirme kıyafet değiştirme konusunda aşırı inatçı zorla değiştiriyorum kakasını falan
Geçen gün hava soğuktu üstüne uzun kollu giydirdim. Askılı bluzumu giyçem diye tutturdu. Soğuk olmaz dedim. Tam 1 saat kendini yere atarak ağladı. Sonuç o kıyafetin üstüne askılı bluzu giydirip çingene gibi çıkardım dışarı napıyım🤷‍♀️ Geçen kaka yaptı Altını açmama izin vermediği için pişik oldu acıyo diye ağladı 2 saat

Ben henüz kesmedim memeden. KPSS zor kolay gelsin canım. Yemek olayı bizde de sıkıntı. Ama takılmıyorum. Ne yerse o

Gece 1 de uyuyor benimki sabah işe gidiyorum. Sabah geç uyanıyormuş. Aptal gibiyim artık. Sinirlerim bozuldu

Geçen gün hava soğuktu üstüne uzun kollu giydirdim. Askılı bluzumu giyçem diye tutturdu. Soğuk olmaz dedim. Tam 1 saat kendini yere atarak ağladı. Sonuç o kıyafetin üstüne askılı bluzu giydirip çingene gibi çıkardım dışarı napıyım🤷‍♀️ Geçen kaka yaptı Altını açmama izin vermediği için pişik oldu acıyo diye ağladı 2 saat

Ayy aynı bizim deli şuan ayağında biri pembe biri fuşya çorap var rezil bi halde marketten geldik 😂gündüz uyutmasa bikaç gün toparlar mı acaba erkene geçer mi uykusu

Tuçe aZılar kendini hazırlıyodur bizimkide abiden hastalık bulaştı burnu akıyo çok huysuz
Hayırr nehirr🤦🏻‍♀️ Bugün 3. Köpek dişi patladı korkunç bir gündü. Gündüz patladı hemde inanılmazdı ya . Sabah kasko yaptırmaya gittik 2 saat sadece oğlum annem ve babamla kaldı . Ateşi çıkmış bu arada üst taraf yanıyor alt taraf donuyormuş. Anneme diyor ki camdan bakıyoruz sakince bakıyor bir anda çığlık çığlığa ağlıyor susuyor yeniden böyle devam etmiş . Benim terlikleri alıp kapıya oturmuş ağlamış . Ben geldim hemen baktım patlamış dişi ☹️ devam etti 14:30 gibi ilaç verdim zaten 12 de uyudu 13 te uyandı hiç bir şey yemedi . Biraz önce muzu kabuğu ile yemeye başladı yemek yedirdim 😃. Son köpek dişi şuan patlamak üzere bu gece veya yarın patlar. Yarın akşama eve gideceğiz 750 km nasıl gideceğiz bilmem

Aldığı 1 kg tamamen gitti yüzü küçücük kaldı bugün su bile içmedi o derece kötüydü

2 yaş krizleri gümbür gümbür geliyor valla. Bir de nerden gördü bilmiyorum kafasını yere koyuyor totoyu dikiyor tutmasam takla atacak. Korkuyorum boynunu falan sakatşlıcak diye. Anlatıyorum yine yapıyor kızıyorum yine yapıyo

2 yaş krizleri gümbür gümbür geliyor valla. Bir de nerden gördü bilmiyorum kafasını yere koyuyor totoyu dikiyor tutmasam takla atacak. Korkuyorum boynunu falan sakatşlıcak diye. Anlatıyorum yine yapıyor kızıyorum yine yapıyo
Benimki zıplarken koltuktan yere sekti yerde de sekip yere yapıştı. Kendiyle beraber bebeği sandalyeye çıkarmış bebek düşerken tutmaya çalıştı ben yetişene kadar pat🤷‍♀️

Benimki zıplarken koltuktan yere sekti yerde de sekip yere yapıştı. Kendiyle beraber bebeği sandalyeye çıkarmış bebek düşerken tutmaya çalıştı ben yetişene kadar pat🤷‍♀️
Off offf fena olmuş :/ benimki de sürekli masa üstüne çıksa lavabo üstüne çıksa

Off offf fena olmuş :/ benimki de sürekli masa üstüne çıksa lavabo üstüne çıksa
Aynı benim oğlan. Kışın salonda oturuyoruz o oda daha sıcak olduğu için . Geçen sene salon masamı oturma odasına taşımıştım ve kapısını kapattım . Bu sene yerinden oynatmayıp çocuğa çıkmaması gerektiğini öğretmek lazım diyorum ama sanki hayal gibi 🤦🏻‍♀️

Aynı benim oğlan. Kışın salonda oturuyoruz o oda daha sıcak olduğu için . Geçen sene salon masamı oturma odasına taşımıştım ve kapısını kapattım . Bu sene yerinden oynatmayıp çocuğa çıkmaması gerektiğini öğretmek lazım diyorum ama sanki hayal gibi 🤦🏻‍♀️

🤣tabiki hayal benimkine ben anlatıyorum no no no diyo ama yine çıkıyo

X