Biraz da ben anlatayım çok özendim size
İpek boyunu bilmiyorum bu aralar uzadı gibi geliyor. Kilo kıyafetli bezli 10.7 geliyor. 10.25 anca vardır. Standart aralık bebesi, bodur ve çiroz
Bu aralar iştah aşırı yok. Kahvaltı yok, öğlen kuruyemiş akşam ekmek. Bu kadar. Haliyle sadece uyurken emen çocuk oldu meme canavarı halen tek meme ile savaşıyorum.
Tek iyi şey uyku sanırım, 9 gibi uyuyup sabah 4-5 uyanıp sabaha kadar emip 8-9da tekrar uyanıyor. Yani aslında okula gidiyoruz diye zorla uyandırıyorum. Öğlen 11.30 gibi yatıp ( acelesi neyse), duruma göre 1-2-3 gibi kalkıyor.
1 ay falan oldu konuşmayı söktü. Bu akşam yemeğinde çorbasına baktı ve sonra bana dönüp "iğrenç kokuyor" dedi
Kıyafet konuşmussunuz asla çorap ve alt giydiremiyorum. Evde popstar gibi donla geziyor.
Es kaza çorapla yatırdıysam uyumadan çorapları çıkarıp yatakla duvar arasına sıkıştırıyor, nerde çoraplar dersem de bilmiyom diyor.
Bunların dışında işte hareketli sürejli koltuk tepesinde falan. Bu aralar oyun hamuruna sardı. Sürekli elinde her yerleri boyayarak döküyor. Eline kalem alınca alın yazım dahil her şeyi boyuyor standart şeyler