2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
2 yaş krizleri gümbür gümbür geliyor valla. Bir de nerden gördü bilmiyorum kafasını yere koyuyor totoyu dikiyor tutmasam takla atacak. Korkuyorum boynunu falan sakatşlıcak diye. Anlatıyorum yine yapıyor kızıyorum yine yapıyo

Benimki takla bile atıyo inş bişey olmaz bıraktım kendi haline balkonda salıncak var orta teline basıyo bi değişik hareketler kimsenin aklına gelmez resim ekledim var mı benimki gibi çılgın oturma yerinden basıp oraua çıkıyor kenardan da çıkmıyo😂

Eklentiler

• 7E17580C-71B4-4EEE-A95D-2AAA9F51A8F2.jpeg
    7E17580C-71B4-4EEE-A95D-2AAA9F51A8F2.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 17
No no mu hahahahha 😃😃😃😃 senin kızla benim oğlan bir yan yana gelseler oyuncak oynasalar nasıl olur diye bi düşündüm şuan

😂milleti görünce çok kibar oynuyo biraz huysuzluğu var mesela parkı sahiplenmiş salıncakta kimseyi sallndırmıyo öykü öykü diye ağlıyo öykününmüş kimi kınadıysam hiç sevmem laf anlamayan bebeyi ama başımda şuan mevcut 😂kim oturursa indiriyoruz bi süre sonra anlar heralde öyle umuyorum evde hiç oturmuyo tv izlerse bile ayakta izlyo

Aynı benim oğlan. Kışın salonda oturuyoruz o oda daha sıcak olduğu için . Geçen sene salon masamı oturma odasına taşımıştım ve kapısını kapattım . Bu sene yerinden oynatmayıp çocuğa çıkmaması gerektiğini öğretmek lazım diyorum ama sanki hayal gibi 🤦🏻‍♀️
Lavabo üstünü ben alıştırdım malesef yemek yaparken hep görmek istiyordu ben de alıp oturttum yoksa yemek yapmam imkansız hale geliyordu. İlk başlarda bak kıpırdamak yok dedim mi dinliyordu ama şimdi imkansız 😂
Benimki takla bile atıyo inş bişey olmaz bıraktım kendi haline balkonda salıncak var orta teline basıyo bi değişik hareketler kimsenin aklına gelmez resim ekledim var mı benimki gibi çılgın oturma yerinden basıp oraua çıkıyor kenardan da çıkmıyo😂
Ya korkuyorum daha o kadar kendini kontrol edemez diye Allah korusun boynuna bi şey olsa off düşünmek bile istemiyorum.

benimkinin de var tuhaf hareketleri çok şükür tek bizde değilmiş 😂

Ayyy tehlikeli de zemine dusmeye,Allah korusun.ben balkona bir ssy koymuyorum ya atiyor ya ustune cikip demirlerden tutunuyor.

Lavabo üstünü ben alıştırdım malesef yemek yaparken hep görmek istiyordu ben de alıp oturttum yoksa yemek yapmam imkansız hale geliyordu. İlk başlarda bak kıpırdamak yok dedim mi dinliyordu ama şimdi imkansız 😂

Ya korkuyorum daha o kadar kendini kontrol edemez diye Allah korusun boynuna bi şey olsa off düşünmek bile istemiyorum.

benimkinin de var tuhaf hareketleri çok şükür tek bizde değilmiş 😂
Bizimki 1 yaşından beri atiyor gölge bide yana düşüyor benim de ödüm kopuyordu ama çok şükür şimdiye kadar bir şey olmadı.cok esnekler demekki çünkü boynunu görsen nasil kirilmiyor dersin

Bizde de bu ara iştahsızlık tavan günumun büyük bir kısmı onu doyurmakla geçiyor. Bez açtırmak istemiyor, ama kiyafet konusunda henüz bir şey için ısrar etmiyor. Sadece bazen ayakkabi seçiyor. Ayrica cok susluyuz evin içinde fiyonklu terlikleri olmadan dolaşmıyor aynısından benim de var getiriyor giy diye tutturuyor 😂

Çıtı pıtı bir şey oldu, kilosu yok boyu kisa ısıra ısıra bi hal oluyorum. Onada isirmayi öğretiyorum ama dayanamiyorum🤦‍♀️ birde parkta önüne geleni eliyle bi durtuyo serseri bi kız oldu abisi parkta ondan daha uysal.

Çıtı pıtı bir şey oldu, kilosu yok boyu kisa ısıra ısıra bi hal oluyorum. Onada isirmayi öğretiyorum ama dayanamiyorum🤦‍♀️ birde parkta önüne geleni eliyle bi durtuyo serseri bi kız oldu abisi parkta ondan daha uysal.
🤣🤣🤣kızlar fena bence bende hep söylüyorumya oğlumda görmediklerimi görüyorum diye koltuk tepelerinden inmiyo bizim yaş farkı yine iyi oldu oğlana yapma bağırtma şunu ver istediğini deyince yapıyo sizin iş daha zor Allah yardımcımız olsun

Ayyy tehlikeli de zemine dusmeye,Allah korusun.ben balkona bir ssy koymuyorum ya atiyor ya ustune cikip demirlerden tutunuyor.
Benimde aklım çıkıyo cam balkon kapalı genelde 1 kanadı açık oluyo ama mesela leğen varya toz alıyorum ona kullanıyorum bi baktım ters çevirmiş koltuğa onunla çıkıyo boyu yetmiyo çıkmaya 😂çözüm üretiyo annem sakla bundan herşeyi diyo

BEn baybay night damla kullanıyorum yoksa uyumuyo büyüyemeyecek diye korkuyorum içeriği temiz kullananlar memnun deneyebilirsin
Benimki kendi işçinde uyuyor. Ama gece uyuması gereken uykuyu gündüz uyuyor. Mesela bu gece 1 de uyudu sabah 5 te uyandı 8.30 da uyudu tekrar. Olan bana oluyor maalesef. Okula başladığımdan beri tekrar sapıttı iyice
😂milleti görünce çok kibar oynuyo biraz huysuzluğu var mesela parkı sahiplenmiş salıncakta kimseyi sallndırmıyo öykü öykü diye ağlıyo öykününmüş kimi kınadıysam hiç sevmem laf anlamayan bebeyi ama başımda şuan mevcut 😂kim oturursa indiriyoruz bi süre sonra anlar heralde öyle umuyorum evde hiç oturmuyo tv izlerse bile ayakta izlyo
Biz eve oyuncak kaydırak tahterevalli Her şey aldık. Ama onların yüzüne bakmıyor. Parka gidince de salıncağa yapışıyor ya da diğer oyuncaklara. Çocukları indirmeden durmuyor. Geçen erken gittik hiç çocuk yoktu. Parktan ayrılırken çığlık atan kız kendi sıkılıp gitmek istedi kimse olmayınca🤷‍♀️Son günlerde hava aşırı soğuk dışarı çıkarmıyorum. O da etkili olabilir belki enerjisini de atamıyor

Bebişim sen diyet grubundan çıktın mı? Göremedim seni

Gece çok kötüydü kızlar ateşi çok yükseldi 🥺sabah babamın aile hekimine götürdüm . Boğazına kulağına vs baktı tertemiz . Dün dişin 3. Sü patlamış . 1 tane kaldı . Doktor antibiyotik verdi eğer hafta sonu vs ateşi düşünemezseniz başla dedi .

Senin kızı aşırı merak ediyorum hahaha 😃😃😃

🤣🤣🤣kızlar fena bence bende hep söylüyorumya oğlumda görmediklerimi görüyorum diye koltuk tepelerinden inmiyo bizim yaş farkı yine iyi oldu oğlana yapma bağırtma şunu ver istediğini deyince yapıyo sizin iş daha zor Allah yardımcımız olsun
Aynenn bizim ki daha zor oğlum kizima göre çok cok akıllı ama bizde de aglatma ver deyince ikiside söz dinliyor neyseki. Oğlum la cok ilgileniyordum ya kizimla ilgilenemiyorum o çok üzüyor. Oğlum onun kadarken renkleri öğrenmişti ama kizimla daha baslamadik bile

Mezun oldum canim. 5. Takima da daha ugrayamadim. Sana burdan yazmıştım ama görmedin galiba dönüş yapmadin.
Ben 2-3 ay hiç girmedim. Şifrelerimi unuttum😄 azcık da modum düşüktü. Ama kilo aldım. 5. Takıma geldim. Görmedim yazdığını tekrar girince

Gece çok kötüydü kızlar ateşi çok yükseldi 🥺sabah babamın aile hekimine götürdüm . Boğazına kulağına vs baktı tertemiz . Dün dişin 3. Sü patlamış . 1 tane kaldı . Doktor antibiyotik verdi eğer hafta sonu vs ateşi düşünemezseniz başla dedi .
Ateş enfeksiyon belirtisi oluyor genelde canım. Geçmiş olsun

X