Kelimesi varsa korkma cnm zamanla olur.Yaaa maşallah size darısı bizeçok az kelimesi var anle baba mama mööö tıssss aç bu kadar dua ediyorum artık konuşsun diye . Kendini konuşmadan ifade ediyor ne istese anlıyoruz böyle giderse konuşması daha uzun süreye yayılacak diye düşünüyorum korkuyorum
Çocukların özel hayatı için izlenebilit kamera yasak. Senin çocugunu da evden başkası izlese hoş olmazdı, sadece kendi çocuklarımızı görsek ne ala da malesef olmuyır öyke . müdürün gördüğü kameralar var. Sorun durumunda bakabiliyorsun bnm gördüklerim öyleydiKızlar ben oyun grubu araştırdım ne yazıkki burada hiç yok . Bir kreşe gittik 24 aydan sonra için orası da tam gün ve 3 öğün yemek uyku vs çalışıyor olsam iyi ama çocuktan ayrı kalmak istemiyorum 17 bin TL gibi bir fiyat verdiler . Ayrıca da kamera sordum evden izleyebilir miyim diye öyle bir sistemimiz yok dediherşey uygun olsa bile bu yüzden asla vermezdim . Sınıflar 14 kişiymiş 24 ay grubu için bu sayı bana fazla geldi 2 öğretmen netice de keşke oyun grubu olsa ama yok bu kış evde ne yapacağız acaba diyorum
Evet öyleymiş ama oyun alanını herkes görse benim için sıkıntı değil aslında . Eğer isterseniz burada izletiriz dediler . Ki ama Kaan 24 aylık aralıkta oluyor sınıf arkadaşları ondan büyük olmuş oluyorlar oryantasyon daha uzun sürer dediler . Ki zaten tam gün okul olmaz bizeÇocukların özel hayatı için izlenebilit kamera yasak. Senin çocugunu da evden başkası izlese hoş olmazdı, sadece kendi çocuklarımızı görsek ne ala da malesef olmuyır öyke . müdürün gördüğü kameralar var. Sorun durumunda bakabiliyorsun bnm gördüklerim öyleydi
İnşallahKelimesi varsa korkma cnm zamanla olur.
Daha iyi canım iştahı yerine geliyor yavaş yavaş kullandığımız ilaçlar işe yaradı çok şükür :)
Ah sevindim bununla geçmiş olsunDaha iyi canım iştahı yerine geliyor yavaş yavaş kullandığımız ilaçlar işe yaradı çok şükür :)
Sabah bazen yumurta peynir zeytin bazen pankek yada peynirli poğaca, tost , öğlen çorba yada yoğurtlu makarna akşamda bizimle yerBen daha önce hiç almamıştım ondan . Şuan öğlenleri mercimek tarhana şehriye arasında dolanıyorum bazen de akşamdan kalan bir yemeği veriyorum sabah klasik yumurta peynir zeytin . Öğleden sonra bir gün yoğurt ve pankek bir gün muhallebi kuru yemiş veriyorum aralarda . Akşam da biz ne yersek onu veriyorum. Sen neler veriyorsun fikir olur bana da
Zaten çok özel birşeyler yapmaya zaman kalmıyor bizim evde . Bazen kek yapıp buzluğa atıyorum çıkarıp eline veririm diye . Bu akşam kurabiye yapacağım yarın eline veririm diyeSabah bazen yumurta peynir zeytin bazen pankek yada peynirli poğaca, tost , öğlen çorba yada yoğurtlu makarna akşamda bizimle yer
Aslında gece kesecektim ama eşim komşulara ses olur bilmem ne dedi korktum ama bugün karar verdim gündüz emzirdim uyumadı bi saat yatakta bekledim en son sallayarak uyuttum zorladı çok ağladı şimdide gece uykusuna sallayarak uyuttum çok ağlıyo tuğçe napıcaz bilmiyorum kademeli bırakcaz mevcbur sallayarak uyutacaz emerek uyutmak çok zormuş çok ağladı vazgeçecektim ama onun iyiliği için çünkü büyümüyo uyusa vücut toparlanacak uyumadan önce tarttı eşim daha 9800 kg hiç almıyoKeşke geceyi kesseydin gündüz de düzenleseydin senin için daha iyi olacaktı bence . Gece evet uyanmaları 0 a düşmüyor ama en azından azaldı büyük oranda Buda birşey . Birde mesela gece saçma sapan emince sabah kalkıyor kahvaltı yapmıyordu o olay bitti bizde şuan iyi maşallah
N Nehir-derin2 canım yok başarılı olamıyorum tam olarak gece beslenmesi konusu sıkıntılı. Tamamen emzirmeden uyutmaya başlamazsak gece beslenmesini kesmem neredeyse imkansıza yakın . İlk iyi gidiyorduk 3 gün emzirmedim . 4. Gece sabah 05:30 da çığlık çığlığa uyandı odaları gezdir su ver asla sakinleşmedi ve mecbur emzirdim dün de aynı olay oldu . Birde mesela 20:00 uyudu 21:00-21:30 arası uyanırdı onu kesmişti dün gece yine uyandı yatırdım 23:30 da uyanırdı kesmişti yine uyandı zor sakinleştirip emzirmeden yatırdım . 05:00 de uyandı o zaman yatıramadım emzirdim mecbur acıkmış gibiydi zaten . 06:30 da uyandı emzirdim yanımızda 30 dk daha uyudu o kadar . Ayrıca babasına küs babasına . 2 gün önce eşim traş makinası aldı saçının kenarı uzadı kendimi temizleyelim diye . Balkonda denedi izin vermedi tabi banyoya götürdü orada da izin vermemiş zaten o gün herşeye ağlıyordu . Tamam bitti kesmeyelim ses suyla oyna demiş suyu açmış Buda ağlamış ama daha çok çığlık çığlığa. Eşimde sinirlendi kızdı sesi yükseldi biraz oğlum da küstü . Şimdi suratına bakmıyor asla onda durmuyor çok kötüyüz biz
Benim oğlum uyuyor ama 10 kgAslında gece kesecektim ama eşim komşulara ses olur bilmem ne dedi korktum ama bugün karar verdim gündüz emzirdim uyumadı bi saat yatakta bekledim en son sallayarak uyuttum zorladı çok ağladı şimdide gece uykusuna sallayarak uyuttum çok ağlıyo tuğçe napıcaz bilmiyorum kademeli bırakcaz mevcbur sallayarak uyutacaz emerek uyutmak çok zormuş çok ağladı vazgeçecektim ama onun iyiliği için çünkü büyümüyo uyusa vücut toparlanacak uyumadan önce tarttı eşim daha 9800 kg hiç almıyo
Akşam makarna yapmıştım makarnayı görünce koşarak buzdolabına gitti ketçap mayonez ve acı sosu çıkarttı masaya dizdiYerim onun triplerini yamaşallah unutur hemen nazları bize geçiyo
Uyumuyo kız ağlıyo sürekli mecbur kucağımda uyutuyorum oğlumda ayağımda sallardım 2,5 yaşında falan artık anlıyolarya hadi oğlum sarılalım sen büyüdün dedim öyle alıştı, bianda bırakamazki hem emmeyi hem öyle kendi kendine uyumayı en azından benim cadı çok zorlarBenim oğlum uyuyor ama 10 kgtakma kafana ayrıca da yeni bir alışkanlık edindirme . Bak emzirme ile uyutma bir süre sonra geçiyor da nasıl sallanarak uyutmayı bırakacaksın ? Onun hiç dönüşü yok saçma birşey yapma kendine bunu . Ben konuşmaya başladım diyorum ki bak oğlum emerek uyuyacağız ama sonra kalkıp emmek yok çünkü sen artık büyüdün kocaman oldun büyükler kalkıp emmiyor bak babana emiyor mu ? Bak bana emmiyorum uyuyoruz diyorum
Ayağında sallama bariUyumuyo kız ağlıyo sürekli mecbur kucağımda uyutuyorum oğlumda ayağımda sallardım 2,5 yaşında falan artık anlıyolarya hadi oğlum sarılalım sen büyüdün dedim öyle alıştı, bianda bırakamazki hem emmeyi hem öyle kendi kendine uyumayı en azından benim cadı çok zorlar
Akşam makarna yapmıştım makarnayı görünce koşarak buzdolabına gitti ketçap mayonez ve acı sosu çıkarttı masaya dizdimama sandalyesine oturunca zorla onlardan tabağına döktürüp yedi bu çocuk bence çok fena
Ayağında sallama barikademeli gideceğiz nehir başka yolu yok önceden 4 kere gece emziriyordum mesela diyelim artık 2 sonra 1 sonra hiç . Ekim gibi filan izinden gelince bak herkes annesinin yanına yatıp uyuyor diye başlayan cümleler kuracağım . Benim bebenin bilmediği 5 vakit namaz bence her şeyi anlıyor
Yok kucağımda sallıyorum ama şimdi kuzenim yapma yazık şu sıcaklarda gece yanar içi kışa doğru kes dedi aklım karıştı
Aslında hemen uykuya geri dönse arada emziririm ama benimki emmeden geri uyumaz onhn içinde hepten bıraktırmak istiyorum en azından geceyigece tamamen kesme sende 1 kere emzir mesela . Sen emzirmeyi tüm mü bırakmaya çalışıyorsun