2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Kızlar ben oyun grubu araştırdım ne yazıkki burada hiç yok . Bir kreşe gittik 24 aydan sonra için orası da tam gün ve 3 öğün yemek uyku vs çalışıyor olsam iyi ama çocuktan ayrı kalmak istemiyorum 17 bin TL gibi bir fiyat verdiler . Ayrıca da kamera sordum evden izleyebilir miyim diye öyle bir sistemimiz yok dedi herşey uygun olsa bile bu yüzden asla vermezdim . Sınıflar 14 kişiymiş 24 ay grubu için bu sayı bana fazla geldi 2 öğretmen netice de keşke oyun grubu olsa ama yok bu kış evde ne yapacağız acaba diyorum

Kelimesi varsa korkma cnm zamanla olur.

Çocukların özel hayatı için izlenebilit kamera yasak. Senin çocugunu da evden başkası izlese hoş olmazdı, sadece kendi çocuklarımızı görsek ne ala da malesef olmuyır öyke . müdürün gördüğü kameralar var. Sorun durumunda bakabiliyorsun bnm gördüklerim öyleydi

Evet öyleymiş ama oyun alanını herkes görse benim için sıkıntı değil aslında . Eğer isterseniz burada izletiriz dediler . Ki ama Kaan 24 aylık aralıkta oluyor sınıf arkadaşları ondan büyük olmuş oluyorlar oryantasyon daha uzun sürer dediler . Ki zaten tam gün okul olmaz bize

N Nehir-derin2 canım yok başarılı olamıyorum tam olarak gece beslenmesi konusu sıkıntılı. Tamamen emzirmeden uyutmaya başlamazsak gece beslenmesini kesmem neredeyse imkansıza yakın . İlk iyi gidiyorduk 3 gün emzirmedim . 4. Gece sabah 05:30 da çığlık çığlığa uyandı odaları gezdir su ver asla sakinleşmedi ve mecbur emzirdim dün de aynı olay oldu . Birde mesela 20:00 uyudu 21:00-21:30 arası uyanırdı onu kesmişti dün gece yine uyandı yatırdım 23:30 da uyanırdı kesmişti yine uyandı zor sakinleştirip emzirmeden yatırdım . 05:00 de uyandı o zaman yatıramadım emzirdim mecbur acıkmış gibiydi zaten . 06:30 da uyandı emzirdim yanımızda 30 dk daha uyudu o kadar . Ayrıca babasına küs babasına . 2 gün önce eşim traş makinası aldı saçının kenarı uzadı kendimi temizleyelim diye . Balkonda denedi izin vermedi tabi banyoya götürdü orada da izin vermemiş zaten o gün herşeye ağlıyordu . Tamam bitti kesmeyelim ses suyla oyna demiş suyu açmış Buda ağlamış ama daha çok çığlık çığlığa. Eşimde sinirlendi kızdı sesi yükseldi biraz oğlum da küstü . Şimdi suratına bakmıyor asla onda durmuyor çok kötüyüz biz

Sabah bazen yumurta peynir zeytin bazen pankek yada peynirli poğaca, tost , öğlen çorba yada yoğurtlu makarna akşamda bizimle yer

Sabah bazen yumurta peynir zeytin bazen pankek yada peynirli poğaca, tost , öğlen çorba yada yoğurtlu makarna akşamda bizimle yer
Zaten çok özel birşeyler yapmaya zaman kalmıyor bizim evde . Bazen kek yapıp buzluğa atıyorum çıkarıp eline veririm diye . Bu akşam kurabiye yapacağım yarın eline veririm diye

Aslında gece kesecektim ama eşim komşulara ses olur bilmem ne dedi korktum ama bugün karar verdim gündüz emzirdim uyumadı bi saat yatakta bekledim en son sallayarak uyuttum zorladı çok ağladı şimdide gece uykusuna sallayarak uyuttum çok ağlıyo tuğçe napıcaz bilmiyorum kademeli bırakcaz mevcbur sallayarak uyutacaz emerek uyutmak çok zormuş çok ağladı vazgeçecektim ama onun iyiliği için çünkü büyümüyo uyusa vücut toparlanacak uyumadan önce tarttı eşim daha 9800 kg hiç almıyo

Yerim onun triplerini ya maşallah unutur hemen nazları bize geçiyo

Benim oğlum uyuyor ama 10 kg takma kafana ayrıca da yeni bir alışkanlık edindirme . Bak emzirme ile uyutma bir süre sonra geçiyor da nasıl sallanarak uyutmayı bırakacaksın ? Onun hiç dönüşü yok saçma birşey yapma kendine bunu . Ben konuşmaya başladım diyorum ki bak oğlum emerek uyuyacağız ama sonra kalkıp emmek yok çünkü sen artık büyüdün kocaman oldun büyükler kalkıp emmiyor bak babana emiyor mu ? Bak bana emmiyorum uyuyoruz diyorum

Yerim onun triplerini ya maşallah unutur hemen nazları bize geçiyo
Akşam makarna yapmıştım makarnayı görünce koşarak buzdolabına gitti ketçap mayonez ve acı sosu çıkarttı masaya dizdi mama sandalyesine oturunca zorla onlardan tabağına döktürüp yedi bu çocuk bence çok fena

Uyumuyo kız ağlıyo sürekli mecbur kucağımda uyutuyorum oğlumda ayağımda sallardım 2,5 yaşında falan artık anlıyolarya hadi oğlum sarılalım sen büyüdün dedim öyle alıştı, bianda bırakamazki hem emmeyi hem öyle kendi kendine uyumayı en azından benim cadı çok zorlar

Ayağında sallama bari kademeli gideceğiz nehir başka yolu yok önceden 4 kere gece emziriyordum mesela diyelim artık 2 sonra 1 sonra hiç . Ekim gibi filan izinden gelince bak herkes annesinin yanına yatıp uyuyor diye başlayan cümleler kuracağım . Benim bebenin bilmediği 5 vakit namaz bence her şeyi anlıyor

Yok kucağımda sallıyorum ama şimdi kuzenim yapma yazık şu sıcaklarda gece yanar içi kışa doğru kes dedi aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…