2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Çok zor ya valla bizimkinde iştahsızlıkta çok yaptı yemezdi ama çorbasını falan zorla bitirtirdim şimdi hiç
Valla bizim bu ara her şey üst üste geldi. Önce demir eksiliğnden iştahsızdı. Tam onu toparlıyoruz derken boğaz enfeksiyonu oldu. Yeni iyileşiyo sayılır ama hâlâ iştah yok

Kızlar size bir şey soracağım bu duvardaki priz uydu girişi internet girişi olan yeri komple kapatacak bir şey var mı? Benim oğlan bu ara oraya taktı gidip gidip kabloları çekiyor

Kızlar azı dişi çıkaran var mı benimki çıkarmış arkaları üstler çıkıyo inanılmaz ağlıyo huZursuz bi bakıyım dedim çıkmış ben mi yanlış gördüm şaşırdım
Bizim 4 azı dişide yarım yamalak çıkmış aşırı iştahsızlık ve uykusuzluk var bize

Maşallah kız wc ve memeyi hallettiysen tamam zaten sen mezun olmuşsun memeyi kilosu çok olduğu için mi bıraktınız şuan kilosu kaç..bizim de tam tersi aşırı zayıf olduğu için herkes memeyi kes yemek yesin diyor bende 2 yaşı bekleyeceğim emzirme işi çok zor hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor ama dişimi sıkacam valla napıyim..
En önemli yerde (tuvalet eğitimi) arkası yarın Demişsin valla büyük bi merakla bekliyoruz bakalım

Memeyi bırakan kızlar normal süt biberon mama falan veriyor musunuz bebe bisküvisi veren var mı bide eski kadınlar yazın memeyi bırakmayın derlermiş neden acaba susuz mu kalıyo diye düşünüyorlar eskileri bi bildiği vardır ben memeye devam ediyim dedim

Kızlar molfix külot 5 numara bez sızdırma yapmaya başladı anlamadım neden sabah 6 da her yeri çiş kalktık yatak battaniye . Tabi o saatten sonra da uyumadı . Sleppy külot bez almak istiyorum. Elimde 60 tane molfix kaldı bitsin . Baktım da 4 numara maxsi 7.-14 kg yazıyor oğlum şuan 10.200 gram ne almak lazım sizce

Sleepy 5 kullanıyorum cnm ben. 10 kusur kilo bnmki de. Hiç sızdorma sorunu yaşamadım 2 bebemde de, erkeklerde daha mı farklı ki

Sleepy 5 kullanıyorum cnm ben. 10 kusur kilo bnmki de. Hiç sızdorma sorunu yaşamadım 2 bebemde de, erkeklerde daha mı farklı ki
Son 2 aldığım pakette böyle birşey yaşadık ya . Baktım da bu bacak araları düzgün oturmuyor ki gece sızdırması normal geldi şuan

Ben molfix külot kullanıyorum hiç yaşamadım sızdırma. Bir de son 2dir şu mavi paketlilerden alıyorum o Daha iyi sanki biraz yenilemişler

Anladım canım sleepy alacaksan bir numara büyük al onun kalıpları küçük
Galiba küçük paket alıp deneyeceğim gölge . Bu arada molfixe baktım bazı paketlerin üzerinde 12-18 kg 5 numara yazıyor . Bazılarının 11-17 kg yazıyor . 12-18 olanı almışım belki ondan diyeceğim ama hep öyle alıyordum sanki çünkü bel kısmı sıkıyor

Bugün sabah 05:45 te kalktı geri uyumadı öğlen 12:15 te uyudu 13:00 kalktı korkunçtu cidden Köpek dişi bizi bitirdi
Azılarda gör cinnete az kaldı bende tahammülüm yok ya isyan etmekten çok korkuyorum ama bu çocuk neden bu kdar zor salak ben hazır büyütmüşsün ne vrdı 2. Diyorum susmuyo ya doğdu doğalı bıktım bitirdi beni çenesi hiç kapanmaz kimsede durmaZ evde oyalanmaz şuan ailemle tatildeyim yazık onların tatilide zehir ettim babam anneme ben bçyke çocuk görmedim bu kızın işi çok zor demiş düşünün durumumu

15 kiloydu ve kilo almaya da devam ediyordu. Boyu iyiydi diye tombik değildi ama beslenme işi yanlış gidiyordu. Birde aramızdaki ilişki çok kötü olmuştu. Hep krize dönüşüyordu ben sinirleniyordum o ağlıyordu.
Bırakınca 20 günde 2 kilo verdi. Başlarda yemek yemek istemiyordu ondan vermiş olabilir birden. Şimdi iştahı düzeldi. Ve meme işini tam unuttu hiç istemiyor. Kilosu 13 kaldı öyle ne alıyor ne veriyor.

Memeyi bırakınca üzülüyorlar bir kaç gün modu düşük. Üzüntüden ateşlenen bile oluyormuş. Ya da çok ağlıyorlar. Bu yüzden yazın önermiyor olabilirler. Ben okul başlayınca çalışmaya başlarsam hiç bırakamayız zor olacak diye yazın bırakma işine girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…