- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Biz daha çıkarmadık ama kaşınıyor sanırım bu aralar yine ısırma huyu nüksetti. Sürekli ısırıyor
Şuan 1 beslenme yapıyor oda sabah 5 gibiBenimki hep zırladığı için anlamadım bilenaptın kestin mi gece beslenmesini
Maşallah darısı bana ama hiç zorlamayacam acısı var belli sürekli uyanıyoŞuan 1 beslenme yapıyor oda sabah 5 gibi
Alt ve üst azıları cıkardı benimki geçen haftalarda .Kızlar azı dişi çıkaran var mı benimki çıkarmış arkaları üstler çıkıyo inanılmaz ağlıyo huZursuz bi bakıyım dedim çıkmış ben mi yanlış gördüm şaşırdım
Valla bizim bu ara her şey üst üste geldi. Önce demir eksiliğnden iştahsızdı. Tam onu toparlıyoruz derken boğaz enfeksiyonu oldu. Yeni iyileşiyo sayılır ama hâlâ iştah yokÇok zor ya valla bizimkinde iştahsızlıkta çok yaptı yemezdi ama çorbasını falan zorla bitirtirdim şimdi hiç
Bizim 4 azı dişide yarım yamalak çıkmış aşırı iştahsızlık ve uykusuzluk var bizeKızlar azı dişi çıkaran var mı benimki çıkarmış arkaları üstler çıkıyo inanılmaz ağlıyo huZursuz bi bakıyım dedim çıkmış ben mi yanlış gördüm şaşırdım
Maşallah kız wc ve memeyi hallettiysen tamam zaten sen mezun olmuşsunSizi uzun süredir sadece okuyarak takip ediyordum ama bu gün artık bir şeyler yazmak önermek istedim.
Biz emzirme işini bıraktık. 10 gün oldu
Bezi de bırakalı 1 ay olmuştur
Her çocuk farklı bunu hatırlatarak başlayayım sürecimizi anlatmaya. Ben ilk önce gece emzirmesini bırakma niyetiyle başladım 13-14. Ay arası. Çünkü sık kalkıyordu ve aşırı kilo almaya başlamıştı. İlk gece çok ağladı sabaha doğru verdim. İkinci gece daha az ağladı ama yine sabaha doğru kötüydü yine verdim. Bir gece daha böyle devam edince. Artık o saatlerde vermemede diretmedim. Çünkü bakıyordum ne kadarda karnını tok yatırsam da sabah 5-6 onun dayanamayacağı saatler oluyordu.Ağlayınca süt bitti kızım al su iç bak baba da burda, uyu süt olunca verecem kızım öyle konuşarak yanıma alarak uyuttum sonra yatağına koydum. İlk bir gece çok zordu sonra alıştık. Gündüz de sadece öğlen uykusundan önce verir oldum. Öyle öğünleri azaltık. Tam kesmeden önce uzunca konuştum. Artık hiç süt olmayacak. Bitti içinde süt kalmamış. Bak süt inekte var. Böyle sağıyorlar sana onun sütünü vereceğim Sen büyüdün o sütü içmen gerekiyor gibi konuştuk baya. İlk sabah yine o saatlerde kalktı. Ve biz konuşmuştuk kızım artık yok süt dedim ağladı. Gündüzde öğlen uykusunda istedi ağladı. İlk bir kaç gün çok mutsuzdu. Emmek istemese de yüzünde bir burukluk vardı. Bol bol sarıldık birlikte zaman geçirdik baş başa. Öyle atlattık şükür.( Bu arada kızım inek sütü hiç sevmeyen biri ve sonra da içmedi. İçiyorlarsa işiniz daha rahat olabilir) Şimdi beni soyunurken görse de diyor süt bitti. Bez bırakmak daha rahatmış onu da bir ara uzunca yazarım sizlere
Sleepy 5 kullanıyorum cnm ben. 10 kusur kilo bnmki de. Hiç sızdorma sorunu yaşamadım 2 bebemde de, erkeklerde daha mı farklı kiKızlar molfix külot 5 numara bez sızdırma yapmaya başladı anlamadım nedensabah 6 da her yeri çiş kalktık yatak battaniye . Tabi o saatten sonra da uyumadı . Sleppy külot bez almak istiyorum. Elimde 60 tane molfix kaldı bitsin . Baktım da 4 numara maxsi 7.-14 kg yazıyor oğlum şuan 10.200 gram ne almak lazım sizce
Son 2 aldığım pakette böyle birşey yaşadık ya . Baktım da bu bacak araları düzgün oturmuyor ki gece sızdırması normal geldi şuanSleepy 5 kullanıyorum cnm ben. 10 kusur kilo bnmki de. Hiç sızdorma sorunu yaşamadım 2 bebemde de, erkeklerde daha mı farklı ki
Ben molfix külot kullanıyorum hiç yaşamadım sızdırma. Bir de son 2dir şu mavi paketlilerden alıyorum o Daha iyi sanki biraz yenilemişlerKızlar molfix külot 5 numara bez sızdırma yapmaya başladı anlamadım nedensabah 6 da her yeri çiş kalktık yatak battaniye . Tabi o saatten sonra da uyumadı . Sleppy külot bez almak istiyorum. Elimde 60 tane molfix kaldı bitsin . Baktım da 4 numara maxsi 7.-14 kg yazıyor oğlum şuan 10.200 gram ne almak lazım sizce
O bana daha kötü geldi işteBen molfix külot kullanıyorum hiç yaşamadım sızdırma. Bir de son 2dir şu mavi paketlilerden alıyorum o Daha iyi sanki biraz yenilemişler
Anladım canım sleepy alacaksan bir numara büyük al onun kalıpları küçükO bana daha kötü geldi işteondan sonra sızdırma başladı
Galiba küçük paket alıp deneyeceğim gölge . Bu arada molfixe baktım bazı paketlerin üzerinde 12-18 kg 5 numara yazıyor . Bazılarının 11-17 kg yazıyor . 12-18 olanı almışım belki ondan diyeceğim ama hep öyle alıyordum sanki çünkü bel kısmı sıkıyorAnladım canım sleepy alacaksan bir numara büyük al onun kalıpları küçük
Azılarda görBugün sabah 05:45 te kalktıgeri uyumadı öğlen 12:15 te uyudu 13:00 kalktı korkunçtu cidden Köpek dişi bizi bitirdi
15 kiloydu ve kilo almaya da devam ediyordu. Boyu iyiydi diye tombik değildi ama beslenme işi yanlış gidiyordu. Birde aramızdaki ilişki çok kötü olmuştu. Hep krize dönüşüyordu ben sinirleniyordum o ağlıyordu.Maşallah kız wc ve memeyi hallettiysen tamam zaten sen mezun olmuşsunmemeyi kilosu çok olduğu için mi bıraktınız şuan kilosu kaç..bizim de tam tersi aşırı zayıf olduğu için herkes memeyi kes yemek yesin diyor bende 2 yaşı bekleyeceğim emzirme işi çok zor hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor ama dişimi sıkacam valla napıyim..
En önemli yerde (tuvalet eğitimi) arkası yarın Demişsin valla büyük bi merakla bekliyoruz bakalım
Memeyi bırakınca üzülüyorlar bir kaç gün modu düşük. Üzüntüden ateşlenen bile oluyormuş. Ya da çok ağlıyorlar. Bu yüzden yazın önermiyor olabilirler. Ben okul başlayınca çalışmaya başlarsam hiç bırakamayız zor olacak diye yazın bırakma işine girdim.Memeyi bırakan kızlar normal süt biberon mama falan veriyor musunuz bebe bisküvisi veren var mı bide eski kadınlar yazın memeyi bırakmayın derlermiş neden acaba susuz mu kalıyo diye düşünüyorlar eskileri bi bildiği vardır ben memeye devam ediyim dedim