golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Tuçe oğlumun ferritin düşük çıktı 4 küsurlardaYaaaaofff aynı benim oğlum da öyle olmuştu gölge çok üzülmüştüm inşallah sorun çözülür
Aaaa olsun ya çok geçmiş olsun başka birşey yoksa toparlar merak etme hiç. Yanlız baya düşükmüş referans aralığına oğlumun son kan değerlerinden baktım daTuçe oğlumun ferritin düşük çıktı 4 küsurlardaonunla ilgili konuşurken sesin soru aklımdan çıkmış soramadım kusura bakma
Evet malesef ben de zaman zaman yaşıyorum aynı şeyi bu geni bana çekmişAaaa olsun ya çok geçmiş olsun başka birşey yoksa toparlar merak etme hiç. Yanlız baya düşükmüş referans aralığına oğlumun son kan değerlerinden baktım da
Ya feritine sidefer mi kullanıyordukEvet malesef ben de zaman zaman yaşıyorum aynı şeyi bu geni bana çekmiş
Bu defa ferrozinc şurup verdi içinde çinko da varmış. Bir de nutrigen in üzüm şurubun verdi multivitamin olarak iştah içinYa feritine sidefer mi kullanıyorduk
Bende supravit kullanıyorum iştah içinBu defa ferrozinc şurup verdi içinde çinko da varmış. Bir de nutrigen in üzüm şurubun verdi multivitamin olarak iştah için
Bizim demirdenmiş ya belli oldu o düzelirse toparlar inşallah birazBende supravit kullanıyorum iştah içinonu bıraktığım an hiç yemez oldu yine vermeye başladım . Ama işte şişenin yarısına gelince ancak düzeldi biraz
İnşallahBizim demirdenmiş ya belli oldu o düzelirse toparlar inşallah biraz
Sağol canımİnşallahçok geçmiş olsun
Benimki muhallebi gibi kıvamlı şeyleri sevmiyor yemiyor :|KıZlar öğleden sonraları kek yoğurt meyve veriyordum. Değişiklik olsun sürekli yoğurt vermeyeyim dedim . Bugün bir tariften muhallebi yaptım güzel olmadı ya döktüm sevmedim . Sizin yaptığınız bil ölçü var mı tarif
Aslında benimki de öyle 9 aydır filan yapmadım hiç . Geçen bize puding yapmıştım ondan yedirdim yedi . Yine benzer birşey yapayım dedimBenimki muhallebi gibi kıvamlı şeyleri sevmiyor yemiyor :|
Valla ben bot almayacağım açıkçası burası öyle soğuk olmuyor . Birde zaten yine tüm kış evde oturacağız böyle giderseKızlar merhaba; benim kız şu an 21 numara giyiyor ama bot için de bazı sitelerde indirimler denk geliyor. 22 mi almalı 23 mü almalı karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz.
12-12,5 filan ölçebildim :)Valla ben bot almayacağım açıkçası burası öyle soğuk olmuyor . Birde zaten yine tüm kış evde oturacağız böyle giderseo yüzden siyah kaliteli bir spor ayakkabı alacağım ayağı şuan kaç cm ?
Benim oğlan da 1312-12,5 filan ölçebildim :)
22 bana da küçük geldi. Dediğin gibi çift çorap Mart ayı soğuğu filan 23 daha mantıklı. Teşekkür ederimBenim oğlan da 13lcw den 21 numara terlik giyiyordu olmuyor artık o . 22 giyiniyor netice de . Kalıp önemli ama bence şuan 21 giyiyorsa 23 almalısın çift çorap giyer belki
Rica ederim geçen gün instagramda ünlü bir bebek ayakkabısı sayfası var orada tek numara kalanları normalde 80 TL iken 35 e düşürmüş . Bende 23 numara siyah bir spor ayakkabı alacaktım gerçi oranın kalıpları küçükmüş meğer ondan alamadım . Ama mantıklı olan 2322 bana da küçük geldi. Dediğin gibi çift çorap Mart ayı soğuğu filan 23 daha mantıklı. Teşekkür ederim
Nasil kesebildiniz ? Biz hala devam :)Kızlar günaydın biz ani bir kararla 2 gündür gece beslenmesini kestik . Fena gitmiyor umarım gece uyanmaları son bulur