• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    12
Arkadaşlar birçok yerde hamilelikte yükseğe uzanmak tehlike yazıyor, eskiler özellikle bu konuda çok uyarıyorlar
Az önce mutfakta yüksekte ve arka taraftaki bi tabağa uzandım ve deli pişmanım
İçime kurt düşürdüm sanki bi tuhaf oldu karnım gibi belki tamamen psikolojik 🥹
Bir daha asla yapmıycam 🥹

Arkadaşlar birçok yerde hamilelikte yükseğe uzanmak tehlike yazıyor, eskiler özellikle bu konuda çok uyarıyorlar
Az önce mutfakta yüksekte ve arka taraftaki bi tabağa uzandım ve deli pişmanım
İçime kurt düşürdüm sanki bi tuhaf oldu karnım gibi belki tamamen psikolojik 🥹
Bir daha asla yapmıycam 🥹
Yani çokta takma tamam kendimize dikkat edicez ama sakınan göze çöp batar misali

Ksknnkymtt Ksknnkymtt kız nasılsın nerdesin iyimisin
Merhaba iyiyim buralardayım arada okumaya çalışıyorum, 10 haftalık doldu ayın 10 unda ikili test için gideceğim ben inşallah :)
Bugün devlette randevu yakalayıp gittim cihaz baya dandikti ama doktor çok iyiydi
Bebeğim sürekli zıplıyordu birkaç kere yakaladık çok güzeldi 🥲🥲🥲

Siz nasılsınız nasıl gidiyor bebiş

Merhaba iyiyim buralardayım arada okumaya çalışıyorum, 10 haftalık doldu ayın 10 unda ikili test için gideceğim ben inşallah :)
Bugün devlette randevu yakalayıp gittim cihaz baya dandikti ama doktor çok iyiydi
Bebeğim sürekli zıplıyordu birkaç kere yakaladık çok güzeldi 🥲🥲🥲

Siz nasılsınız nasıl gidiyor bebiş
Okudukça tebessüm ettiğimi bile farkında değilim. İyi olmanıza sevindim. Bende iyim şükür. Bu perşembe 10 haftalik olucaz bizde inşallah 🤗

Sen ne zaman gideceksin doktora ne dediler en son ☺️
Geçen hafta gittim. 9 haftalikken büyümüş iyi dedi. Kanama alanı daha var oda zamanla erir gider dedi. Bur daha 15. Haftada gidicem. O zaman cinsiyetinide görürüm inşallah. Yani 1 ay sonra

Back