2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen öyle canım bende senin gibi düşünüyorum testlerde çıkar zaten, eşlerimizin değiştirmesi en iyisi

Canım benim de sabahtı randevum gittim. Çok şükür gördük keseyi haftaya tekrar gideceğiz tahlillerin sonucuna falan bakacak bir de kesenin büyümesine bakacak. Tsh değeri sıkıntılı olursa ilaç falan yazacakmış şimdilik çok şükür sevinçli döndüm kuzum. Hcg baktı mı bilmiyorum ama e-nabızdan kontrol edeceğim senin nasıl geçti canım ?

Canımmm çok sevindim hadi hayırlı olsun inşallah kalp atışı için zaman verdi mi :) benim değerim seninkinden düşüktü doktor hesapladı ancak 700 civarı olmuştur bu değerle görmemiz zor olabilir dedi zaten göremedikte Çarşamba günü kontrol randevum var Çarşamba’ya görmeyi umut ediyoruz görmezsek tekrar kan vericem kan değerime bakcaz şimdilik böyle durum inşallah Çarşamba keseyi görürsek süper olacak :)

Görürsün canım Allah’ın izniyle kalp atışı için erken galiba ya çünkü internette hep 6-7-8 haftalık diyordu o yüzden doktor da daha bişey demedi sadece beslenme düzeni ile ilgili Bilgi verdi ve decavit bitmişti yerine başka vitamin hapı verdi. İnşallah Çarşamba günü güzel haberler alırsın canım hiç gerek kalmaz tekrar kan vermeye

Bu arada kızlar ben kasığım ağrıyor kasığım ağrıyor diyordum ama ağrıyan yeri doktora gösterdim kasıkla alakası yokmuş kas ağrısı olabilir dedi :):)):

Hayırlı olsun canım darısı kalp atışına

Bu heralde falan diye bi yer işaretledi ama pazartesi gel daha ney gözükür değerin iyi dedi çok şükür biraz olsun rahatladm sen gördün mü keseyi

Bugün kontrolüm vardı kalp atışı yok dedi %90 boş gebelik dedi bende beklemek istediğimi söyledim bir iki hafta bekleyip görcez
Dr bana ümitlenme dedi, ama benim içim rahat. mucize bebek o, direkten döndü sonuçta.biraz süprizi seviyor gibi
yinede hayırlısı diyorum

Bu heralde falan diye bi yer işaretledi ama pazartesi gel daha ney gözükür değerin iyi dedi çok şükür biraz olsun rahatladm sen gördün mü keseyi
Yok canım benim değerim daha düşük daha minnak :) 1000 üzeri ultrasonda kese gözükebiliyor ben Çarşamba gidicem inşallah o zaman keseyi görürüz :)

4+1 deyim feci belim ağrıyor normal mi ? Yan dönerken bile zorlanıyorum bu kadar erken olması beklemiyordum.

Bende 4. Haftalarımda öyleydim. Hatta ortopediye randevu alacaktım. Kendimi bel fıtığı sanmıştım. Yürüyüş yapman gerekiyormuş. Ben biraz yürüdükçe açıldım.

Benimde aynıydı hatta karın ağrısı vardı yani adet gibi değilde üst tarafta biraz. Doktora sordum normal dedi şu an 6+6yım hala devam ediyor. Kuyruk sokumu ağrım da hiç olmazdı doktor bol bol dinlen dedi

Merhaba kızlar, yeni gördüm konuyu:) ben de inşallah 2019 Ağustos annesi olacağım. Şu an 5+6’dayız. 3 gün önce keseyi gördük çok şükür. İçinde bebek de belirmeye başlamış dedi doktor. Son 1 haftadır gittikçe artan bir mide rahatsızlığım var bulantı, midemde gaz, kazınma. Buna bağlı olarak iştahsızlık, halsizlik. Zorla işe gidiyorum resmen. Yemek yemesem açlıktan kazınıyor midem yesem gazdan kazınıyor, rahatsız ediyor. Zaten iki lokma yiyebiliyorum.Benzerlerini yaşayanlar var mı? Nasıl baş ediyorsunuz?

kac haftalik suan?

Güzel düşün güzel olsun inşAllah bebişin seninledir. Kaç haftalıksın şuan ?

Hayırlı olsun canım haftalarımız aynı seninle bende dün gördüm keseyi. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Gaz problemi bende de var çok çabuk acıkıyorum sürekli biseyler yiyorum bide sigarayı bıraktım canım daha çok yemek istiyo. bulantı arada hafif oluyo ama halsizlik felan yok bende

Bende de fena halde kabızlık sorunu var.Zaten vücudum yatkındı sanırım progesteron içeren vajinal bir jel kullanıyorum sabah akşam o da kabızlığa sebep oluyormuş.Bol bol yogurt kefir tarzı şeyler yiyip bağırsakları çalıştırmamız gerekiyor.Ama iş hayatındayken gerçekten insan zorlanıyor

Olmasın da inşallah canım hasta gibi hissediyor insan kendini senin de hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ben de 10 gün sonra gidip kalp atışını duyacağım inşallah canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…