- 6 Ekim 2018
- 299
- 318
- 103
- 31
Gidiyorum şimdi canımAcile git canım bir saatte çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidiyorum şimdi canımAcile git canım bir saatte çıkıyor
2811 cok şükür iyi değil miAcile git canım bir saatte çıkıyor
Maşallah canım çok güzel değerin hayırlı olsun2811 cok şükür iyi değil mi
Geçen ay 14 kasımda bat tı 3 gün öne gelmiş son aylarda rahatladm cok şükür kese gözükür değil miMaşallah canım çok güzel değerin hayırlı olsunbat ne zamandı senin ?
Benimde bel ağrısıyla başladı 2 haftaya yakın sürdü belimin ağrısı bitti bu sefer bulantı ve kusma başladı4+1 deyim feci belim ağrıyor normal mi ? Yan dönerken bile zorlanıyorum bu kadar erken olması beklemiyordum.
Çok zorladı beni hep böyle gitmesinde bi iki haftaya razıyımBenimde bel ağrısıyla başladı 2 haftaya yakın sürdü belimin ağrısı bitti bu sefer bulantı ve kusma başladı![]()
Üşütmüş olabilir misin acaba bazen üşütünce bana da oluyor önceden de oluyordu kasılma oluyordu. Eğer kan gelmediyse bence telaş yapma derimArkadaşlar afedersiniz ama benim kuyruk sokumu olan tarafimda ağrım çok fazla oluyor karın ağrım mide agrimda çok fazla resmen iki büklüm yürüyorum uzanınca kendime geliyorum. Cok tedirgin oluyorum normalmi daha 5+6 yim
İnşallah görürsün canım kese değer 1000 ve üzeri olduğu zaman görünüyormuş galibaGeçen ay 14 kasımda bat tı 3 gün öne gelmiş son aylarda rahatladm cok şükür kese gözükür değil mi
Kalp atışı bile duyulur annesi inşallah değerin çok güzelGeçen ay 14 kasımda bat tı 3 gün öne gelmiş son aylarda rahatladm cok şükür kese gözükür değil mi
Kan gelmiyor şükür ama işte ağrım çok fazla adet oluyormus gibi aslında dikkat ediyorum üşümemek için bilmiyorum neyin nesiÜşütmüş olabilir misin acaba bazen üşütünce bana da oluyor önceden de oluyordu kasılma oluyordu. Eğer kan gelmediyse bence telaş yapma derim
İnşallah birazdan gidixem keseyi göreyim rahatlıyım uyuyamadm bgn asıl olay çift çizgiden sonra başlıyor bütün gece dış gebelik okudum durdum internetten inşallah sağlıklıdır cok pinpirikliyimm yandımm vallaKalp atışı bile duyulur annesi inşallah değerin çok güzel
Ben de o durumdym ama dusunmemye calsyrm senin değerin cok guzel bence bebisini göreceksinİnşallah birazdan gidixem keseyi göreyim rahatlıyım uyuyamadm bgn asıl olay çift çizgiden sonra başlıyor bütün gece dış gebelik okudum durdum internetten inşallah sağlıklıdır cok pinpirikliyimm yandımm valla
Arkadaşlar afedersiniz ama benim kuyruk sokumu olan tarafimda ağrım çok fazla oluyor karın ağrım mide agrimda çok fazla resmen iki büklüm yürüyorum uzanınca kendime geliyorum. Cok tedirgin oluyorum normalmi daha 5+6 yim
Valla benide korkuttunuz şimdi baktım mesajlara kızlar bendede kedi var. kumu eşim temizliyor. ben zamanı gelince tümünü temizleyip kumu yeniliyordum sadece şimdi bebek den sebep eşim yapıyor hepsini.Canım benimde evimde bir köpek ve bir kedi var. Bahsettiğin şey kedi kumundan, çiğ et salam sosis, yukanmamış sebzelerden geçiyor. Fakat çoğu insanın buna bağışıklığı oluyor çünkü vucuda bunlar birkez girmiş oluyor. Sende hastalık olarakmı çıktı yoksa bağışıklığında mı pozitif çıktı
Benim de 9.10 da randevubiraz korkuyorum değer kaç olmuştur acaba gebelik testinde kontrol ettim koyulaşmış ama yine de rahat edemiyorum
inşallah ben de görürüm küçükte olsa bişeyler
çok heyecanlı hemen sabah olsun
İnşallah birazdan gidixem keseyi göreyim rahatlıyım uyuyamadm bgn asıl olay çift çizgiden sonra başlıyor bütün gece dış gebelik okudum durdum internetten inşallah sağlıklıdır cok pinpirikliyimm yandımm valla
Valla benide korkuttunuz şimdi baktım mesajlara kızlar bendede kedi var. kumu eşim temizliyor. ben zamanı gelince tümünü temizleyip kumu yeniliyordum sadece şimdi bebek den sebep eşim yapıyor hepsini.