bu nasıl bir sabırben testi yaptım ağlayarak yanına gittim
![]()
valla bende zor sabrediyorum ama hem emin olmak istiyorum hemde güzel bir sürpriz yapmak istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nasıl bir sabırben testi yaptım ağlayarak yanına gittim
![]()
keşke bende öyle olabilsem ne güzel ama malesef her konuda sabırsızım.. Merak ettim süprizinii şimdiadama kriz geçirttirme de
![]()
Cok guzel canim hayirli olsunKan so
Kan sonucumu 781 ciktç:)
Benimkindede kiz cikiyor rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin bencok merak etmiyorum saglikli olalimda kiz erkek farketmez.benimde karnim midem şiş bulantimda basladi geceleri cok fena oluyorum ya gunduz hic yokkızlar daha çok erken ama ben cinsiyeti çok merak ediyorum. Gece gündüz düşünüyorum vallaÇin takviminden bide rus takviminden baktım da ikisi de erkek çıkıyor ne yalan söyliyim hep erkek hissediyorum bende. Tabi en önemlisi sağlıklı olması orası ayrı.. İkiside çok farklı deneyim olacak bizim için. Sizlerde merak ediyomusunuz? Birde pantolon düğmelerim çok zor kapanıyor 6 aylık olunca davul gibi olucam galiba
![]()
Bendede malesef kilo vermek istedikce şişiyorum galibaBenmde öyle oldu ya neden şimdiden böyle oldu anlamıyorum vücudumun şekli değişti ben 4 aya kadar hiç bi fark olmaz diyodum ama şimdiden büyük fark var![]()
Benimde 2 gune kadar yoktu yavas yavas oluyor canim hcg degerine gore yani arttikca kese buyudukce belirtiler cok artiyo benim de degerim yukseldi bulanti 1 gun sonra basladi endiselenmeYa ben bir türlü randevu bulamıyorum hastenelerde. Sizin bahsettiğşniz gibi belirtilerim hiç yok acaba neden ki? Ne kilo aldım ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne şişlik hiç bşy yok bende endişelenmeli miyim
Ben pazar gununden cuma gecesine kadar dayandim cok sukur esim sehir disindaydi telefonda soylemek istemedim yuzyuze o mutlulugu kendi gozlerimle gormek istedim evdekilerin haberi vardi bir soyleyecek benden duymayacak diye cok kortum strese girdim ama sukur ki guzel haberi ben kendim verdimbu nasıl bir sabırben testi yaptım ağlayarak yanına gittim
![]()
Heycandan ne kese boyutunu sordum nede haftami onlari haftaya sorarim artik ben sacede keseyi beklerken bebegide icinde görünce cok mutlu oldum benim sat a göre5+5 ama doktora göre bilmiyorum. Cümlemize kucagimiza almayi nasip etsin amin insallahkaç artı kaç canım doktorun hesabıyla hayırlı olsun burarada kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benden 1 tüp kan aldılar bütün tahliller çıktı .
vayy gerçekten çok güzel bir süpriz eminim çok duygulanır eşinde, ilk hamileliğin mi canım?yok ya o kadar büyük bir şey değil. Allah nasip ederse abimin nişanı olacak. Fotoğraf çekilecekler dış çekim. bizde onlarla gidicez. orada hem resmimz hem videomuz çekilir güzelde giymiş olucaz güzel bir hatıra kalırbir kutunun içine idrar testimi kan sonuçlarımı koyup bekle babacım ben geliyorum yazacağım. Birde onun bir fuardan alıp geldiği süs bir bebek ayakkabısı vardı onu da içine koyacağım. işte doktora gidebilsem ultrason kağıdına bekle ben geliyorum babacım diye yazacaktım ama bakılamadım maalesef. nişan pazar günü.
bu ayda mı olmadı diye üzülmüştü çok şaşıracak
![]()
vayy gerçekten çok güzel bir süpriz eminim çok duygulanır eşinde, ilk hamileliğin mi canım?
ne güzel canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsinteşekkür ederim canım. İnşallah hoşuna gider eşimindeEvet canım ilk hamileliğim. 2 yıldır evliyiz 3 aydır bebiş istiyoruz. 3. ayda rabbim nasip etti çok şükür
![]()
ne güzel canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Canım benimde evimde bir köpek ve bir kedi var. Bahsettiğin şey kedi kumundan, çiğ et salam sosis, yukanmamış sebzelerden geçiyor. Fakat çoğu insanın buna bağışıklığı oluyor çünkü vucuda bunlar birkez girmiş oluyor. Sende hastalık olarakmı çıktı yoksa bağışıklığında mı pozitif çıktıAllah razi olsun canim, benim ilk gebeligimde bunlar yoktu hatta o zaman evinizde 5 kopek kedi hamster bir suru hayvan vardi ben sasirnistin cikmamasina..
Ama simdi oglumun alerjisinden dolayi hicbiri yok ve ben alakasizca bu mikropla karsilastim hemde boyle bir zamanda..
Bence de henuz kucukken her gebeye yapilmali..
Mesela kalp atisindan sonra ogrenmek beni yikardi..
Dr bakmasa bile isteyin bnece, herkesinki temiz ciksin insallah ama tedbir tedbirdir...
büyük tesadüf gerçekten, bende 9 aralık 2012 de üye olmuşum 9 aralık da hamile olduğumu kesinleştirmiştimya şimdi farkettim sanki kader.. 6 kasım 2014 de siteye üye olmuşum. 6 kasım 2016 da evlendim. 6 kasım 2018 de hamileymişimm nasıl tesadüff![]()
Benim de oluyor. Benim de ilk hamileliğimde olmayan ne varsa bunda oluyor. Kayın validem farklı cinsiyet de ondan böyle oluyor gör bak dediSizin karnınız ağrıyor mu kızlar. Benim ayakta çok kalınca bide gece yatmaya yakın adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyor. İlk hamileliğim de olmamıştı. Dr a hemen gitmek istemiyorum ama gitsem mi ki
Çok geçmiş olsunmerhaba bayadir yazmadim sikintili gunler gecirdim..9 haftayi bitirdik bizde gebeligin basindan beri dis agrim vardi hatta burada bir arkadas sagolsun yazmisti gebelikte heran dis tedavisi olur diye ama dayanmaya calistim 5 hafta ancak dayandim hergece agladim sabahladim ..doktor degisikligi yaptim baska sebeple o doktora soyledigimde dis sorunu dusuk sebebi herzaman tedavi olabilirsinki sen artik iyice kotu olmussun dedi rapor verdi tedavi oldum...tabi aglaya aglaya simdi p.tesi kontrolum var bebegim insallahh iyidir ..ne kadar birsey olmaz densede yuregim agzimda
tBen testi yapar yapmaz söyledimbenimde kasık ağrılarım oluyor bazen. ben daha eşime bile söylemedim önce doktora gidip bir göreyim istemiştim ama oda nasip olmadı yaama bir keseyi felan göreyim sağlıklı mı değil mi diye sonra eşime söyleyeyim istiyorum
Sizler eşinize ne zaman söylediniz acaba? beklemekte çok zor yaaaa
![]()
6 tüp çok değil mi birşeyler yeseydin hemen. Geçmiş olsun. Bebişi gördün mügunaydin. sabah sabah gittim 6 tup kan, idrar.. rutin testler basladi
toksoplazma, rubella vs....
kac gundur aklimda yazmayi unutuyorum. dis hekimine danistim.. gebelikte sadece parodontax klasik macunu tavsiye etti. belki faydasi olur sizlere de...
Maşallahhhh.Bizde doktordaydik bugun vajinal ultrasyonla bakildik ilk defa kesemiz var icinde bebisimde var kalp atisi yok henuz haftaya gel dedi 5 tüp kan ve idara tetkikide verdim. Hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim herkeze
Karından görünmez bence. Sen hazırlıklı git vajinal usg bakabilşrHerkese merhaba bende hamileliğimi 2 gün önce öğrendim ilk beta hcg değerim 356.12 çıktı 18 saat sonraki değerim de 598.09 çıktı. Yarın ultrason için doktora gidicem inşallah. Sizce karından ultrasonda görünürmü![]()
Gözün aydın annesi masallahKızlar bugün muayene oldum çok şükür keseyi gördük. 29 aralıkta tekrar gidicem kalp atışı için
Sizin baya tesadüfmüş gerçekten :)büyük tesadüf gerçekten, bende 9 aralık 2012 de üye olmuşum 9 aralık da hamile olduğumu kesinleştirmiştimbir de ben 9 mayıs eşim 9 temmuz doğumlu evlilik tarihim 9 eylül hep 9 gidiyor bizdede
![]()
Teşekkür ederim.Benim de oluyor. Benim de ilk hamileliğimde olmayan ne varsa bunda oluyor. Kayın validem farklı cinsiyet de ondan böyle oluyor gör bak dedibakalım hayırlısı
Çok geçmiş olsun
tBen testi yapar yapmaz söyledim
6 tüp çok değil mi birşeyler yeseydin hemen. Geçmiş olsun. Bebişi gördün mü
Maşallahhhh.
Karından görünmez bence. Sen hazırlıklı git vajinal usg bakabilşr![]()