2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hem.de nemerak ediyorummm. ama biliyorum erkek yine benim kuzu

he he... benim de kocaman oldu. hamile kiyafeti giyiyorum.

hic telaslanma canim. her bunyenin verdigi tepki farklidir.
Merhaba gebeligimiz aynı sen gorebildin mi bebegini

benimde kasık ağrılarım oluyor bazen. ben daha eşime bile söylemedim önce doktora gidip bir göreyim istemiştim ama oda nasip olmadı ya ama bir keseyi felan göreyim sağlıklı mı değil mi diye sonra eşime söyleyeyim istiyorum Sizler eşinize ne zaman söylediniz acaba? beklemekte çok zor yaaaa

gunaydin. sabah sabah gittim 6 tup kan, idrar.. rutin testler basladi
toksoplazma, rubella vs....

kac gundur aklimda yazmayi unutuyorum. dis hekimine danistim.. gebelikte sadece parodontax klasik macunu tavsiye etti. belki faydasi olur sizlere de...

gerçektenmi ben akşamı zor bekledim eşim gelsin de surpriz yapayım diye.ama çok güzel bir surpriz yaptım hayatı boyunca unutmayacak .çok mutlu oldu.bebeğide gördüğümde eşim yanımda olsun isterim . aklında bir surprizmi var

Bizde doktordaydik bugun vajinal ultrasyonla bakildik ilk defa kesemiz var icinde bebisimde var kalp atisi yok henuz haftaya gel dedi 5 tüp kan ve idara tetkikide verdim. Hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim herkeze
kaç artı kaç canım doktorun hesabıyla hayırlı olsun burarada kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benden 1 tüp kan aldılar bütün tahliller çıktı .

o iştah kapanması bende de var canım eskisine göre iştahım azaldı ara ara bulantıda oluyo ama nedense göbiş şiş bulantı işimizi zorlaştırıcak gerçekten kraker falan bi nebze iyi gelir bende alayım bari

Herkese merhaba bende hamileliğimi 2 gün önce öğrendim ilk beta hcg değerim 356.12 çıktı 18 saat sonraki değerim de 598.09 çıktı. Yarın ultrason için doktora gidicem inşallah. Sizce karından ultrasonda görünürmü

Belki kalp atışını da duyarsın haftaya gitmişken canım:)) ben 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için
çok güzel olurrr dünyalar benim olur olsun en azından kese göründü ya iyi olmuş

bu göbişlere bir çare yok bebişler büyüsünde sağlıcakla, dün akşam araştırma yaparkan bi video ya denk geldim o kadar hoşuma gitti ki hemen sizle paylaşmak istedim buraya link bırakıyorum izlemek isteyenler izleyebilir

benim bat tan beri ağrıyor canı ara ara dün hatta biraz evde iş yaptım çok ağrıdı yatıp dinlenince geçiyor.. doktora sormuştum normal demişti.

bu nasıl bir sabır ben testi yaptım ağlayarak yanına gittim

merhaba öncellikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım aramıza hoşgeldin benim değer 2046 dı vajinal ultrason yaptı doktorum. Pek karından gözüküceğini sanmıyorum

Kızlar bugün muayene oldum çok şükür keseyi gördük. 29 aralıkta tekrar gidicem kalp atışı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…