2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa çok gecmis olsun normal kan tahlilinde mi çıktı bu değerler bizimde baktirmamiz lazım bence

Teşekkürler amin hepimize hayırlı uğurlu olsun

Evet :) ben yarın gidecektim doktora kese için ama eşimde gelmek istedi onun izin gününde gideceğiz hem kalp atışı da duyarız belki diye biraz erteledim
Çok güzel tabi onundan hakkı oda heyecanlanıyordur sninde ilk gebeliğin mi ben 4 Ocak’ta gideceğim o zmana kadar sabredeceğim ama bakalım nasıl gecicek zmn biran önce geçsin istiyorum

Çok güzel tabi onundan hakkı oda heyecanlanıyordur sninde ilk gebeliğin mi ben 4 Ocak’ta gideceğim o zmana kadar sabredeceğim ama bakalım nasıl gecicek zmn biran önce geçsin istiyorum
Benim ikinci ilkini maalesef kalp sendromu olduğu için temmuz ayinda beş aylıkken ölü dogum yaptim şimdi aynı sorunlar olacak diye korkuyorum ama beşinci ayda detaylı ultrasonda ancak belli oluyor

Benim ikinci ilkini maalesef kalp sendromu olduğu için temmuz ayinda beş aylıkken ölü dogum yaptim şimdi aynı sorunlar olacak diye korkuyorum ama beşinci ayda detaylı ultrasonda ancak belli oluyor
Çok geçmiş olsun bunun olmasının bi sebebi varmıymış peki

Çok geçmiş olsun cnm korkma güzel düşün güzel olsun inş

Yaa çok gecmis olsun normal kan tahlilinde mi çıktı bu değerler bizimde baktirmamiz lazım bence
Allah razi olsun canim, benim ilk gebeligimde bunlar yoktu hatta o zaman evinizde 5 kopek kedi hamster bir suru hayvan vardi ben sasirnistin cikmamasina..
Ama simdi oglumun alerjisinden dolayi hicbiri yok ve ben alakasizca bu mikropla karsilastim hemde boyle bir zamanda..
Bence de henuz kucukken her gebeye yapilmali..
Mesela kalp atisindan sonra ogrenmek beni yikardi..
Dr bakmasa bile isteyin bnece, herkesinki temiz ciksin insallah ama tedbir tedbirdir...

Evet oluyor canim. Adet agriso gibi agri bende biraz azaldı gibi ama aniden kalkinca falan kasik agrim oluyor. Ve ayakta cok durunca

Benimde eşim ve kızım biliyor sadece

merhaba agustos anneleri yarın test yapıcam inşallah bakalım sonuc nasıl olacak hayırlısı eger pozitif cıkarsa bende aranıza geliyorum

hem.de nemerak ediyorummm. ama biliyorum erkek yine benim kuzu

he he... benim de kocaman oldu. hamile kiyafeti giyiyorum.

Ne mutlu sana canm hamile kıyafeti giyiyosan çok sevindim senin adına.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…