Ay evet hepsinin ayrı bi heyecanı var Allah bize de isteyen herkese de yaşatsın ya sağlıkla doğsun bebişlerSonra kese ve kalp atışı olayı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet hepsinin ayrı bi heyecanı var Allah bize de isteyen herkese de yaşatsın ya sağlıkla doğsun bebişlerSonra kese ve kalp atışı olayı var
Senin hcg baya yüksek kese kesin görünmesi lazımMerhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?
Adetin kaç gün gecikti canimMerhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?
1200 sonrası görünür yazmış doktorlarSenin hcg baya yüksek kese kesin görünmesi lazım
1000 den yüksek çıkmış canımKızlar bugün hcg testi tekrarladım >1000 çıkmış bu tam bin mi demek yoksa önündeki işaret binden yüksek değer mi demek kafam karıştı ya pazartesi de keseyi görmüştük tahminimce bu laboratuvard direk binden yüksek diye gözüktü net sonuç çıkmadı
O zaman sıkıntı yoktur canım inşallah. Benim de hem sağ hem solda oluyordu batma ama bat zamanı 3-4gün oldu sonra geçti.Batmam çok şiddetli olmuyor ara sıra ama iki tarafimdada oluyor hem sağ hem sol tarafta kanamamda yok çok şükür
Yuksek demek canımKızlar bugün hcg testi tekrarladım >1000 çıkmış bu tam bin mi demek yoksa önündeki işaret binden yüksek değer mi demek kafam karıştı ya pazartesi de keseyi görmüştük tahminimce bu laboratuvard direk binden yüksek diye gözüktü net sonuç çıkmadı
Kan verdigim gun 8 gecikmisti.Adetin kaç gün gecikti canim
Kan verdigim gun 8 gun gecikmisti.
Kayıplarınız için üzgünüm. Umarım yakında kalp atışı da duyarsınız. Ben bir önceki hamileliğimde 5 aylıkken başlamıştım. Ama bunda normal kıyafetlerim sıkmaya başladı bilemerak ediyorum ben gibi hamile kiyafetine baslayan var mi ....
benim ic karin yok sanirim. hemen karnim cikiyor. gozle gorulur sekilde hem de... 4 kez gebe kaldim (ilk iki yavrum yasamadi ama) hepsinde de boyle oldu. gorenler 3-4 aylik saniyor ki bu kez diyetisyene gidip 5 kg verdim, hatta kilo da almadim geri...
yarin buyuk gun benim icin. 4+5 ve doktor kontrolu var bakalim.. kese gorecegiz kismet olursa
7. Haftada duyulabilir diye düşünüyorum ortalama. Benim de ağrılarım hala oluyor. Normal galiba.Merhaba arkadaşlar benimde 5+3 kalp atışını duymak için hangi hafta gitmem lazım bide benim her iki taraftada çok fazla batma oluyor ve hala adet olacakmış gibi ağrılarım var sizce normalmi
Çok güzel hayırlı olsun.Bugün bebeğimin kalp atışını duydum hayatımda duyduğum en güzel şeydi darısı sizlerin başına kızlar
Hayırlı olsun. Kese kontrolu de anlaşılır o galibaMeraba kızlar ben de aranıza yeni katıldım Pazartesi 42 çıktı bhcg bgn 195. Haftaya gel dedi doktor ben de korktum 5katına çıkmış ikiz fln olursa diye
1000 den yüksek çıkmış canım
Yuksek demek canım
Ne tablosu ki canim
Indallah canim bizde heyecanla bekliyoruz ne guzel duygular
Merhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?
Merhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?
Sağlıklı gebelikse şu an ikiside görünür benceMerhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?
Taa 27 araliğa randevu alabildim sistemden. O doktor da cok iyi. Baskasina gitmek istemedim. Umarim hersey yolundadir Allahin izniyle. Herkese hayirli saglikli evlatlar dilerimSağlıklı gebelikse şu an ikiside görünür bence
Teşekkür ederim aklımda bulunsun bir daha ağrırsa :)patatesi halka halka kesip tulbent ile bas cevrenize sarin...baska bildigim birsey yok ne yazik ki...
Çok geçmiş olsun. İnşallah bebiş iniz size göz kırpar kontrolde
Çiğ patates bağlamak iyi geliyor bana deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun
İnşallah sizden güzel haber bekliyoruz
Hayırlı olsun
Ananası ilk kez duydum. Güzel de bir meyve. Bol bol yiyelim. Bilgi için teşekkürler