patatesi halka halka kesip tulbent ile bas cevrenize sarin...baska bildigim birsey yok ne yazik ki...Baş ağrısı için yaptığınız doğal bişey varmı hamişler dayanmaya çalışıyorum ama ağrı gittikçe artıyor ilaç almak istemiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patatesi halka halka kesip tulbent ile bas cevrenize sarin...baska bildigim birsey yok ne yazik ki...Baş ağrısı için yaptığınız doğal bişey varmı hamişler dayanmaya çalışıyorum ama ağrı gittikçe artıyor ilaç almak istemiyorumm
Hayırlı olsunSelam kızlar sonucumu aldım beta hcg 630 çıktı. Dün vermiştim 4+3 de yani. Sağlık ocağındaki ebe çok ilgilendi değeri hesapladı ağrı veya kanaman olmazsa hafta ya cuma gidersen hem kalp hem keseyi görebilirsin dedi. Balık ve ceviz tüket her salatana semiz otu doğra folik asit için dedi. Darısı bekleyenlerin başına
doktorum bana ilk 3 hicbir ilaci vermedi. enfeksiyon vs olmadi sukur. ama parol bile icmeyeceksin demisti oglumda ki suanda ayni doktora gidiyorum...Parol, minoset, vermidon gibi parasetamol içeren ağrıkesicilere doktor izin veriyor.
Tabi özel bir alerjiniz yoksa
mumkunse kullanma derim.Parol kullanabilirsin demişti ama yinede doğal bişeyler varsa onlardan deneyim demiştim normalde hemen ilaç alırım ama bebiş olunca 2 kere düşünüyor insan
masallah gozunuz aydin.Nasip olurda doğru çıkarsa bende Ağustos annesi olmaya adayim
masallah gozunuz aydin...Selam kızlar sonucumu aldım beta hcg 630 çıktı. Dün vermiştim 4+3 de yani. Sağlık ocağındaki ebe çok ilgilendi değeri hesapladı ağrı veya kanaman olmazsa hafta ya cuma gidersen hem kalp hem keseyi görebilirsin dedi. Balık ve ceviz tüket her salatana semiz otu doğra folik asit için dedi. Darısı bekleyenlerin başına
Canım sen sağlık ocağında mı verdin oradan barkodla internetten bakıyorlardı normalde :)Canım bende baktım HCG diye bir başlık bulamdm sen neye baktin 650
merak ediyorum ben gibi hamile kiyafetine baslayan var mi ....
benim ic karin yok sanirim. hemen karnim cikiyor. gozle gorulur sekilde hem de... 4 kez gebe kaldim (ilk iki yavrum yasamadi ama) hepsinde de boyle oldu. gorenler 3-4 aylik saniyor ki bu kez diyetisyene gidip 5 kg verdim, hatta kilo da almadim geri...
yarin buyuk gun benim icin. 4+5 ve doktor kontrolu var bakalim.. kese gorecegiz kismet olursa
Sağolunmasallah gozunuz aydin
Normal canim korkma benimkiler daha belirsizdi seninki alen acik ortada gunun gectigi icin daha belirgin yaniBenim 33.gun ama benimde 28 günde bir oluyor silik çıkması normal değil mi acaba
Oncelikle basin sagolsun canim rabbim sirali ölüm versin.hic duymadim daha once oyle ama olur canim sonucta sagliklisiniz ya sen ona bak olsun bende merakimdan hevesimden hemen gittim hey ben geliyorum yazili hamile bluzunden aldim niyeyse hamile kiyafetleri cok hosuma gidiyor dahada alicam simdiden karnim cikmadan hemen giydimmerak ediyorum ben gibi hamile kiyafetine baslayan var mi ....
benim ic karin yok sanirim. hemen karnim cikiyor. gozle gorulur sekilde hem de... 4 kez gebe kaldim (ilk iki yavrum yasamadi ama) hepsinde de boyle oldu. gorenler 3-4 aylik saniyor ki bu kez diyetisyene gidip 5 kg verdim, hatta kilo da almadim geri...
yarin buyuk gun benim icin. 4+5 ve doktor kontrolu var bakalim.. kese gorecegiz kismet olursa
aynen sirf karin ve gogus kilo aliyor ben de. 11 kg almistim oglumda da..Kimisinin sadece karnı çıkıyor başka hiç bir yerinden kilo almıyor belki senin de öyle oluyordur :)
Benim de 7 aylık olana kadar hiç çıkmıyor ama toplamda 14 kg almıştım :)
Bu sefer de 5 kg fazlayla kaldım bakalım final nasıl olacak :))
oh guzel gunlerde kullan. giy hic cikarmaNormal canim korkma benimkiler daha belirsizdi seninki alen acik ortada gunun gectigi icin daha belirgin yani
Oncelikle basin sagolsun canim rabbim sirali ölüm versin.hic duymadim daha once oyle ama olur canim sonucta sagliklisiniz ya sen ona bak olsun bende merakimdan hevesimden hemen gittim hey ben geliyorum yazili hamile bluzunden aldim niyeyse hamile kiyafetleri cok hosuma gidiyor dahada alicam simdiden karnim cikmadan hemen giydim
Sağlık ocağında hemen çıkar ben de öyle gittim internetten bakmam için barkod verdi bana :) ben hiç bilmiyordum barkod falanCanım sen sağlık ocağında mı verdin oradan barkodla internetten bakıyorlardı normalde :)
MErhaba, benim bugün 5+3 doktora gittim 13mm lik kese gördü. Kalp atışı için 10-14 gün sonra gel dedi. Daha erken yani kalp atışı için. Batma şiddetliyse doktora git istersen. Kanama olmadığı sürece çok sorun olmayabilir ama hiç gitmediysen doktora ilk kontrol için gitsen iyi olur.Merhaba arkadaşlar benimde 5+3 kalp atışını duymak için hangi hafta gitmem lazım bide benim her iki taraftada çok fazla batma oluyor ve hala adet olacakmış gibi ağrılarım var sizce normalmi
Hadi bakalım inşaallah hayırlı haberlerle dön canımmerak ediyorum ben gibi hamile kiyafetine baslayan var mi ....
Çok geçmiş olsun. İnşallah bebiş iniz size göz kırpar kontrolde
Çiğ patates bağlamak iyi geliyor bana deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun
İnşallah sizden güzel haber bekliyoruz
Hayırlı olsun
Ananası ilk kez duydum. Güzel de bir meyve. Bol bol yiyelim. Bilgi için teşekkürler
genelde 7.ci haftada cagirirlar kalp atisi icin. cok siddetli degilse agri ve batmalar normal.Merhaba arkadaşlar benimde 5+3 kalp atışını duymak için hangi hafta gitmem lazım bide benim her iki taraftada çok fazla batma oluyor ve hala adet olacakmış gibi ağrılarım var sizce normalmi
masallah..MErhaba, benim bugün 5+3 doktora gittim 13mm lik kese gördü. Kalp atışı için 10-14 gün sonra gel dedi. Daha erken yani kalp atışı için. Batma şiddetliyse doktora git istersen. Kanama olmadığı sürece çok sorun olmayabilir ama hiç gitmediysen doktora ilk kontrol için gitsen iyi olur.
ben cok umitliydim sizin testlerden.. insallah yine de gelmez regl.Hadi bakalım inşaallah hayırlı haberlerle dön canım
Kıyafet konusu tamamen seninle ilgili, rahatsız olmaya başladığın anda daha rahat şeyler giymeye başlayabilirsin.
Zaten artık biliyorsunuz eskisi gibi klasik hamile kıyafetleri, takımlar falan kullanılmıyor.
Belleri ayarlı pantolon, kot, mini etek falan giyiyorlar.
Yani dışardan da, "ay daha 2 aylık ama şimdiden hamile kıyafeti giymiş gibi" bir görüntün olmayacak.
İlk oğlumda 5. Ayda pantolonum dar gelmeye başlamıştı ve ben bir beden büyük normal kumaş bir pantolon almıştım.
O kadar belli değildi karnım yani:)
İkinci oğlumda daha kiloluydum ama herkes bişey mi oldu diyordu karnımı göremedikçe:)
6, 7 aydan sonra belirginleşmeye başladı
O testi kimde görsem ben de kesinlikle gebelik olmadan böyle çıkmaz derdim.genelde 7.ci haftada cagirirlar kalp atisi icin. cok siddetli degilse agri ve batmalar normal.
masallah..
ben cok umitliydim sizin testlerden.. insallah yine de gelmez regl.
iste dedigim buyduKızlar kazene msj attım tablo için...oda bu cevabi verdi:
Konuyu bir arkadasiniz devir alip o yapmali
Bilen yapabilirmi
Sevindim o zaman saol canım yarın kan testinde güzel haberi alırım insalinş çok meraktayim çok heycanliyomh:)Normal canim korkma benimkiler daha belirsizdi seninki alen acik ortada gunun gectigi icin daha belirgin yani
Maalesef sorunlar çıktı gidemedim en yakın tarihe çevremin önerdiği bir doktordan randevu aldım 24 aralik yaklaşık iki hafta sonra ama sanırım dayanamayacağım beklemek çok zor biran önce gitmek istiyorum adetimden 3 gün sonra test yaptım b-hcg 1000 küsürlü çıktı doktor kese oluşmuştur dedi randevu aldık keseye bakmak için işte dediğim gibi sorun çıktı ertelendiMErhaba, benim bugün 5+3 doktora gittim 13mm lik kese gördü. Kalp atışı için 10-14 gün sonra gel dedi. Daha erken yani kalp atışı için. Batma şiddetliyse doktora git istersen. Kanama olmadığı sürece çok sorun olmayabilir ama hiç gitmediysen doktora ilk kontrol için gitsen iyi olur.