• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
MErhaba, benim bugün 5+3 doktora gittim 13mm lik kese gördü. Kalp atışı için 10-14 gün sonra gel dedi. Daha erken yani kalp atışı için. Batma şiddetliyse doktora git istersen. Kanama olmadığı sürece çok sorun olmayabilir ama hiç gitmediysen doktora ilk kontrol için gitsen iyi olur.
Batmam çok şiddetli olmuyor ara sıra ama iki tarafimdada oluyor hem sağ hem sol tarafta kanamamda yok çok şükür

Kızlar daha sonuç çıkmadan hemşire 5 doz tetanoz aşısı olacaksn dedi vurulmcm dedim. Bilse cocuguma da bazı aşıları yaptrmcm yüreğine inecek ilerde hemsirenin ;)

Canım doktoruma ulaştım hormon yarın öğlene çıkar dedi ben de merak içinde kaldim ya HCG yazmyr diye :KK66:
Ben sabah 10 gibi verdim ve Öğlen 4 te çıktı. Zaten sabrım kalmamıştı bat geçsin diye bekledim günlerdir kan testi yapmadım :dua: Sen daha önce yaptın mı canım kan testi ?

Kızlar çok teşekkür ederim öncelikle iyi dilekleriniz için ♥ bugün doktora gittim keseyi gördük herşey yolunda olması gerektiği gibi dedi. 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Rabbim hepinize sağlıklı hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥

Ben sabah 10 gibi verdim ve Öğlen 4 te çıktı. Zaten sabrım kalmamıştı bat geçsin diye bekledim günlerdir kan testi yapmadım :dua: Sen daha önce yaptın mı canım kan testi ?
Yok canım 2 gun önce silik çizgi gördüm ona istndn sağlık ocağına gittim bata 3 gün var dedim ama kan ver yine de geli dedi.

3-4 sene önce olmuştum ben hatta yapan hemşire de 5 sene korur seni tekrar yaptırma demişti bana :110: bende senin gibi yaptırmam galiba
Benim de 4 sene önce vurulmstu söyledim 5 doz vurulmadysa korumaz dedi. Olsun ben vurulmcm dedim

Kızlar çok teşekkür ederim öncelikle iyi dilekleriniz için ♥ bugün doktora gittim keseyi gördük herşey yolunda olması gerektiği gibi dedi. 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Rabbim hepinize sağlıklı hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥
Hayırlı olsun canım sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına :KK200:

Çok güzel ya sürpriz yaparsın artık Allah’ın izniyle eşine :KK200: Yarın öğreneceksin inşallah sonucu öğrenince insan biraz daha rahatlıyor çünkü beklemek çok zor
Sonra kese ve kalp atışı olayı var ;)

Merhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?

Back