How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar 110.9 cıktı sonuç bata 3 gün varken iyi mi sizce intrttn baktım

Arkadaşlar 110.9 cıktı sonuç bata 3 gün varken iyi mi sizce intrttn baktım
İyi tabi canım önemli olan 2 gün sonra 2 kat artış olması :) Yarın aynı saatte tekrar verirsen 2 kat artışı görmüş olursun. Böyle böyle katlayacak sonrasında zaten 1000 lere gelince keseyi görüyorsun :)

Benim de 3+4 tahminme göre:KK66: 17 kasım bat tarihi idi. Hayırlı olsun insallah
Benim son adet tarihi 1kasımdı fakat yumurtlamam 17kasım canım, doktor adete göre hesapladı hemen düzelttirdim canım yumurtlamama göre hesapladı:KK200: ne gibi belirtiler yaşıyorsun

Benim son adet tarihi 1kasımdı fakat yumurtlamam 17kasım canım, doktor adete göre hesapladı hemen düzelttirdim canım yumurtlamama göre hesapladı:KK200: ne gibi belirtiler yaşıyorsun
Canım inan büyük fark ettren bir degslk yok henüz 2 kere ictgm su azcik köpüklü agzmdan geldi 1 kere bosluklarm kısa süreli agridi. Sizin var mı degslk

Ben keseyi 4+0 da gördüm. Ama kişiden kişiye değişebiliyor bilginiz olsun
Ben doktora gttigimde 4 haftalikti doktor dedi degerim 1006ydi gorunmedi 2 hafta sonra gel dedi dedigin gibi kisiden kisiye de degisiyor
Ama yükseliyor sonuçta bazen son adet tarihiyle bebeğin oluşumu günler tutmaya biliyo benmde şuan 8 haftalık çıkıyo hesapta ama 6 haftalık
Aynen benimkide oyle bir hafta oynama var hangisine gore hareket etsem bilemedim

Arkdslar pimpirikli olmk istemyrm ama az önce canım NAR çekti yiyeym derken internte baktım yenmemesi gerekiyorms aklnzda olsn

Yarın diyetisynme gitcem 10 kilo daha vermen gerek demişti hamile kalmadan ama tuttramdm 13 kilo vermstm 3 ayda devam edyrdm.
Sizlern durumları nasl? Yemeklernzde şuan için dikkat ettgnz şeyler var mi?

Canım inan büyük fark ettren bir degslk yok henüz 2 kere ictgm su azcik köpüklü agzmdan geldi 1 kere bosluklarm kısa süreli agridi. Sizin var mı degslk
Canım benim gögüslerimde ağrı ve hassasiyet çok oldu, karın bölgemde kramplar, sık sık idrara çıkmak, parfüm gibi kokular midemi bulandırıyor artık:cry: halsizlik ve yorgunluk çok var. Folikasit kullanmaya başladıktan sonra çok acıkmaya başladım. 3saatte bir yiyorum nerdeyse ağzıma acı su geliyor midem boş oluyor :KK64: henüz bulantılar için erken ama şşmdiden böyleyse bulantılar başlayınca nasıl olucam Allah bilir

Yarın diyetisynme gitcem 10 kilo daha vermen gerek demişti hamile kalmadan ama tuttramdm 13 kilo vermstm 3 ayda devam edyrdm.
Ben her gün kola içerdim artık içmiyorum. Sigarayida biraktim. Bol bol sebze yemekleri ve balık yemeye çalışıyorum. Bide ceviz fındık badem çok iyi geliyo ben ilk cocugumda yedim faydasını gördüm tavsiye ederim

Ben daha kan bile vermedim o yuzden sabredemedim daha fazla :110:kan verip yükseldiğini bilseydim beklerdim 8. Haftaya kadar
Kan vermedn 8 hafta nasl beklrdn ki canım;) hadi inşallah guzel sonuçlar çıkar hem de kese görürsün annesi

Canım benim gögüslerimde ağrı ve hassasiyet çok oldu, karın bölgemde kramplar, sık sık idrara çıkmak, parfüm gibi kokular midemi bulandırıyor artık:cry: halsizlik ve yorgunluk çok var. Folikasit kullanmaya başladıktan sonra çok acıkmaya başladım. 3saatte bir yiyorum nerdeyse ağzıma acı su geliyor midem boş oluyor :KK64: henüz bulantılar için erken ama şşmdiden böyleyse bulantılar başlayınca nasıl olucam Allah bilir
Henüz hiç biri yok canim bende ama kısa süreli olur inşallah senin de. Göğüslerim bile acımıyor 100lerde değerim belki ondan sen baktrms myn bhcg

Canım bende hamile kalmadan 10kilo vermek istemiştim ama beklemiyorduk bebişi benden önce davrandı:KK66: sigara içiyordum ınu bıraktım, kola gibi asitli içeceleri ve kahveyi kestim. Bol şerbetli tatlılardan kaçınıyorum. Pişmemiş yumurta salam sosis yemiyorum. Etleri daha uzun süre pişiriyorum. Bol su içmeye başladım normalde hiç içmezdim. Kof kilo almamak için ekmek ve makarnayı kestim. Yemeklerde tuzu çayda şekeri azalttım. Unlu gıdalardan uzak duruyorum. Yeşilçay içmeyi kestim. Bu şekilde canım 1haftadır bunları yapıyorum

Back