How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar neden net değer vermek yerine böyle yapmışlar ki :KK43: sağlık ocağı diye sanırım laboratuvar farkı. Saolasınız içim rahatladı :KK200:
Sanırım laboratuvardan kaynaklanıyor. Ben de sağlık ocağında yaptırmıştım net değer yazmışlardı. Endişelenmene gerek Yok değerin 1000 üstüyse çok iyi folic asit kullanmıyorsan başla canım

Merhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?
Sanırım değerle ilgili ki 7 haftalık olmuştur şimdi değerin de çok güzel çıkmış büyük ihtimal ikisi de görünür

Çin takvimi cinsiyet konusunda pek yanılmıyor kızlar
Merhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?
Kese gözükür ama kalp atışı 7. Haftada sanırim

Maalesef sorunlar çıktı gidemedim en yakın tarihe çevremin önerdiği bir doktordan randevu aldım 24 aralik yaklaşık iki hafta sonra ama sanırım dayanamayacağım beklemek çok zor biran önce gitmek istiyorum adetimden 3 gün sonra test yaptım b-hcg 1000 küsürlü çıktı doktor kese oluşmuştur dedi randevu aldık keseye bakmak için işte dediğim gibi sorun çıktı ertelendi
Benim de ilk randevum aynı tarihte..Bakalım inşallah iyi haberler alırız

Kayıplarınız için üzgünüm. Umarım yakında kalp atışı da duyarsınız. Ben bir önceki hamileliğimde 5 aylıkken başlamıştım. Ama bunda normal kıyafetlerim sıkmaya başladı bile :anneadayı:

7. Haftada duyulabilir diye düşünüyorum ortalama. Benim de ağrılarım hala oluyor. Normal galiba.

Çok güzel :anneadayı: hayırlı olsun.
Darısı bize

Hayırlı olsun. Kese kontrolu de anlaşılır o galiba:anne:

amin insallah ;)

Teşekkür ederim aklımda bulunsun bir daha ağrırsa :)
bir daha hic agrimasin...

Sanırım laboratuvardan kaynaklanıyor. Ben de sağlık ocağında yaptırmıştım net değer yazmışlardı. Endişelenmene gerek Yok değerin 1000 üstüyse çok iyi folic asit kullanmıyorsan başla canım
Kullanıyorum canım önceden başlamıştım saolasın öpüyorum :KK68:

slm kızlar bugun yine kan verdim değerim 438 olmus. 2 gün önce 197 idi.
sizce nasıl değer adetim 6 gün gecikti gözüküyor. bana değer az gibi geliyor. artısı 2 katı olmus ama kafam karıstı ıyıce

Migren türüyse buz uygulamak, başı bir tülbentle sıkmak da iyi geliyor.
slm kızlar bugun yine kan verdim değerim 438 olmus. 2 gün önce 197 idi.
sizce nasıl değer adetim 6 gün gecikti gözüküyor. bana değer az gibi geliyor. artısı 2 katı olmus ama kafam karıstı ıyıce

Bence iyi canm değerin 2-3 güne 2 katı artması gerekiyo seninki de öyle olmuş bence değerin güzel doktor ne dedi

Ben keseyi 4+0 da gördüm. Ama kişiden kişiye değişebiliyor bilginiz olsun

Back