• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya sizinle aramızda bir gün varmış ne kadar yakınız :emir_bebek: siz hiç kontrole gittiniz mi acaba ben henüz hiç gitmedim de. keseyi ve bebeği gördünüz mü. gitmişken hepsini göreyim istiyorum aslında.:KK17:
merhaba canım benim sat 3 kasım bemimde doğum 10 ağustos gösteriyor .
ama ben daha doktora gitmedim önümüzdeki çarşamba gidicem inşallah çok heyecanlanıyorum .sen gittinmi bemim 4+5 de beta hcg 1000 di.

Kızlar beslenme olarak nelere dikkat ediyorsunuz? Ben süt ve cevize gömüldüm. İş yerinde elimin altına bi yere koydum atıyorum sürekli ağzıma :kk77: Bugün bir şey öğrendim sizle de paylaşayım belki bilenleriniz vardır. Doğumdan sonra annelerin saçlarında ve dişlerinde çok sıkıntı oluyormuş bunun için süt yoğurt gibi şeylere hem bebek için hemde anne için çok önemliymiş. :KK8:
Bebegin tutunması için ananas yiyebilirsin.kalsiyum çok önemli ama bazen besinlerde yetmiyor.dr.bana son dönemlerde kalsiyum vermusti

Hayırlı olsun canım, tahminen 5haftalık herhalde bebişin. Vakit kaybetmeden doktoruna gidip keseyi görmelisin ve folikasite başlamalısın
Teşekkür ederim :KK200:Cumartesi için randevu aldım canım. 3 ay önce decavit vermişti doktor gebeliğe hazırlık için hala onu kullanıyorum

Teşekkür ederim :KK200:Cumartesi için randevu aldım canım. 3 ay önce decavit vermişti doktor gebeliğe hazırlık için hala onu kullanıyorum
Decavit 3. Aydan sonra kullanılmaya baslaniyo diye biliyorum ama folic asit farklı oluyo.

Merhabalar, kısmetse 2019 Ağustos’ta anne olacağım. 3+4 haftalık hamileyim. 2 gün önce idrar testinde öğrendim akşamına kan verdim. HCG 157 çıktı. Bugun doktor kontrolünde kese henüz gözükmedi haftaya inşallah
Benim de 3+4 tahminme göre;) 17 kasım bat tarihi idi. Hayırlı olsun insallah

Merhaba hanimlar bende kese görmeye gitmek icin randevu ararken acillik oldum bagirsak enfeksiyonu gecirdim. 3 gündür yatiyorum insallah bebisim iyidir. Agir gecirdim kramplar kusma simdi halsiz yatiyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Çok geçmiş olsun. İnşallah bebiş iniz size göz kırpar kontrolde :anneadayı:

Baş ağrısı için yaptığınız doğal bişey varmı hamişler dayanmaya çalışıyorum ama ağrı gittikçe artıyor ilaç almak istemiyorumm:cry:
Çiğ patates bağlamak iyi geliyor bana deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun

Adet günüm bugün, yani 28. Gün ama sat 15 Kasım, geçen gün çift çizgi çıktığında gebelik takvimine bakayım derken imzada hamilelik günlüğü çıktı.
Tabi çizgi de görünce kalsın bakalım dedim ama bugünkü ve son birkaç günkü testlerim negatif.
Yine de regl olana kadar kalsın bakalım takvim:)
Bu ay olsa ne iyi olacaktı, tam da okullar açılmadan bir ay önce doğum olacaktı, yani çok uygun tarihti:110:
İnşallah sizden güzel haber bekliyoruz

Nasip olurda doğru çıkarsa bende Ağustos annesi olmaya adayim
Hayırlı olsun :anneadayı:

Bebegin tutunması için ananas yiyebilirsin.kalsiyum çok önemli ama bazen besinlerde yetmiyor.dr.bana son dönemlerde kalsiyum vermusti
Ananası ilk kez duydum. Güzel de bir meyve. Bol bol yiyelim. Bilgi için teşekkürler

Kızlar beslenme olarak nelere dikkat ediyorsunuz? Ben süt ve cevize gömüldüm. İş yerinde elimin altına bi yere koydum atıyorum sürekli ağzıma :kk77: Bugün bir şey öğrendim sizle de paylaşayım belki bilenleriniz vardır. Doğumdan sonra annelerin saçlarında ve dişlerinde çok sıkıntı oluyormuş bunun için süt yoğurt gibi şeylere hem bebek için hemde anne için çok önemliymiş. :KK8:
Evet o cok oluyor vitaminlere dikkat edip kullanmak gerek hem bebegimiz hemde kendimiz icin ufakta olsa tum belirtileri doktora demek sart

Nasip olurda doğru çıkarsa bende Ağustos annesi olmaya adayim
Benimkide boyleydi hayirli olsun

Selam kızlar sonucumu aldım beta hcg 630 çıktı. Dün vermiştim 4+3 de yani. Sağlık ocağındaki ebe çok ilgilendi değeri hesapladı ağrı veya kanaman olmazsa hafta ya cuma gidersen hem kalp hem keseyi görebilirsin dedi. Balık ve ceviz tüket her salatana semiz otu doğra folik asit için dedi. Darısı bekleyenlerin başına :KK200:

Kızlar sonunda bu sabah yaptırdım kan testini. Biraz önce baktım internetten sonucum 650 çıktı çok mutluyum :KK76:rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder herkes için dua edeceğim :KK200::anneadayı:
Canım bende baktım HCG diye bir başlık bulamdm sen neye baktin 650

Sizinde hayırlı olsun sizin kaçıncı günde boyleciktibbenim 33.gun
Ben bat gununden 1 gun once merakimdan test yaptim inanamadim hayal goruyorum sandim ertesi gun tekrar yaptim yani regl olacagim gun gene ayniydi benim dongum 27-28 gunde bir oluyordu yani 26.gun teste cikmis oldu hemen kan testine gittim degerim 260 cikti gebelik var cok yeni demisti doktor

Ben bat gununden 1 gun once merakimdan test yaptim inanamadim hayal goruyorum sandim ertesi gun tekrar yaptim yani regl olacagim gun gene ayniydi benim dongum 27-28 gunde bir oluyordu yani 26.gun teste cikmis oldu hemen kan testine gittim degerim 260 cikti gebelik var cok yeni demisti doktor
Benim 33.gun ama benimde 28 günde bir oluyor silik çıkması normal değil mi acaba

Çok geçmiş olsun. İnşallah bebiş iniz size göz kırpar kontrolde :anneadayı:

Çiğ patates bağlamak iyi geliyor bana deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun

İnşallah sizden güzel haber bekliyoruz

Hayırlı olsun :anneadayı:

Ananası ilk kez duydum. Güzel de bir meyve. Bol bol yiyelim. Bilgi için teşekkürler
İnsallah tesekür ederim iyi dileklerine.

Back