Hemen hemen ayni tecrübeleri yaşamışız.ben hatta kg vererek doğuma girmiştim.kac haftalık şuan.. ben tahlillerimi yeni yaptım.diyetisyenede haftaya giderim.buyuk ihtimal
Kaçıncı haftadan sonra diyetisyene gitmek lazım acaba? Ben cok kilo almak istemiyorum diyetisyen kontrolünde gecirmek istiyorum hamileligi ama daha erken mi acaba diyorum
Selam sevgili ağustos anneleri.Aranıza bugün katıldım.4 senedir beklenen gebelik bugün geldi.2.çocuğum olacak inşallah.Geçen sene 1 düşük yaşadım.Kızım 10 yaşında.Allahım dileyen herkese nasip etsin.Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Selam sevgili ağustos anneleri.Aranıza bugün katıldım.4 senedir beklenen gebelik bugün geldi.2.çocuğum olacak inşallah.Geçen sene 1 düşük yaşadım.Kızım 10 yaşında.Allahım dileyen herkese nasip etsin.Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Benim garibime giden erken gebelik testinde hiç Yok ama normal olanda hayalet gibi bir çizgi var acaba test mi bozuk anlayamadım ve dediğim gibi daha bata 4gün var