• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah nasip ederse ben de Ağustos annesi olacağım :anneadayı:Ama daha bizim yolumuz çok uzun inşallah keseyi görüp, kalp atışını duyalım da :KK200: Daha çok yeni:halay:
Bata kaç gün var ben de aynı durumdayım aşırı heyecanlı

Sosis ve salam zaten kesinlikle cok zararlı, nasıl üretildiğini izlesen Bi daha yemek bile istemezsin :KK43: sucuk gercekten cok güvendiğin iyi bir kasaba yaptırırsan iyi pişirerek arada tüketebilirsin. Market sucuğu olmaz canım. Ben de cok severim sucuğu, sadece kasabımıza yaptırdığımız sucuğu yiyoruz. İnternette de evde sucuk yapımı tarifleri var eger kendi yaptığımı yerim dersen, fırsat bulsam onla da uğraşıcam da zaman yok :KK53:
Hımm yok ya kendi yaptıgımı yıyemem heralde ben

Canım dün 9. Günmüş yumurtlama sonrası bugün 10. Gün. 18ine randevu almstm yumurta takibi başlama için :KK66: inan şöyle ağız tadıyla sevinemiyrm kesin olmadan. Eşime soylemedm daha anneme bugün söyledim. Annem de rüyasında 3 pembe patik gördüm seninms deynce dayamdm anlattm.

Yaaa benim de annem beni bembeyaz gecelik içinde etrafım Mavi mücevherlerle sarılı görmüş bana diyo ben zaten tahmin ediyordum :):) senin pembe benim mavi bakalım kız erkek tutacak mı analarımızın rüyasından senin tam benim gibi :) istersen bekle canım ben bekleyememiştim meraktan hastaneye nasıl gittiğimi bilmiyorum :):):)

Dun ilk kan tahlilini yaptirdim yarin bi daha yaptiricam. Henuz dr a gitmedim canim. Zamaninda gelirlerse aslan olucaklar :)
Batın geçmiş miydi ne zaman kan verdin? Ben de yarin vercem nasipse silik 2. Çizgiyi yumurtlamadan 9 gün sonra gördüm

Kızlar kan verdim bugün inş pozitif çıkar. 2 gebelik testi yaptım pozitifi ama burada çift çizgi görüp negatif olan arkadaşları görünce kaptırmak istemiyorum kendi mi. Gerçi kanda öğrenince de keseyi görmeden kaptırmayalım. Keseyi görünce dur kalp atışını da duyalım derken 2 aylık oluyor zaten bebiş ler :)
hayırlı olsun canım hamileliğin hoşgeldinn :KK200::anneadayı::anneadayı: bende iki test yapıp ikisinde de pozitif çıkmıştı. Bence sende hamilesinn arka arkaya aynı çıkacağını sanmıyorum çünkü.. Ben hissediyorum bebeğim benimle bence olumsuz düşünceleri at bi kenara tadını çıkar:KK200: kanda da yüksek ihtimal çıkıcak zaten :KK48:

9-10-11 Aralık’ta bekliyordum bugün son gündü canım yarın inşallah kan testi yaptıracağım :KK200: 5 gündür bu günü bekliyorum gerçekten çok heyecanlı. Senin ne zaman bat ?
15 aralık canım benim aslnda içim bekle diyor ama sağlık ocağına 4 gün var dedim yine de kan ver yarın sabah deynce gtcem sanrm

Back