Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle düşünelim artık napalımİnşallah olmaz ya her doktorun tarzı farklı oluyor yiyebilirsin diyen de vardır. Boşver iyi düşün iyi olsun “bebek istedi” diye düşün
İster istemez heyecanlanıyor insan amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsinHeyecana kaptırmak istemyrm kendimi ama ben annemi olcam diye diye kendime inanamyrm. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bata kaç gün var ben de aynı durumdayım aşırı heyecanlıAllah nasip ederse ben de Ağustos annesi olacağım Ama daha bizim yolumuz çok uzun inşallah keseyi görüp, kalp atışını duyalım da Daha çok yeni
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım güzelce artmıştır değerlerinhadi hayırlısı olsun bakalımmm benim de bat bugün cuma kan değerim 17,99 du akşam yine kan vermeye gideceğim inanılmaz heyecanlıyımm :)
Canm hamilelikte çok bitki şeyleri onermiyorlar. Ama bilemiyorm. Çiğ olarak mı yıycez yoksa başka türlü mü ?Kızlar bu gaz problemine kimyon ve nane iyi geliyor diye duydum denesek mi acaba yemeklerin üstüne atabiliriz
Tahlil yaptrdn mi nasl öğrendn canım inşallah aslan burcu olurlarHerkese merhaba kizlar bi aksilik olmazsa bende agustos annesi olucam :)
Hımm yok ya kendi yaptıgımı yıyemem heralde benSosis ve salam zaten kesinlikle cok zararlı, nasıl üretildiğini izlesen Bi daha yemek bile istemezsin sucuk gercekten cok güvendiğin iyi bir kasaba yaptırırsan iyi pişirerek arada tüketebilirsin. Market sucuğu olmaz canım. Ben de cok severim sucuğu, sadece kasabımıza yaptırdığımız sucuğu yiyoruz. İnternette de evde sucuk yapımı tarifleri var eger kendi yaptığımı yerim dersen, fırsat bulsam onla da uğraşıcam da zaman yok
Dun ilk kan tahlilini yaptirdim yarin bi daha yaptiricam. Henuz dr a gitmedim canim. Zamaninda gelirlerse aslan olucaklar :)Tahlil yaptrdn mi nasl öğrendn canım inşallah aslan burcu olurlar
9-10-11 Aralık’ta bekliyordum bugün son gündü canım yarın inşallah kan testi yaptıracağım 5 gündür bu günü bekliyorum gerçekten çok heyecanlı. Senin ne zaman bat ?Bata kaç gün var ben de aynı durumdayım aşırı heyecanlı
Canım dün 9. Günmüş yumurtlama sonrası bugün 10. Gün. 18ine randevu almstm yumurta takibi başlama için inan şöyle ağız tadıyla sevinemiyrm kesin olmadan. Eşime soylemedm daha anneme bugün söyledim. Annem de rüyasında 3 pembe patik gördüm seninms deynce dayamdm anlattm.
Ewet ama bukadar yulselmesi normalmi acaba ?senın baya ıyı yukselmış. benımkının nerdeyse 4 katı
Canım değerin kaç çıktı :)Dun ilk kan tahlilini yaptirdim yarin bi daha yaptiricam. Henuz dr a gitmedim canim. Zamaninda gelirlerse aslan olucaklar :)
291 cikti bat 10 aralikti bakalim yarin kac cikicakCanım değerin kaç çıktı :)
Batın geçmiş miydi ne zaman kan verdin? Ben de yarin vercem nasipse silik 2. Çizgiyi yumurtlamadan 9 gün sonra gördümDun ilk kan tahlilini yaptirdim yarin bi daha yaptiricam. Henuz dr a gitmedim canim. Zamaninda gelirlerse aslan olucaklar :)
2-4 kat arasinda artar 2 gune bir.Canim benim degerim 68 ydi 4 gun gecti 755 oldu ozaman cok degilmi artmasi ?
Tam bat gunu tahlil yaptirdim cnm. Benimde adetten 3 gun once silik cizgiydi hayirlisyla sende guzel haberi alirsin yarinBatın geçmiş miydi ne zaman kan verdin? Ben de yarin vercem nasipse silik 2. Çizgiyi yumurtlamadan 9 gün sonra gördüm
hayırlı olsun canım hamileliğin hoşgeldinn bende iki test yapıp ikisinde de pozitif çıkmıştı. Bence sende hamilesinn arka arkaya aynı çıkacağını sanmıyorum çünkü.. Ben hissediyorum bebeğim benimle bence olumsuz düşünceleri at bi kenara tadını çıkar kanda da yüksek ihtimal çıkıcak zatenKızlar kan verdim bugün inş pozitif çıkar. 2 gebelik testi yaptım pozitifi ama burada çift çizgi görüp negatif olan arkadaşları görünce kaptırmak istemiyorum kendi mi. Gerçi kanda öğrenince de keseyi görmeden kaptırmayalım. Keseyi görünce dur kalp atışını da duyalım derken 2 aylık oluyor zaten bebiş ler :)
15 aralık canım benim aslnda içim bekle diyor ama sağlık ocağına 4 gün var dedim yine de kan ver yarın sabah deynce gtcem sanrm9-10-11 Aralık’ta bekliyordum bugün son gündü canım yarın inşallah kan testi yaptıracağım 5 gündür bu günü bekliyorum gerçekten çok heyecanlı. Senin ne zaman bat ?
Canim acaba ikiz olabilirmi diye dusunuyorum 4 kat artiyo2-4 kat arasinda artar 2 gune bir.
benim 5kat artti misal, dr sorun yok dedi.