• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hemen hemen ayni tecrübeleri yaşamışız.ben hatta kg vererek doğuma girmiştim.kac haftalık şuan.. ben tahlillerimi yeni yaptım.diyetisyenede haftaya giderim.buyuk ihtimal
tecrubeli anneler ;)

suan 4 hafta 3gunluk. minicik. ama diyetisyene giderken gebe kalmisim ;) o yuzden diyete devam dedi.

Bende diyete devam ederken hamile kalmıştım öncekinde. Diyeti tekrar düzenledi.hangi sehirdesiniz
Kaçıncı haftadan sonra diyetisyene gitmek lazım acaba? Ben cok kilo almak istemiyorum diyetisyen kontrolünde gecirmek istiyorum hamileligi :KK17:ama daha erken mi acaba diyorum

4gün var ama sonuçlar kötü

Eklentiler

• A1A41174-1D95-4775-A635-1B57C7624691.jpeg
    A1A41174-1D95-4775-A635-1B57C7624691.jpeg
    136,6 KB · Görüntüleme: 59
Tecrübeli annelere bir sorum var acaba ilk üç ay içindeyken hiç ilaç kullanan oldu mu? Ben kullanıyorum iki gündür ama çok korkuyorum

Selam sevgili ağustos anneleri.Aranıza bugün katıldım.4 senedir beklenen gebelik bugün geldi.2.çocuğum olacak inşallah.Geçen sene 1 düşük yaşadım.Kızım 10 yaşında.Allahım dileyen herkese nasip etsin.Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Selam sevgili ağustos anneleri.Aranıza bugün katıldım.4 senedir beklenen gebelik bugün geldi.2.çocuğum olacak inşallah.Geçen sene 1 düşük yaşadım.Kızım 10 yaşında.Allahım dileyen herkese nasip etsin.Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Hoşgeldin umarım rahat ve mutlu hamilelikler geçirsin ve geçiririz hepimiz

Meraktan test üstüne yapıyorum ya siz ne görüyorsunuz hanımlar bi deyiverin bakalım:)

Eklentiler

• 800A21DC-96AE-41F9-9A2E-F1F3E2FCA658.jpeg
    800A21DC-96AE-41F9-9A2E-F1F3E2FCA658.jpeg
    135,7 KB · Görüntüleme: 63
Bende diyete devam ederken hamile kalmıştım öncekinde. Diyeti tekrar düzenledi.hangi sehirdesiniz
Ankaradayim :)

Tecrübeli annelere bir sorum var acaba ilk üç ay içindeyken hiç ilaç kullanan oldu mu? Ben kullanıyorum iki gündür ama çok korkuyorum
Doktor kontrolunde kullanabilirsiniz sadece...

Masallah saglikla tamamlayin insallah.

Meraktan test üstüne yapıyorum ya siz ne görüyorsunuz hanımlar bi deyiverin bakalım:)
Ben pozitif goruyorum :)

Back